Ново предизвикателство към БМВ Клуб България

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ново предизвикателство към БМВ Клуб България

Мнение от radio_manbg » 17 Май 2010, 18:31

щеше да е поразумно да се направи мероприятие "german event/race day" и да се поканят Опел ФВ сега може да кажете че те не са т.н. премиум марки ама то в състезанията надали ще има с-класа и седмица или а8 примерно следователно другите две марки ще се впишат с класовете които предлагат. а и щеше да е по интересно.

Сега доколково виждам май няма да се случи нещо толкова интересно... то по скоро порше да бяха поканили а не мерцедес... че те порше вече и пикап да изкарат няма да се учудя.

Поздрави и успех
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

Потребител
Аватар

Мнение от lastika » 17 Май 2010, 18:44

24V написа:
lastika написа:да,тия ташаци се отказаха,егати палячовците,а по софия дават газ и гледат мрасно :kuku:

Не мисля , че някой с клубни стикери и каквато и да е кола ще си позволи да направи нещо подобно ... комплексари на пътя - БОЛ !
А и никъде не видях в мбклуб да се плюе в темата и тн ...
повече бяха оплюти журналистите и тн които за пореден път сигурно ще напишат някоя глупост ...
Това , че клуба няма да участва не означава , че членове от него няма да присъстват на мероприятието :)

Поздрави

П.С
Giorceto написа:Силно се надявам такъв вид мероприятие да се проведе под мотото "всички заедно", а не "всеки за себе си" :yes:

" Нещо което на геограФската ширина на която живеем няма как да се случи ... "

Дано да не съм прав ...

ще си позволя да отговоря на колегата с което се надявам да приклщчим дискусията :bchug:

Никакви ограничения, никаки категории за автомобилите, не звучи като място за нормални хора с нормални коли,
още повече пък с това "Сумо".

Ще прощаваш скептицизма ми колега, ама наистина от презентацията звучи като събор на недоказани пернишки авто-таланти с присъствие на акредитирани журналисти от същото общество.

. Намирисва ми на сериозна простотия това мероприятие. Не личи да има абсолютно никаква организация,никой не се е ангажирал с никаква отговорност за каквото и да е... Това прилича като гонките при Резиденция Бояна на правия участък само че в по голям мащаб и в по малоумен вид.

Ние не сме голфаджии,за да гоним времена по изоставени писти,на някакво измислено мероприятие.
Да има мноо повече баварци, и са по напомпани,има и мноо хонди и калибри,и куп добре тунинговани каручки. Има да - и кво? Аз лично не бих слязъл на нивото квартална бегачка,който му е мерак да ходи.

Мен тези неща ме убиждат,колега,нито сьм ненормален,нито недоказан пернишки авто талант,нито малоумен,и не смятам ,че трябва да се умаловажава труда на хората които се опитаха по някакав начин да донесат емоции на феновете :dunno:
УСПЕХ :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2010 MB w245 B150 facelift
Мечтае да кара: B200 Turbo ;)

Мнение от 24V » 17 Май 2010, 19:24

Една част са - за участието ( много малко сме такива )
Много по голяма част са - против ...
тези които са против изказват своето мнение .. и се аргументират
макар и "малко" прибързано .. не мога да отговарям за тях ...
Аз лично ще присъствам пък нека ме смятат за луд ... ненормален .. и тн :mrgreen:

:bchug:

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 17 Май 2010, 20:31

Колеги днес говорих с Момчил да се опитаме да привлечем VW колегите и
мисля че стигнахме до единодушие. Така или иначе колегите от ФолксВаген
групата имат този уикенд събор на Калояново и най-вероятно ще поговорим
с тях на място да участват на мястото на Мерцедес.
Според мен тук няма никакво значение премиум марки и тем подобни неща,
а важното е да се опознаем авто-клубовете и да си подадем ръка за сътрудничество.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 17 Май 2010, 22:22

а освен към Vw защо не се отправи и покана към хонда,сузуки,мицубиши...и те имат много добри колички :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: СУВ
Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно

Мнение от bmw_7 » 17 Май 2010, 22:46

То няма какво да се упреква МБ клуба. Повечето хора откровено си казаха, че техните коли не са за такова нещо или поне за участие в него. Първо защото, аз лично не съм виждал колеги от МБ клуба, да имат коли пригодени за състезания или някакви пилежи. Дори една такава кола не съм виждал. С какви коли да дойдат, с техните ли и какво ще правят там.........с W210, 202, 203, 140, 220 ли да дойдат. :shock: То това е масата в МБ клуба. Вие как виждате нещата :shock:
Между другото японките хич не са за подценяване. Не случайно, в сите серии на Бързи и яростни, други коли нЕма :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 17 Май 2010, 23:32

Жоро 320и написа:Съдейки по времената от събора братя Алексови и Иван Татарев трябва да ни представят, те са с най-добри резултати!
А незнам Ангел с клиото ако потренира с някое бмв дали няма да влезе и той в играта :roll:

Аз бих предложил и Александър Цветков да се включи в тази група :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 17 Май 2010, 23:46

Ogi написа:
I.Voykov написа:E това за публиката и задружността вече е приказка :yes:

П.С. Газззар не е холна а гаражна гарнитура мамка и :winky:

аз ще ви предложа да се съберем всички на правата пред х-л Сарай... и от там вече да пристъпим към пистата на клаксони и аварийни 100-200 бмв-та :twisted: да напрваим впечатление както си трябва :yes:

Аз понеже съм си от Калояново ще дойда от към селото и преди отбивката за пистата ще паркирам колата напреки на пътя за да спря движението за да може да се влиза по-лесно към пистата :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 18 Май 2010, 0:00

Би станало интересно, като замисъл е страхотно, но в много кратки срокове за съжаление. Дано набере гласност..
Пп..Жалко че мерцедес се отказват..

Потребител
Аватар

Мнение от morepower » 18 Май 2010, 8:07

Колегата BMW_7 е прав, от мерцедес клубът няма с какво да се появим на подобен тип мероприятие.В целият клуб има една 190-ка с турбо,която е около 300 и нещо коне.Там липсва ентусиазмът, което е най-важният фактор, от там нататък да не говорим,че няма организация.Как да има? Форумите са общо 3.Ниаква финансова подкрепа.Идеята на подобен тип мероприятие е да покаже организираността и ентусизама на даден клуб,а ние в бенц това го нямаме.
Лично заради каузата аз бих участвал,стига да има с какво.
Искам да ви поздравя за най-важното, което имате-а това е ентусиазма(май вече го казах 4-5 пъти) и ще гледам пак само клипове от доброто Ви представяне.поздрави, и успех.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Мнение от Дифашир » 18 Май 2010, 12:46

Аз не мисля че МБ няма с какво да се представят,каде са AMG-тата които срещаме всеки ден?А те малко или много са доста сериозни машини!Явно излиза че хората които могат да си ги позволят не си ги купуват от любов към марката,а по-скоро да се фукат!Аз уважавам тази марка защото през годините от създаването и тя се е развила и утвърдила много,и това не трябва да пренебрегваме а да уважаваме.Друг е въпроса че хората които карат нейните "плодове" са с различно мислене от нашето,но нека не забравяме че ПРЕДИ ВСИКО СМЕ ХОРА,ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ БЪЛГАРИ и животите на всички са еднакво крехки!А по отношение на Honda мисля че тя въобще не е в класа ни.На няколко пъти ми се случва да наблюдавам как брат ми наказва с неговото Е34 с М40б18 малчогани и техните Civi-ци,а хондичките наистина си бяха ласкачи.Уж голяма работа тези V-tec двигатели пък като онзи пистак по-нагоре в темата даже и старта не му взеха :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46,Е36,Е30
Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105

Мнение от Alex_Burdin » 18 Май 2010, 13:15

:mhihi: В Тва за хонда доста си се объркал :) единствената причина по която не карам хонда е че нямат задно :winky: иначе сивик 1.6 равностойно М3 е36 на калояново .
има доста инфо по въпроса.
Последна промяна Alex_Burdin на 18 Май 2010, 13:16, променена общо 1 път

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 18 Май 2010, 13:15

тая тема трябваше да я заключите и да могат да пишат само хора с над 500 мнения...
а не после колегите от другите форуми да викат "ама те ни хранят"
ама те ви хранят ама ви хранят някви прохождащи опитващи се да изпъкнат по някъв начин... :banghead:

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 18 Май 2010, 14:18

Колеги,
преди малко се върнах от пресконференцията на която беше анонсирано събитието,
доста добре се получи имаше 5-6 телевизии включително бТВ. Видях се с колегите от
Ауди форума, които са доста ентусиазирани от поканата, разбрахме се да се видим
тези дни и да уточним формата на надпреварата. Говорих и с колегите от VW клуба,
които този уикенд имат събор на Калояново и им предложих да се включат в шоуто.
Утре до края на деня ще получа финална версия на програмата, която ще пусна за
да може да си планирате в кой от двата дена да дойдете и да подкрепите нашите
момчета. Има още доста неща да се изяснят, но когато има инфо ще пиша в темата.
Към момента от професионалните пилоти са потвърдили участие - Ники Златков,
Ясен Попов, Румен Дунев, Владо Арабаджиев, Митко Илиев и много други (сигурно
изпускам някой) всеки един от професионалистите ще има право да се състезава с
три различни бегачки, някои са избрали кола, карт и мотор, други са само с 3 коли.
Общо взето се очертава да е интересно мероприятието. Цената на билета ще бъде
7 лева. Ще помоля който няма какво важно да напише в темата да се въздържа от
коментари.
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 18 Май 2010, 15:23

Според мен на това меропрятие не трябва да се гледа като състезание, ами като фенско. Да се съберат трите клуба да се създадат контакти, да се обмени опит и да се поазабавляваме помежду си, без да има връждебно настроени хора и без да се плюем след това...И дори да паднем да си тръгнем с усмивка от приятно прекарания уикенд.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум