Могат ли куките да пишат акт без да имаш талон
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
xaoc написа: и не мога да разбера с твоята честност, от каде пари да караш BMW:) (майтапя се)
Нямаше ме известно време, сори !
За протокола: карам 320i 1985 г. в далеч от перфектното състояние!
Просто когато се кара внимателно (не казвам бавно
Мога да кажа, че не е трудно да предотвратиш разправии с КАТ
Освен това дали ще имаш неприятности или не зависи как се държиш с полицая, все пак и той е човек, нали? въпрос на подход!
Ако се правиш на "голямата работа" и показваш, че знаеш закона по-добре от него - задължително го отнасяш!
Съжалявам за офтопика, ама тя се проточи еднаааа....
Не знам, дали да се смея или да плача
Карате коли, които нямат триъгълник-аптечка-пожарогасител (браво на тези, които имат
), хвалите се, как се "гоните" с разни малки бегачки по улиците, как .... и т.н. и т.н. и накрая куките ви написали актове. Ми а идете в Германия и веднъж минете на червено и не дайте път на пешеходците ....
А щом предлагате пари на ченгетата, проблемът си е ваш. Има правилник за движение по пътищата и ако го спазвате, няма да сте спонсори на държавата или полицаите.
Изборът си е 100% ваш.
Карате коли, които нямат триъгълник-аптечка-пожарогасител (браво на тези, които имат
А щом предлагате пари на ченгетата, проблемът си е ваш. Има правилник за движение по пътищата и ако го спазвате, няма да сте спонсори на държавата или полицаите.
Изборът си е 100% ваш.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
BMW_POWER написа:Не знам, дали да се смея или да плача![]()
Карате коли, които нямат триъгълник-аптечка-пожарогасител (браво на тези, които имат), хвалите се, как се "гоните" с разни малки бегачки по улиците, как .... и т.н. и т.н. и накрая куките ви написали актове. Ми а идете в Германия и веднъж минете на червено и не дайте път на пешеходците ....
Изборът си е 100% ваш.
1000% si parav !!! (sorry za lat,6te go smenq s cyr kato se pribera vka6ti) Da be vsi4kite edni sastezateli sa iz BG,racing ot vsqkade.Tuka e kato vav film,ima snima4ki navsqkade,ve4e te snimat na magistralata i ako ne spazva6 distanciq.Napravo mi e sme6no kato 4eta 4e ima hora koito karat bez kolani i pri tova se pravqt na sastezateli.V GER karat i s 30 i s 300km/h no znaqt kak da go pravqt.Nqma li da porastnete naj-nakraq.Kato iskate da se gonite,ei go balkana,karajte navolq.Zavoj dal gospod.Pak nqkoi da karat bez kolani,moge bi vi vliqqt na adrenalina li kakvo....
Da ne govorim 4e spored LuBo1 tezi koito karat BMW ne si izkarvat patite po 4esten na4in,4e tova pak napravo e pozor za BMW Entusiazma....Най-мразя да съм прав!!!
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
пропуснал съм да прочета къде го е казал това Любо1. иначе набързо щях да намина да му покажа
на десета степен:)
на десета степен:)
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d