Шофиране с вериги
Модератор: Общи модератори
			21 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Penchev написа:Чета и се чудя,защо трябва да се слагат гадните вериги изобщо...
Да ама ти караш с гуми за 300лв. бройката
 искаш ли да пробваш да минеш тия проходи с 4-5 годишни всесезонни гуми
 искаш ли да пробваш да минеш тия проходи с 4-5 годишни всесезонни гуми  
П.С. точно в най-големия сняг ходихме с е39ката до Девня - на отиване по стария път на връщане по магистралата с ултра ггрип 7 отпред и последния модел на мишелин отзад (все им забравям името) нямахме никакви проблеми дори при потегляне на 15-20см сняг ! е вярно малко пробуксува и светна лампата на асц-то ама немаше грижи...по същия тоя път имаше над 15 аварирали автомобила - някой бяха хванали лопатите, други слагаха вериги, трети чакаха снегорина....аз с е30ката с гуми СЕАТ 2002-а като ходих на шипка спрях на баира и си останах там
 та трябваше да се връщам на равното да се засилвам...
  та трябваше да се връщам на равното да се засилвам...друго си е хубавата гумаbam-bam написа:е друго си е новата кола ... нали тфа викам новото си е ново
аз съм с 4 бр. ултра ггрип 7 и никакви грижи в неделя ходих до паничище
..............................................................
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
		Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
SSASS написа:друго си е хубавата гумаbam-bam написа:е друго си е новата кола ... нали тфа викам новото си е ново
аз също в неделя няколко км. по-нагоре от паничище - зелени преслап
поздрави!!
http://bmwpower-bg.net/forums/files/rila.jpg
нема спиране

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
- 

Ето защо: понякога когато се движиш по наклон и пътя е покрит с предимно лед и сняг ако спреш и тръгване няма.Тогава идва вреем за веригата.Аз например миналата зима се возих с приятел и така на енин наклон колата пред нас (жигулка) спря и ние също зад нея.После не можахме да тръгнем и сложихе веригите.Забележете че бяхме с чисто нови зимни гуми но на лед и наклон - само с вериги( да не почнете спор сега за зимните гуми) Аз лично карам през зимата много, не си стоя в къщи да чакам някой да ме вземеЧета и се чудя,защо трябва да се слагат гадните вериги изобщо..............."
 колата ми е за това да се кара в дъжд или сняг без значение тръгвам щом ми се ходи някъде.Тази зима не съм слагал вериги, с чисто нови гуми съм, но си купих едни вериги и ги сложих в багажника.Не се знае кага ще се наложи, що да не си имам?
  колата ми е за това да се кара в дъжд или сняг без значение тръгвам щом ми се ходи някъде.Тази зима не съм слагал вериги, с чисто нови гуми съм, но си купих едни вериги и ги сложих в багажника.Не се знае кага ще се наложи, що да не си имам?
мисля че те видях ти слизаше аз се качвах.в събота пътувам пак на там ако искаш да направим една среща иmitak_o написа:SSASS написа:друго си е хубавата гумаbam-bam написа:е друго си е новата кола ... нали тфа викам новото си е ново
аз също в неделя няколко км. по-нагоре от паничище - зелени преслап
поздрави!!
http://bmwpower-bg.net/forums/files/rila.jpg
нема спиране

..............................................................
			21 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2