Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Re: КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!

Мнение от mumford » 24 Май 2015, 19:17

Може ли да ме глобят, че карам без фарове със снимка от камерите или е само на място трябва да ме спрат?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Май 2015, 15:19

По подбалканския освен в Челопеч, има ли другаде камери?

Потребител
Аватар

Мнение от Shonx93 » 28 Май 2015, 22:49

Здравейте ,камерата на южната дъга до Шел работи ли?

Потребител
Аватар

Мнение от Shonx93 » 29 Май 2015, 9:13

b00st написа:По подбалканския освен в Челопеч, има ли другаде камери?

Преди завоите за Челопеч ,посока София --> Бургас има бензиностанция на Петрол и до нея има камера ,ограничението е 60.

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 29 Май 2015, 21:40

Камерата при телевизионната кула не снима посока Кошарите. Преди малко я тествах с 80. Само посока румънското си снима

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 14 Юни 2015, 22:14

Днес се прибирах от Варна и от доста време не бях засичал куките като шумкари в гората свряни (след разклона от стария път Аспарухово-Галата) след края на магистралата посока Бургас.
Валентина ги хвана от повече от километър, но за миг само се замислих колко от нас ще изгорят при този трафик с честитки....... а те на сянка и :bang:
На Старо оряхово камерата работи, но на Приселци се разсеях и не обърнах внимание "пълна ли е", а там в селото ограниченията са 40 и даже 30 около пеш.пътеки!!!!
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D LCI и Е60 535d LCI

Мнение от andy » 10 Юли 2015, 6:52

нова камера в Слънчев бряг

http://prikachi.com/images.php?images/757/8222757w.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 13 Юли 2015, 16:06

andy написа:нова камера в Слънчев бряг

http://prikachi.com/images.php?images/757/8222757w.jpg

Баси...това откога..???
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D LCI и Е60 535d LCI

Мнение от andy » 14 Юли 2015, 6:46

Според колегата от Слънчев бряг от 08.07.2015 http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 4#p4344334

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Юли 2015, 22:06

На това http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... ia-6038465 не му обръщах сериозно внимание защото уж щяха да са само на места по някои магистрали, но вече на изхода на Казанлък посока Стара Загора има такава, има и 15 км. след това в същата посока(а иначе си снимат и в двете посоки), има и такава след Калофер, посока София като свърши спускането, на Бургас също щели да слагат. Специално първите две ги сложиха сега експериментално и уж 3 месеца щели само да гледат какво се случва, а после вече да ги давали в ръцете на КАТ за глоби. И сега какво излиза, ще ни дебнат на всяка крачка за тая средна скорост. А дали ще мери разстоянието Х със средна 90 и малко по пътищата и 140 и малко по магистралите или ще вкарва вътре и ограниченията... :dunno:
Във всеки случай ще му се намери цаката и на това, само да си ги знаем къде са всичките по обичайните ни маршрути, а не всеки ден да слагат нови.
За който не ги е разпознал, приличат на първите стационарни като цвят и структура, но са по-малки на размери и са качени всичките горе на високо както тези за обикновеното видео-наблюдение по пътищата.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 28 Юли 2015, 12:40

От Русе до ВТ има във всяко село/град по пътя, от ВТ до Стара Загора - също. Общо взето навсякъде ги сложиха ама според мен много трудно може да развиеш 90км средна скорост /освен по магистралата де/.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 29 Юли 2015, 13:49

http://politikata.net/%D0%BA%D0%BE%D0%B ... jt=1&fbp=1

оха :mhihi: :lol:

Идеята, според която с колата си трябва да се прощават джигитите, спипани да карат с над 120 км/ч в града или с над 210 км/ч на магистралата, е лансирана на провелото се в понеделник в МВР заседание на звеното. Тя е заимствана от Холандия и е част от цял пакет от мерки срещу опасните шофьори. Пред­вижда се също така спиране от движение на возилото за месец при профучаване с повече от 60 км/ч над допустимата скорост и задържането му в наказателен паркинг, при това срещу заплащане.

Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Юли 2015, 21:41

Това в БГ в близките 20 години няма как да стане.

doomy525 написа:От Русе до ВТ има във всяко село/град по пътя, от ВТ до Стара Загора - също. Общо взето навсякъде ги сложиха ама според мен много трудно може да развиеш 90км средна скорост /освен по магистралата де/.

Хайде стига де, 30 км. за 10 мин. към 180 средна ли прави на първокласен(не на магистрала както каза)път?
Всъщност много трудно мога да падна под 90 средна скорост ако тръгна за някъде и да ми се кара. Това с всичко от 330д(вкл.)нагоре. Но да не се впускаме в тая тема. Въпросът беше за камерите, а не кой с колко може да кара на места.
А и няма да е точно с 90 средна в тези участъци. Според мен ще се смятат ограниченията(както при навигациите)и ще има някакъв толеранс, но колко...
При всички случаи заработят ли за КАТ тези камери трябва да сме подготвени. Аз за нашите две тук съм подготвен и съм поръчал известие. :mhihi: Ще видим изобщо дали ще заработят, но нали затова са дадени тия пари все пак.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 10 Авг 2015, 8:58

Днес получих фиш за скорост и мисля да си го окача в рамка. При ограничение 40 съм преминал с 54.
Кретени прости :bang:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

Мнение от Angelov91 » 10 Авг 2015, 12:51

doomy525 написа:Днес получих фиш за скорост и мисля да си го окача в рамка. При ограничение 40 съм преминал с 54.
Кретени прости :bang:

колко ти е глобата колега ако не е тайна
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум