Искате по-евтино гориво и по-малко дупки? Подпишете ПЕТИЦИЯ!
Модератор: Общи модератори
Shondy написа:еми айде ,давайте направо:
Едните да бъдат без дата на тях само здрава агитация!
Втори дето да пише на тях за 29 Юни (неделя) и 11 Юли (петък) .
Като този на 11 да е общ нацинален протест с всички недоволни ,таксиметрови шофьори ,тираджии ,спамаджии абе всички ...... Ще ги поканим официялно.
Демек сами да си правим дизайна?
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

не ве брат ми
дайте идей за да мога да ги побликувам в следващите теми ,направи по една от двата вида ,и дай да ги мятам ,аз ше ги печатам през седмицата с боби и акорп-чо. и преди следващата сбирка ще кажа от къде да мине всеки да си вземе ,или при борката или при мене и при някой от вас ше видиме.

днес в дискусионно студио по скат имаше въпрос ще се включите ли в протест срещу високите цени на горивата. Процентите бяха 96% ДА 4% Не. Незнам обаче ми се струва,че протеста ще стане доста по-сериозен ако се включат и обикновенни хора не само шофьори. До 29-ти на повечето.
!!! СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!!
!!! СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!!
На 29-ти Алфите ги няма. Доколкото разбрах имат събор по Търновско, така че да не очакваме много колеги от Алфа тийм
За хората протеста е добре да сме в делник, така или иначе повече хора са в центъра а и минувачи ще ни подкрепят.
За следващия протест пожелавам първия повел колоната да настигне на Ал.Невски опашката на змията
п.с. тея к**ва които се присъединиха за малко към протеста ни дадоха лоши идеи

За хората протеста е добре да сме в делник, така или иначе повече хора са в центъра а и минувачи ще ни подкрепят.

За следващия протест пожелавам първия повел колоната да настигне на Ал.Невски опашката на змията

п.с. тея к**ва които се присъединиха за малко към протеста ни дадоха лоши идеи

bmw
AHTuBuPyC написа:На 29-ти Алфите ги няма. Доколкото разбрах имат събор по Търновско, така че да не очакваме много колеги от Алфа тийм![]()
За хората протеста е добре да сме в делник, така или иначе повече хора са в центъра а и минувачи ще ни подкрепят.![]()
За следващия протест пожелавам първия повел колоната да настигне на Ал.Невски опашката на змията![]()
![]()
п.с. тея к**ва които се присъединиха за малко към протеста ни дадоха лоши идеи![]()
Най-малко 1 (една) Алфа ще бъде на линия, живи и здрави

Агитацията продължава!!!
СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!
a
пичове и колежки давайте да се вдигаме, да ставаме все повече и повече, идея с национален протест, предполагам че и други хора ще протестират по техните градове много ми харесва да се надява ме че ще се слуяи това, трябва да има публичност този протест повече хора да знаят за него, повече телевизий да има, трябва да се понтуваме че общо взето сме си заспал народ и ни клатят здраво. хаиде смело напред и да ни е честит новият протест

Няма начин да няма начин
- love.affair
- Потребител
-
относно следващ протест
Привет и от мен!
Бях на протеста, разбрах благодарения на Алекс, той палеше огъня в нашия клуб.
Беше явна демонстрация, че не действаме на стаден принцип и можем да бъдем организирани и единни...
но - относно следваща организация - говорихме за 29 юни, тук обаче виждам, че коментирате друг час - разбирам идеята, дори предполагам - колеги - ангажирани уикенда могат да си съкратят ангажиментите си, за да се върнат по-рано и присъединият (но това са само догадки), аз лично отмених ангажименти, за да бъда и не съжалявам изобщо
та:
1.тук ли ще си коментираме и следим (аз повече влизам, за да видя какво става) - имаше идея за отделен сайт (не, че някой е длъжен да го прави или става от самосебе си), на мен не ми пречи и тук да влизам - стига да не дразня като Ситро-лейди
2.остава ли 29 юни за сега и евентуално час, в нашия форум - пропагандата за протест ми е в подписа, сега си виси пак часа от 15 юни, което е дезинформация, мога да сваля инфото за час и остане датата....но както за всички - времето е ценен ресурс - е добре да знаем....
Аз подкрепям 16:00 - 17:00
Само трябва да си оправя клаксона, че отиде в рая на клаксоните в неделя след първия кръг
))
Поздрави
))
Бях на протеста, разбрах благодарения на Алекс, той палеше огъня в нашия клуб.
Беше явна демонстрация, че не действаме на стаден принцип и можем да бъдем организирани и единни...
но - относно следваща организация - говорихме за 29 юни, тук обаче виждам, че коментирате друг час - разбирам идеята, дори предполагам - колеги - ангажирани уикенда могат да си съкратят ангажиментите си, за да се върнат по-рано и присъединият (но това са само догадки), аз лично отмених ангажименти, за да бъда и не съжалявам изобщо
та:
1.тук ли ще си коментираме и следим (аз повече влизам, за да видя какво става) - имаше идея за отделен сайт (не, че някой е длъжен да го прави или става от самосебе си), на мен не ми пречи и тук да влизам - стига да не дразня като Ситро-лейди
2.остава ли 29 юни за сега и евентуално час, в нашия форум - пропагандата за протест ми е в подписа, сега си виси пак часа от 15 юни, което е дезинформация, мога да сваля инфото за час и остане датата....но както за всички - времето е ценен ресурс - е добре да знаем....
Аз подкрепям 16:00 - 17:00
Само трябва да си оправя клаксона, че отиде в рая на клаксоните в неделя след първия кръг

Поздрави

Над силата е само умението да я владеем
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Аз нямам претенции кога през деня да се състои... въпреки, че до 7ч сутринта съм на работа и малко зор ще ми е в 11ч, ама за тва има Ред Булс
Ако е пък от 16 или 17ч е пирфектно, ще мога да се наспя. Аз ще се опитам да агитирам колеги от службата, дано успея да убедя някой. А това за 11 юли чак сега разбирам, тогава няма да мога да дойда.

Колеги днес по новините незнам по коя телевизия дадоха за протест на тираджии в щатите и им отделиха поне двойно повече време в репртажа отколкото на нашия протест което ме навежда на мисълта че все още не ни взимат много на сериозно така че дайте верно да се опитаме за следващия път да отделиме по 1 час скъпоценното ни време и както каза колегата по горе да затвориме кръга от коли...
- love.affair
- Потребител
-
аз за 11 юли го разбирам като стъпка след 29 юни - а не или / или и то на 11 юли с идеята да е работен ден и се включат - ангажирани в транспортния бизнес
някъде четох, че те бли против протеста.....абе - всичко са едни игрии политики
както и това по ТВ-то, за което споменава 6estaka - става ясно там кой "кара влака"...
някъде четох, че те бли против протеста.....абе - всичко са едни игрии политики
както и това по ТВ-то, за което споменава 6estaka - става ясно там кой "кара влака"...
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- love.affair
- Потребител
-
ами това инфо следва да дойде при взето решение и някой трябва да го вземе
предполагам за ентусиастите няма да има значение, но от стратегическа цел - аз подкрепям да бъде следобед, с идеите за:
1.разчупване но схемата, нека не бъде някакво - стадно, монотонно и еднообразно
2.нека бъде в момент, в който ще привлечем повече внимание и без това по това време вече се позадръства
как ще бъде осигурено не знам, нямам идея какво сеправи - дали ще разрешат властимащите....
на мен ми се струва, че 16:00 е по-добре - защото докато тръгнем (все ще има организационо замотване) ще стане 16:25, докато завъртим и се върнем поне 40 минути, после пауза и втория кръг да го започнем към 17:50 и връщане - малко преди 19:00 - тъкмо да хванем пика
иначе обявен старт 17:00 ми се вижда късничко с предположените забавяния и разтягане във времето
нищо не налагам....само си разсъждавам гласно тук, защото не знам къде другаде.....анкета не съм сигурна дали е удачна
като се реши - аз за нашия форум ще направя "постерчета", пък ао има желаещи и за други, виждам, че и при Вас има ентусиасти
)) може да обменим опит 
предполагам за ентусиастите няма да има значение, но от стратегическа цел - аз подкрепям да бъде следобед, с идеите за:
1.разчупване но схемата, нека не бъде някакво - стадно, монотонно и еднообразно
2.нека бъде в момент, в който ще привлечем повече внимание и без това по това време вече се позадръства
как ще бъде осигурено не знам, нямам идея какво сеправи - дали ще разрешат властимащите....
на мен ми се струва, че 16:00 е по-добре - защото докато тръгнем (все ще има организационо замотване) ще стане 16:25, докато завъртим и се върнем поне 40 минути, после пауза и втория кръг да го започнем към 17:50 и връщане - малко преди 19:00 - тъкмо да хванем пика
иначе обявен старт 17:00 ми се вижда късничко с предположените забавяния и разтягане във времето
нищо не налагам....само си разсъждавам гласно тук, защото не знам къде другаде.....анкета не съм сигурна дали е удачна
като се реши - аз за нашия форум ще направя "постерчета", пък ао има желаещи и за други, виждам, че и при Вас има ентусиасти

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Много се съмнявам че ще ни разрешат в тези часове да проведем протеста нали сме в БЪЛГАРИЯ все пак. Гледах новините и видях как правят протест хората в белите държави но там им разрешават а тук а много се съмнявам да ни разреши някои да задръстим София. 

- love.affair
- Потребител
-
да и на мен така ми се струва, затова може би е добре за кратко да стаим дъх - до влючване на колегата с опит, който до сега е действал по въпроса и е запознат
може би вече сте гокоментирали, аз за съжаление - нямам времето да се върна толкова страници назад и изчета всичко или поне по диагонал, както би било добре.....
има си работа и той човек, вероятно
)) 
може би вече сте гокоментирали, аз за съжаление - нямам времето да се върна толкова страници назад и изчета всичко или поне по диагонал, както би било добре.....
има си работа и той човек, вероятно

протест ще има и на 29 Юни и на 11 Юли
протестите ще продължат до тогаво,докато не видим че има някав ефект от всички тези действия
аз и колегата Сашо ( Shondy ) сме супер благодарни на всички присаединили се към нас в неделя и се надяваме да ни подкрепите с пълна сила и в ледващите мероприятия.
началният час на протеста остава същият - поне за 29 Юни,а той е 11:00 пред Храм-Паметника Ал. Невски
за протеста на 11 Юли ( петък ) ще се мисли час,който да е удобен на всички за да можем да покажем гластност и в делничен ден.
Още веднъж едно ГОЛАМО БЛАГОДАРЯ на всички който са съпричастни с идеята и ни подкрепят
протестите ще продължат до тогаво,докато не видим че има някав ефект от всички тези действия
аз и колегата Сашо ( Shondy ) сме супер благодарни на всички присаединили се към нас в неделя и се надяваме да ни подкрепите с пълна сила и в ледващите мероприятия.
началният час на протеста остава същият - поне за 29 Юни,а той е 11:00 пред Храм-Паметника Ал. Невски
за протеста на 11 Юли ( петък ) ще се мисли час,който да е удобен на всички за да можем да покажем гластност и в делничен ден.
Още веднъж едно ГОЛАМО БЛАГОДАРЯ на всички който са съпричастни с идеята и ни подкрепят