Бъдещето на BMW - предно задвижване с 3-цил. двигател.
Модератор: Общи модератори
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Re: Бъдещето на BMW - предно задвижване с 3-цил. двигател.
Йееееее....пазете се ситроени, ние идваме
докъде я докарахме....очаквайте скоро флагмана да се казва Изета

докъде я докарахме....очаквайте скоро флагмана да се казва Изета

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
eraziel написа:По-скоро едно Hartge 050i
Да 500 коня на предно ще е уникална резачка , особено ако може да зацепи

Този колаж е прекалено хубав , за да е истина . Новото А1 ми харесва в пъти повече от Мини , сега някой ще се смеят на Ауди , но те дърпат напред в много доходоносен клас а БМВ ще влязат там с поне 3 години закъснение . Щом са решили така или иначе да са при фъстъците , поне да бяха побързали

BMX написа:Това е 100-процентов фотошоп на базата на единица купе. Изглежда като хубава дамска количка
А как изглежда хубавата мъжка количка?Иначе е супер яко и много хора ще си го купят за евридейка.

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Е що за въпрос - поне 2 тона и 500 к.с. които да ги местят. И шофьора задължително нависоко, за да се чувства по-голям от другите "жени" на пътя.KUM4o написа:А как изглежда хубавата мъжка количка?

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
acho.rs написа:eraziel написа:По-скоро едно Hartge 050i
Да 500 коня на предно ще е уникална резачка , особено ако може да зацепи![]()
![]()
![]()
Този колаж е прекалено хубав , за да е истина . Новото А1 ми харесва в пъти повече от Мини , сега някой ще се смеят на Ауди , но те дърпат напред в много доходоносен клас а БМВ ще влязат там с поне 3 години закъснение . Щом са решили така или иначе да са при фъстъците , поне да бяха побързали
Е, всичко си има баланс - BMW колко време продаваха Х5 и Х3 без конкуренция от Ауди? Аз лично мисля, че ще изкарат модела тъкмо когато А1 стане леко "демоде" и ще спечелят нови клиенти

KUM4o написа:BMX написа:Това е 100-процентов фотошоп на базата на единица купе. Изглежда като хубава дамска количка
А как изглежда хубавата мъжка количка?Иначе е супер яко и много хора ще си го купят за евридейка.
M5

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
В инфото има бая глупости, но ако допуснем че е вярно:
БМВ с предно = трагедия, следователно ще си купя мерцедес, а трицилиндровия мотор и 260 коня да е, не ме блазни. Мощността на един мотор далеч не е всичко и за много хора не е критерий
БМВ с предно = трагедия, следователно ще си купя мерцедес, а трицилиндровия мотор и 260 коня да е, не ме блазни. Мощността на един мотор далеч не е всичко и за много хора не е критерий

Всичко добре и дизайна не е лош, ама това предно от къде го измислиха 

The7omahawk написа:Е, всичко си има баланс - BMW колко време продаваха Х5 и Х3 без конкуренция от Ауди? Аз лично мисля, че ще изкарат модела тъкмо когато А1 стане леко "демоде" и ще спечелят нови клиенти
всъщност ку5 се продава доста по-силно от х3 =)))
не знам кво против предното предаване имате
а и б-класата на мерцедес също са с предно предаване
просто предното предаване е по-удачен вариянт за ежедневно каране, по-евтин и икономичен автомобил, по-удачно разпределение на пространството и т.н.
за нормални коли до 200 коня според мен предното има преимущества над задното, бмв също са го осъзнали =))
No bling at the Ring
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Единственото , което мен би ме притеснявало отностно 0-вата серия е именно - Нулата
и това че единственото БМВ нещо ще е емблемата ... май сътрудничеството с ПСА почва да идва в повече

xerial написа:Единственото , което мен би ме притеснявало отностно 0-вата серия е именно - Нулатаи това че единственото БМВ нещо ще е емблемата ... май сътрудничеството с ПСА почва да идва в повече
нулевата серия идва от мини, не пса =))
No bling at the Ring
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
KUM4o написа:BMX написа:Това е 100-процентов фотошоп на базата на единица купе. Изглежда като хубава дамска количка
Ето така:

Иначе страшно ми допада на външен вид това БМВ. Ако не е много скъпа наистина ще стане голям хит. Ако има и версия Хдрайв бих взел едно за градска кола.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
BadAngel написа:The7omahawk написа:Е, всичко си има баланс - BMW колко време продаваха Х5 и Х3 без конкуренция от Ауди? Аз лично мисля, че ще изкарат модела тъкмо когато А1 стане леко "демоде" и ще спечелят нови клиенти
Явно не разбра, че исках да кажа "BMW продаваха много време Х3 и Х5 без Audi да предлагат конкурентен модел и обраха продажбите"
The7omahawk написа:BadAngel написа:The7omahawk написа:Е, всичко си има баланс - BMW колко време продаваха Х5 и Х3 без конкуренция от Ауди? Аз лично мисля, че ще изкарат модела тъкмо когато А1 стане леко "демоде" и ще спечелят нови клиенти
Явно не разбра, че исках да кажа "BMW продаваха много време Х3 и Х5 без Audi да предлагат конкурентен модел и обраха продажбите"
в конкретния случай с Х3 си прав, но не забравяй, че от 25 години ауди взимат пазара на БМВ в областта на колите с двойно предаване, а и ако погледнеш в по-близкото минало макар и не с такъв успех ауди също направиха варияция на кола с внушение за джип със старото А6 олроуд, което в бг не стана много популярно, но примерно в швейцария беше бест селър =)
било каквото било, от сега нататък всички ще започнат да правят малки турбо мотори и ще използват различни системи за задвижване на 4те колела, така че битката ще е интересна =)
No bling at the Ring
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
1.5тд-163к.с.
(дачия 1.5тд-70к.с.
)
Единственото което не ме кефи е,че е с предно,но пък така има по-малко загуби и ще е доста леко!
Ето един истински разбивч на ГОЛФ-ове и АСТРИ
!
Направо си го представям "Леле бахти спънатите ц20хе(астра Гси)и АБФ(голф 2.016в) с 1.5 дизел,3 цилиндъра ви правя смешни"!!!

Единственото което не ме кефи е,че е с предно,но пък така има по-малко загуби и ще е доста леко!
Ето един истински разбивч на ГОЛФ-ове и АСТРИ

Направо си го представям "Леле бахти спънатите ц20хе(астра Гси)и АБФ(голф 2.016в) с 1.5 дизел,3 цилиндъра ви правя смешни"!!!