Интервенция към facelift
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Интервенция към facelift
Здравейте, имам Е46 2000год и съм решил да го преправя на facelift искам да ми кажете какво освен капак, фарове, калници, мигачи и броня и стопове ми трябва като за задната броня знам, но на първо време ще е без нея, сложно ли е за преправяня, има ли нещо по особенно и дали някой го е правил. Другия въпрос ми е според вас дали мога да си продам после оригиналните части да ми излезе все пак малко по ефтино и колко пари мога да взема на същите тези части.
Мн. сериозно съм се замислил над това и ако е просто да ги сменя мисля направо да я почвам
))
Мн. сериозно съм се замислил над това и ако е просто да ги сменя мисля направо да я почвам

Последна промяна kopchev на 13 Май 2008, 11:41, променена общо 1 път
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Re: Интервенция към facelift
kopchev написа:Здравейте, имам Е46 2000год и съм решил да го преправя на facelift искам да ми кажете какво освен капак, фарове, калници, мигачи и броня и стопове ми трябва като за задната броня знам, но на първо време ще е без нея, сложно ли е за преправяня, има ли нещо по усобенно и дали някой го е правил. Другия въпрос ми е според вас дали мога да си продам после оригиналните части да ми излезе все пак малко по ефтино и колко пари мога да взема на същите тези части.
Мн. сериозно съм се замислил над това и ако е просто да ги сменя мисля направо да я почвам))
Колега забрави да споменеш и боядисването, което не е никак малко, кажи речи половината кола, а което си е все пак сума.
А иначе не би трябвало да има проблем със смяната.
Успех
Да боядисването е ясно, но мен ме интересува дали ми трябват други части и дали има нещо по особенно което трябва да знам 

Последна промяна kopchev на 13 Май 2008, 11:42, променена общо 1 път
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Аз също съм много навит да си сменям предната и задната броня с тези след фейслифта или пък дори с М-ска броня. Хубаво, ама къде се намират подобни чаркове? Морги? Поръчка? Колко пари стъпват тези брони, а боядисването?
ПС: пише се "особено"
ПС: пише се "особено"

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Ако искаш да я промениш и от вътре ще трябва да смениш управлението на климатика, защото сле файс-а е по-различно, иначе външно мисля че е само това. Не съм сигурен обаче че захващането на фаровете е еднакво, може да се наложи преправяне за да паснат.
- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
Правил съм го, всичко си пасва, стига да са оригинални частите.
Ако са някви китайски или тайвански е много вероятно да не ти паснат и линии и фуги.
Трябват ти още бъбреците на капака, веждите под фаровете и едни пластмасови щипки които се хващат на калника с един нит...на тях се закрепя веждата с калника.
Също така трябва да си удължиш кабелите на страничните мигачите в калниците.
Решетката на капака за пръскачките е друга, но и старата става.
Успех колега
Ако са някви китайски или тайвански е много вероятно да не ти паснат и линии и фуги.
Трябват ти още бъбреците на капака, веждите под фаровете и едни пластмасови щипки които се хващат на калника с един нит...на тях се закрепя веждата с калника.
Също така трябва да си удължиш кабелите на страничните мигачите в калниците.
Решетката на капака за пръскачките е друга, но и старата става.
Успех колега
Благодатя ти колега _-^Pampi^-_ . Точно от тази информация имах нужда от някой който го е правил. Да аз ги имам предвид лайсните под фаровете, но съм забравил да я напиша, но за тази щипка не знаех и не се сещам каква е. Радвам се че всичко пасва и мосля уте да си поръчам частите и другата седмица да я почвам и за една седмица да ми е и боядисана
))
Вътре нямам намерение да я променям
)) аз не искам да я правя за продаавне и да заблудя някой а просто да я направя така че на мен да ми хареса и да и се радвам като я гледам
))
А според вас колко мога да взема за тези части ако тръгна да ги продавам
Те са си оригинални и мисля, че някой с челен удар може да ги вземе
Идея си нямам колко да им искам. Иначе нямат забележки

Вътре нямам намерение да я променям

А според вас колко мога да взема за тези части ако тръгна да ги продавам

- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
Ето колега, така изглежда щипката
Номер - 7

Номер - 7

Последна промяна _-^Pampi^-_ на 13 Май 2008, 16:23, променена общо 1 път
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
kiko™ написа:Ако искаш да я промениш и от вътре ще трябва да смениш управлението на климатика, защото сле файс-а е по-различно,.
Абе не е задължително, ако колата е 10.2001г. пак ще е фейс лифт а управлението на климата да е от старите. При мен е така
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Според мен е доста голяма набутвация да присаждаш новия фейс.
Първо всеки който малко от малко разбира от БМВ ще познае присаждането, второ този който не разбира (визирам жените
) не прави разлика между фейс-лифт и фейс-даун
Ако използваш оригинални части ще стане перфектно, но мисля че са доста скъпи и няма да можеш да продадеш твоите и на 1/4 от цената която си дал за нови части
Още повече за тези пари можеш да си сложиш един М-пакет за фейс-даун, яки джанти, фарове с лупи и цялостен бял пакет (ако нямаш все още)
Примерно мойта си дойде с задни стопове от фейс-лифт и много ме дразнат.... скоро ще ги махна щото има доста желаещи да си прават фейс-лифт у гаража
ПП
: има ли диодни стопове за седан преди фейс-а
Първо всеки който малко от малко разбира от БМВ ще познае присаждането, второ този който не разбира (визирам жените

Ако използваш оригинални части ще стане перфектно, но мисля че са доста скъпи и няма да можеш да продадеш твоите и на 1/4 от цената която си дал за нови части

Още повече за тези пари можеш да си сложиш един М-пакет за фейс-даун, яки джанти, фарове с лупи и цялостен бял пакет (ако нямаш все още)
Примерно мойта си дойде с задни стопове от фейс-лифт и много ме дразнат.... скоро ще ги махна щото има доста желаещи да си прават фейс-лифт у гаража

ПП

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3