325i n52 малко помощ
Модератор: Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
325i n52 малко помощ
Здравейте колеги,наскоро се сдобих с е90 325и 2005г 218коня. Колата има газова уредба сложена в Полша не я карам на газ понеже иска някаква настройка и записва грешки.Реших че ще започва първо от работата на бензин и тогава ще я закарам на газаджия да я погледне.Общо взето не записва абсолютно никакви грешки и може да се каже че дори работи добре пали си от раз и не тресе(поне за човек който няма много опит) проблема ми е следният забелязах че ако дам педала до долу когато съм на 3та или 4та скорост (не съм пробвал на 5та) от 1500 до 1800 оборота цялата кола започва да тресе,предръпва точно в този диапазон например карам с 40-50 км в час с 1000 оборота натискам педала до долу няма проблем докато не удари 1500 оборота цялата кола започва да тресе оборотите играят стига до 1800 оборота и се нормализира работа и тръгва. Това го прави само в този диапазон от обороти и само ако натисна педала до край иначе не можеш да кажеш че има проблем,за мен е много важно да разбера защо го прави и да реша проблема.Ако можете да ме насочите какво да гледам при кого да я закарам намирам се в Бургас. Какво съм правил по колата до момента; смених свещите,бобините маслото филтрите търсех вакуумен теч имаше спукан маркуч от капака на клапани към пцв който смених, гарнитури на маслен филтър.
Забелязвам също че ми гори много масло или може би има теч някъде понеже след смяната на маслото съм я карал няма 1000км и съм долял вече литър и половина а в момента даже не е на макс... Не знам къде отива тва масло колата не пуши и не съм я карал на стъпки. Един приятел гледа с диагностика launch и му изписа някакви грешки 9CBD, 9CBE което чат джипити каза че са датчици за нивото на маслото в картера... Може малко объркано да обяснявам но ако може да помогнете пишете какво да гледам и към какво да се насоча
Забелязвам също че ми гори много масло или може би има теч някъде понеже след смяната на маслото съм я карал няма 1000км и съм долял вече литър и половина а в момента даже не е на макс... Не знам къде отива тва масло колата не пуши и не съм я карал на стъпки. Един приятел гледа с диагностика launch и му изписа някакви грешки 9CBD, 9CBE което чат джипити каза че са датчици за нивото на маслото в картера... Може малко объркано да обяснявам но ако може да помогнете пишете какво да гледам и към какво да се насоча
1 мнение
• Страница 1 от 1