Въпрос за датчик на резервоара
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за датчик на резервоара
Здравейте,от известно време(от както се затопли времето) имам проблем с показанията за бензин в колата: Постоянно варира стрелката и показанието за оставащи километри съответно.Предполагам ,че може нещо датчика в резервоара да е сгънал.Ако може малко информация за проблема ми,цена на датчика евентуално и трудно ли се сменя.Благодаря ви предварително за мненията.

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Как така ти варира? Докато си караш си променя показанията или примерно я изгасяш с 15 литра бензин и като я запалиш по-късно ти свети лампата?
todorovtd написа: ...Как се води тази платка точно и каква е цената й.
Тази платка си се води платка , както съм го написал. Ако не си наясно какво представлява нивомера в резервоара нама смисъл да ти обяснявам коя точно платка е , защото нито ще ме разбереш нито можеш да я смениш само нея , защото не се продава като отделна част.
Отиди в оторизиран сервиз или в сервиза на "Вари 2000" /магазин за оригинални БМВ части/ и ще ти свършат работа. Но ще ти препоръчам сервиза на "Вари 2000" , защото могат да ти помогнат без да купуваш нов нивомер докато в "Дару" или "Камор" според мен най-вероятно направо ще сменят нивомера.
Последна промяна ///sasho на 21 Юни 2008, 20:58, променена общо 1 път
8 мнения
• Страница 1 от 1