Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- DivX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кротко
- Детайли за колата: E34 520 1993
E38 750 1997
F01 740 LI 2009
решение: колата да е регистрирана на името на баба ти или дядо ти, но само да няма алкохол, катастрофи, грабежи или напуснал ПТП, всичко друго е позволено и да отказват да получават препоръчани писма
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
DivX написа:решение: колата да е регистрирана на името на баба ти или дядо ти, но само да няма алкохол, катастрофи, грабежи или напуснал ПТП, всичко друго е позволено и да отказват да получават препоръчани писма

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
:Д
Смях. ГОЛЯМ.
Колеги ентусиасти. Не се главоболете с камерите.
Има само 4 камери в СФ като три от тях са на патрулки на КАТ и една стационарна, но просто нямам спомен къде беше.
Наскоро ходих да изисквам снимка за това, че съм бил говорил по GSM и се оказа, че няма такова нещо като камери, които могат да извършват такъв вид контрол.
Повечето камери в центърът са на СДП (Софийска Дирекция Полиция), а те извършва мониторинг на колите минали през центъра, като няма право да ви напишат АКТ.
Единствените лица на реда, които имат право да ви напишат АКТ за червен светофар или някавко друго ПЪТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ или НЕ СПАЗВАНЕ НА ЗНАЦИ са КАТ и никои друг.
P.S.
И ако стане катастрофа без телесни повреди по задкормилните устройства не забравяйте. ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ АКТ. ДОРИ И КАТ ДА ДОЙДАТ МОЖЕ ДА СЕ СПОРАЗУМЕЕТЕ СЪС СОБСТВЕНИКА НА ДРУГОТО МПС И ДА ИЗБЕГНЕ АКТ, като ви се напише по един ПРОТОКОЛ за щетите.
И безопасно .................... влизане в завойте с ВРАТИТЕ.
Колеги ентусиасти. Не се главоболете с камерите.
Има само 4 камери в СФ като три от тях са на патрулки на КАТ и една стационарна, но просто нямам спомен къде беше.
Наскоро ходих да изисквам снимка за това, че съм бил говорил по GSM и се оказа, че няма такова нещо като камери, които могат да извършват такъв вид контрол.
Повечето камери в центърът са на СДП (Софийска Дирекция Полиция), а те извършва мониторинг на колите минали през центъра, като няма право да ви напишат АКТ.
Единствените лица на реда, които имат право да ви напишат АКТ за червен светофар или някавко друго ПЪТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ или НЕ СПАЗВАНЕ НА ЗНАЦИ са КАТ и никои друг.
P.S.
И ако стане катастрофа без телесни повреди по задкормилните устройства не забравяйте. ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ АКТ. ДОРИ И КАТ ДА ДОЙДАТ МОЖЕ ДА СЕ СПОРАЗУМЕЕТЕ СЪС СОБСТВЕНИКА НА ДРУГОТО МПС И ДА ИЗБЕГНЕ АКТ, като ви се напише по един ПРОТОКОЛ за щетите.
И безопасно .................... влизане в завойте с ВРАТИТЕ.

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Re: :Д
HAMANN написа:...
Да де .. и затова миналата седмица като бях в КАТ и се редих с един човек, на който му бяха писали акт за превишена скорост, точно от някаква нова камера на Симеоновско шосе, на отбивката за Ловния парк(преди там седяха с радар) .. и така .. като минавате през Симеоновското .. едно на ум ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Re: :Д
Methodius написа:HAMANN написа:...
Да де .. и затова миналата седмица като бях в КАТ и се редих с един човек, на който му бяха писали акт за превишена скорост, точно от някаква нова камера на Симеоновско шосе, на отбивката за Ловния парк(преди там седяха с радар) .. и така .. като минавате през Симеоновското .. едно на ум ..
колега да не би тия камери да са по-горе натози новия светофар на кръстовището с гара пионер защото там където обясняваш със сигурност няма камери !
- ivailoludia
- Потребител
-
На Симеоновско шосе камери няма инсталирани,но понякога оставят точно на отбивката за Ловния парк един жълт Опел Кадет със затъмнени стъкла във които има камера.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Мерси за информацията...ivailoludia написа:На Симеоновско шосе камери няма инсталирани,но понякога оставят точно на отбивката за Ловния парк един жълт Опел Кадет със затъмнени стъкла във които има камера.

Ето тук има камера:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=7b5e0eee6165a08576d50452de21a19c&city=sofia&str=%C4%D0%C0%C3%C0%CD+%D6%C0%CD%CA%CE%C2&num=2&grid=m5k&nType=57&oName=&oType=57&Map51_36.x=32&Map51_36.y=14
Вчера бях в КАТ да си взема талона, но за съжаление го оставих на 20-то гише отдел камери.
Знака за ограничение е 40 , мен ме резнаха с 40 км превишена скорост.
Тъпото е че на снимката съм в дясна лента а до мен и леко пред мен има кола в лява лента и сме леко на една права на камерата.
Не си спомням дали съм карал с 80, но малко се съмнявам точно мен да е искала да ме щракне. Както и да е .
Внимавайте там !!!!!!!
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=7b5e0eee6165a08576d50452de21a19c&city=sofia&str=%C4%D0%C0%C3%C0%CD+%D6%C0%CD%CA%CE%C2&num=2&grid=m5k&nType=57&oName=&oType=57&Map51_36.x=32&Map51_36.y=14
Вчера бях в КАТ да си взема талона, но за съжаление го оставих на 20-то гише отдел камери.
Знака за ограничение е 40 , мен ме резнаха с 40 км превишена скорост.
Тъпото е че на снимката съм в дясна лента а до мен и леко пред мен има кола в лява лента и сме леко на една права на камерата.
Не си спомням дали съм карал с 80, но малко се съмнявам точно мен да е искала да ме щракне. Както и да е .
Внимавайте там !!!!!!!
колеги
Разкрих и други камери,ако не знаете цялото цариградско се гледа,като по4не6 от мария луиза,та до орлов мост има камери на секи светофар са, за скорост незнам дали следят но за минаване на 4ервено със сигорност,а съ6то има и на бул "България" като идвате от стрелби6те към центъра между бул Гоце Дел4ев и бул Гешов,сложена е на една сграда на 1вия етаж то4но има един завой там,десен(добре са я каширали) а мисля 4е тази е и за скорост!!!!! ВНИМАВАЙТЕ !!!! а тези на тунела в люлин са за трафика да не стават задръствания,не следят за скорост така 4е споко там,ръ4ка
)) има и за новия път за обеля преди и след надлеза в двете посоки,ама о6те не са активни,но неги пренебрегваите все пак!!!!

Трудно ми е да споря с гола блондинка