Алтернатива на резервна гума.
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ivanski_2
- младши ентусиаст
- Кара: V8 HEMI
Re: Алтернатива на резервна гума.
Точно такъв съм кривил. После си взех този и са го пробвали сигурно 10 човека - тежи 2 пъти повече от първия и развива всичко.dhtj написа:E.5KOV написа:остава въпросителната дали ще можеш да развиеш някой пренатегнат болт на колелото?
https://www.home-max.bg/klyuch-za-djant ... adget/?s=1
такъв ключ с един черен ударен камък и поне 80 кила мъж който скача с цяла тежест върху ключа развива всеки болт.
лъскав камък 17 от гедоре force го цепя по тая рецепта.
камък=вложка, ако по другите краища на България не ме разберат.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...
Относно развиването на болтовете вземете си един върток на форс 380мм една дълга вложка 17 или там колкото ви е колата и забравяте за този проблем
- ivanski_2
- младши ентусиаст
Това на снимката е на форсseimo написа:Относно развиването на болтовете вземете си един върток на форс 380мм една дълга вложка 17 или там колкото ви е колата и забравяте за този проблем
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...
ivanski_2 написа:Това на снимката е на форсseimo написа:Относно развиването на болтовете вземете си един върток на форс 380мм една дълга вложка 17 или там колкото ви е колата и забравяте за този проблем
Не се учудвам има всякакви ментета вече, но въртока ако е оригинален ще надживее колата.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
Как реши че е менте , при положение че съм го взел от представителство от чужбинаseimo написа:ivanski_2 написа:Това на снимката е на форсseimo написа:Относно развиването на болтовете вземете си един върток на форс 380мм една дълга вложка 17 или там колкото ви е колата и забравяте за този проблем
Не се учудвам има всякакви ментета вече, но въртока ако е оригинален ще надживее колата.
По принцип директно се чупят, а не се усукват като макарони затова мисля че е менте. Въпроса обаче е че с това недоразумение тип лула ако ще и най-висок клас инструмент да е като скачаш отгоре го напъваш накриво и му еб@ваш майката скоропостижно. Затова си вземи един върток с около и над 400мм рамо и подходяша вложка и няма да ти се налага да скачаш отгоре като айде да не казвам какво, а ще си го развиеш с ръка съвсем културно и бързо
- acho.rs
- старши ентусиаст
- Кара: Jaguar XK 4.2, F16 X6 30d
Аз чак миналата година разбрах, че макар официално да не е така , под багажинка на F16 X6 има място за 19ка патерица . Гумата си влезе идеално в легена, дори не махах мокета. Можело значи и голям багажник (580литра за СУВ Купе си е много) и място за резервна гума отдолу.
Платих 450лв за фабрично нови джанта и гума ...е джанта може и да е от старото Х6 но все пак не беше употребявана.
Платих 450лв за фабрично нови джанта и гума ...е джанта може и да е от старото Х6 но все пак не беше употребявана.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
Алтернатива на резервна гума.
Тотално не виждаш с кой си пишеш май.seimo написа:По принцип директно се чупят, а не се усукват като макарони затова мисля че е менте. Въпроса обаче е че с това недоразумение тип лула ако ще и най-висок клас инструмент да е като скачаш отгоре го напъваш накриво и му еб@ваш майката скоропостижно. Затова си вземи един върток с около и над 400мм рамо и подходяша вложка и няма да ти се налага да скачаш отгоре като айде да не казвам какво, а ще си го развиеш с ръка съвсем културно и бързо
1 не съм пуснал аз темата
2 каквото ми трябва съм си взел оригилано за прилична 3 цифрени суми всяко и го ползвам години…
Мерси иначе за съветите добре че ми каза да си купя форс точно след като качих снимка на такъв хахах
- kubeto83
- Потребител
- Кара: X3(F25) 3.0D
Аз също има този проблем. Имам Х3 и се оказа че нямам комплекта за спукана гума. питането ми е към два от вариантите дето сте ги споменали. Може ли да се намери някъде този комплект за пътната помощ. и втория въпрос тази карта СБА. Коя по точно би ми вършила работа. Гледам на сайта им има 4 варианта.
Здравейте Колеги,
Аз също търся резервна гума за G30 но не намирам никъде в България.
Гумата по скецификация е 135/80/18 36115A3E076 но има една подробност че колата е с м-ков спирачен апарат, който си е оригинален и чувам че има възможност джантите да не станат?
Някой знае ли нещо по въпроса и от къде мога да намеря такава може и втора-употреба?
Поздрави,
Аз също търся резервна гума за G30 но не намирам никъде в България.
Гумата по скецификация е 135/80/18 36115A3E076 но има една подробност че колата е с м-ков спирачен апарат, който си е оригинален и чувам че има възможност джантите да не станат?
Някой знае ли нещо по въпроса и от къде мога да намеря такава може и втора-употреба?
Поздрави,
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2