Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Re: КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!
Може ли да ме глобят, че карам без фарове със снимка от камерите или е само на място трябва да ме спрат?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
По подбалканския освен в Челопеч, има ли другаде камери?
b00st написа:По подбалканския освен в Челопеч, има ли другаде камери?
Преди завоите за Челопеч ,посока София --> Бургас има бензиностанция на Петрол и до нея има камера ,ограничението е 60.
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Камерата при телевизионната кула не снима посока Кошарите. Преди малко я тествах с 80. Само посока румънското си снима
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
Днес се прибирах от Варна и от доста време не бях засичал куките като шумкари в гората свряни (след разклона от стария път Аспарухово-Галата) след края на магистралата посока Бургас.
Валентина ги хвана от повече от километър, но за миг само се замислих колко от нас ще изгорят при този трафик с честитки....... а те на сянка и
На Старо оряхово камерата работи, но на Приселци се разсеях и не обърнах внимание "пълна ли е", а там в селото ограниченията са 40 и даже 30 около пеш.пътеки!!!!
Валентина ги хвана от повече от километър, но за миг само се замислих колко от нас ще изгорят при този трафик с честитки....... а те на сянка и

На Старо оряхово камерата работи, но на Приселци се разсеях и не обърнах внимание "пълна ли е", а там в селото ограниченията са 40 и даже 30 около пеш.пътеки!!!!
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
Баси...това откога..???
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
Според колегата от Слънчев бряг от 08.07.2015 http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 4#p4344334
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
На това http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... ia-6038465 не му обръщах сериозно внимание защото уж щяха да са само на места по някои магистрали, но вече на изхода на Казанлък посока Стара Загора има такава, има и 15 км. след това в същата посока(а иначе си снимат и в двете посоки), има и такава след Калофер, посока София като свърши спускането, на Бургас също щели да слагат. Специално първите две ги сложиха сега експериментално и уж 3 месеца щели само да гледат какво се случва, а после вече да ги давали в ръцете на КАТ за глоби. И сега какво излиза, ще ни дебнат на всяка крачка за тая средна скорост. А дали ще мери разстоянието Х със средна 90 и малко по пътищата и 140 и малко по магистралите или ще вкарва вътре и ограниченията...
Във всеки случай ще му се намери цаката и на това, само да си ги знаем къде са всичките по обичайните ни маршрути, а не всеки ден да слагат нови.
За който не ги е разпознал, приличат на първите стационарни като цвят и структура, но са по-малки на размери и са качени всичките горе на високо както тези за обикновеното видео-наблюдение по пътищата.

Във всеки случай ще му се намери цаката и на това, само да си ги знаем къде са всичките по обичайните ни маршрути, а не всеки ден да слагат нови.
За който не ги е разпознал, приличат на първите стационарни като цвят и структура, но са по-малки на размери и са качени всичките горе на високо както тези за обикновеното видео-наблюдение по пътищата.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

От Русе до ВТ има във всяко село/град по пътя, от ВТ до Стара Загора - също. Общо взето навсякъде ги сложиха ама според мен много трудно може да развиеш 90км средна скорост /освен по магистралата де/.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

http://politikata.net/%D0%BA%D0%BE%D0%B ... jt=1&fbp=1
оха

оха

Идеята, според която с колата си трябва да се прощават джигитите, спипани да карат с над 120 км/ч в града или с над 210 км/ч на магистралата, е лансирана на провелото се в понеделник в МВР заседание на звеното. Тя е заимствана от Холандия и е част от цял пакет от мерки срещу опасните шофьори. Предвижда се също така спиране от движение на возилото за месец при профучаване с повече от 60 км/ч над допустимата скорост и задържането му в наказателен паркинг, при това срещу заплащане.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Това в БГ в близките 20 години няма как да стане.
Хайде стига де, 30 км. за 10 мин. към 180 средна ли прави на първокласен(не на магистрала както каза)път?
Всъщност много трудно мога да падна под 90 средна скорост ако тръгна за някъде и да ми се кара. Това с всичко от 330д(вкл.)нагоре. Но да не се впускаме в тая тема. Въпросът беше за камерите, а не кой с колко може да кара на места.
А и няма да е точно с 90 средна в тези участъци. Според мен ще се смятат ограниченията(както при навигациите)и ще има някакъв толеранс, но колко...
При всички случаи заработят ли за КАТ тези камери трябва да сме подготвени. Аз за нашите две тук съм подготвен и съм поръчал известие.
Ще видим изобщо дали ще заработят, но нали затова са дадени тия пари все пак.
doomy525 написа:От Русе до ВТ има във всяко село/град по пътя, от ВТ до Стара Загора - също. Общо взето навсякъде ги сложиха ама според мен много трудно може да развиеш 90км средна скорост /освен по магистралата де/.
Хайде стига де, 30 км. за 10 мин. към 180 средна ли прави на първокласен(не на магистрала както каза)път?
Всъщност много трудно мога да падна под 90 средна скорост ако тръгна за някъде и да ми се кара. Това с всичко от 330д(вкл.)нагоре. Но да не се впускаме в тая тема. Въпросът беше за камерите, а не кой с колко може да кара на места.
А и няма да е точно с 90 средна в тези участъци. Според мен ще се смятат ограниченията(както при навигациите)и ще има някакъв толеранс, но колко...
При всички случаи заработят ли за КАТ тези камери трябва да сме подготвени. Аз за нашите две тук съм подготвен и съм поръчал известие.

In God we trust, all others we track.

Днес получих фиш за скорост и мисля да си го окача в рамка. При ограничение 40 съм преминал с 54.
Кретени прости
Кретени прости

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
doomy525 написа:Днес получих фиш за скорост и мисля да си го окача в рамка. При ограничение 40 съм преминал с 54.
Кретени прости
колко ти е глобата колега ако не е тайна