BMW E70 X5 vs Murcielago LP640 ?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 10 Апр 2007, 0:22

Тои и любимеца ви Джереми я похвали.. не била като старите Ламбота.. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Апр 2007, 0:22

Turturelo написа:Lamborghini имали два модела LP640 и Gallardo .. ААААААААААХАХАХАХХАХАХАХАХАХА! ААААААААААААААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз казвам, че са 5-6!

700 и 500 кубика са двигателите на скутерчетата .. не на Lamborghini-тата! Да знаеш!

И не на последно място ти колко от тези коли, за които говориш си виждал на живо, че ги изкара ... БАВНИ?

пс. Ей, ако се беше появил едно време докато бях админ щях да съм те изгонил до сега 20 пъти .. гаден спамър! ХАХАХА

Кой е спамър бе??? За 500 и 700 кубика съм казал че с толкова са по-големи двигателите от на конкурентите коети си е вярно а ламборгини ИМАТ ДВА МОДЕЛА КОИТО СА В ПРОИЗВОДСТВО В МОМЕНТА а не че изобщо имат два модела.
Виждал съм и дватата модела на живо което изобщо не ме грее,защото не съм ги карал.Аз информация черпя от поне 10 различни места (официални) и когато всичко съвпада допускам то да е вярно

ПС:това че съм на различно мнение от тебе май не означава че съм гаден спамър нали :idea:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Апр 2007, 0:26

alx написа:
Turturelo написа:.. от мазухиста ли? :mhihi:

а.. мазохизъм.. всъщност момчето така ги спретна ламботата че по-скоро бие по пътя на най-малкото съпротивление характерен за днешната младеж... :mhihi: опрости им моделната линия и така я примери във фераритата че мене чак ми стана мило и драго.. :)

аз се зачетох в последните му няколко поста и чета само глупости та сега ще го гоня до дупка :mhihi: :mhihi:

alx написа:между другото лп-то е такова животно... направо му е бездънен мотора...

много точно казано!

alx написа:колата седи вярно на пътя, малко е мудничка във бавните технични участъци, но подава верните сигнали и всичко си е на мястото...

Murci-то като цяло е тежко, но е бързичка за килограмите и размера си, а за LP-то да не говорим. Няма такъв изрод.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Апр 2007, 0:36

acho.rs написа:
Turturelo написа:Lamborghini имали два модела LP640 и Gallardo .. ААААААААААХАХАХАХХАХАХАХАХАХА! ААААААААААААААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз казвам, че са 5-6!

700 и 500 кубика са двигателите на скутерчетата .. не на Lamborghini-тата! Да знаеш!

И не на последно място ти колко от тези коли, за които говориш си виждал на живо, че ги изкара ... БАВНИ?

пс. Ей, ако се беше появил едно време докато бях админ щях да съм те изгонил до сега 20 пъти .. гаден спамър! ХАХАХА

Кой е спамър бе??? За 500 и 700 кубика съм казал че с толкова са по-големи двигателите от на конкурентите коети си е вярно а ламборгини ИМАТ ДВА МОДЕЛА КОИТО СА В ПРОИЗВОДСТВО В МОМЕНТА а не че изобщо имат два модела.
Виждал съм и дватата модела на живо което изобщо не ме грее,защото не съм ги карал.Аз информация черпя от поне 10 различни места (официални) и когато всичко съвпада допускам то да е вярно

ПС:това че съм на различно мнение от тебе май не означава че съм гаден спамър нали :idea:

Гаден спамър си разбира се .. пишеш само глупости!
Lamborghini в момента имат в производство Murcielago LP640, Murcielago LP640 Roadster, Gallardo, Gallardo Spyder и Gallardo Superleggera. Няма да слагам Murcielago и Murcielago Roadster. Моделите, които си посочил изобщо не са конкуренти също така!
Следващият път като пишеш за някоя кола, че е бавна те съветвам да седнеш да се позовиш или още по-добре да я покараш.. и ако не си се осрал вътре да пишеш каква е, а не да си изсмукваш глупости от пръстите.
Засегна Carrera GT и 997 Turbo - е? Carrera GT е по-бавна до 100 км/ч с 0.1 сек от 997 Turbo Tiptronic S Chrono Pack .. това прави ли я бавна? И кое точно на LP640 му е бавното като 0-100 е 3.4сек, което е по-бързо и от 997 Turbo и от Carrera GT?

Аз съм карал Gallardo и Murcielago .. и смея да твърдя, че са бързички .. да не говорим за LP640 и Superleggera.

Е затова си спамър! Защото си на всяка тема и във всяка тема пишеш глупости и неверни неща!
Последна промяна Turturelo на 10 Апр 2007, 0:39, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 10 Апр 2007, 0:38

като казвам бавно имам предвит в сравнение с конкуренцията,то е ясно че е супер бързо ама въпроса е сравнено със супер бързите колко е супер бързо,нали :idea:

ПС:браво на туртулеро :angel: очаквам да каже кое по-точно бъркам

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 10 Апр 2007, 0:40

Turturelo написа:
acho.rs написа:
Аз казвам, че са 5-6!

Гаден спамър си разбира се .. пишеш само глупости!
Lamborghini в момента имат в производство Murcielago LP640, Murcielago LP640 Roadster, Gallardo, Gallardo Spyder и Gallardo Superleggera. Няма да слагам Murcielago и Murcielago Roadster. Моделите, които си посочил изобщо не са конкуренти също така!

ами аз каброилетие не ги броя много много за отделни,а другите които изреди сам можеш да си отговориш колко са различни от мурсиелаго и галардо
карера гт е по-бавна с 0.1 ама после .... и за по-бързо далеч не гледам 0-100 иначе щях да каже че ЛП640 е най-бързо(след енцо)
А на всяка тема съм защото ми е интересно :idea:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Апр 2007, 0:44

не ги броиш, защото си ламер и не знаеш кои коли как се строят. При супер автомобилите (и все по-често при доста конвенционални такива), когато една открита версия се появява, то тя е проектирана да бъде открита версия, а не Coupe-то са му резнали тавана и е станало кабриолет. Затова тези автомобили са отделни модели, защото са създавани от нищото като такива.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 10 Апр 2007, 0:48

Turturelo написа:не ги броиш, защото си ламер и не знаеш кои коли как се строят. При супер автомобилите (и все по-често при доста конвенционални такива), когато една открита версия се появява, то тя е проектирана да бъде открита версия, а не Coupe-то са му резнали тавана и е станало кабриолет. Затова тези автомобили са отделни модели, защото са създавани от нищото като такива.

хубаво! и все пак не можеш да отречеш че асортимента на ламбо не е много разнообразен, ако на 10 коня отгоре на галардо ги броиш за нов модел.и да бе от нищото са създадени кабриолетите и случайно безбожно много си приличат с оригинала.лп 640 кабриото като няма и реален таван колко е замислено от нищото бегай маани са.за ЛП640 не е ли наследник на мурсиелаго или е отделна версия изобщо?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 10 Апр 2007, 0:54

Абе не ви ли е срам да водите такъв разговор в тоя форум ...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 10 Апр 2007, 1:20

мойте извинения :lol:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Апр 2007, 1:24

eraziel написа:Абе не ви ли е срам да водите такъв разговор в тоя форум ...

не!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 10 Апр 2007, 7:53

В крайна сметка какви времена дава Х5 на пистата? :D
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Апр 2007, 10:06

знам ама не мога да кажа, защото до сега не съм виждал никъде писано това, а не искам да си режа клона дето стоя на него :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 10 Апр 2007, 10:31

Освен да вземем едно и да пробваме. В онова клипче за пистата и Х5 може да има нещо, после ще го прегледам.

7:50 - BMW X5 E53 LM, McLaren F1-engine 750 bhp, Hans-Joachim Stuck (EVO magazine 08/2005)
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Апр 2007, 15:48

Turturelo написа:знам ама не мога да кажа, защото до сега не съм виждал никъде писано това, а не искам да си режа клона дето стоя на него :mhihi:

и понеже не седя на твоя клон - 9 минути..

10 секунди по-бързо от старото 4.8ис.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум