Новата 3-ка кабрио вече и в БГ
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Вчера го видях кабриото на бул. Черни връх (в горната част, на светофара с булеварда за София ленд). Естествено никакви снимки не направих, защото не можах да отреагирам... просто гледах и се наслаждавах
)))

soreman написа:Вчера го видях кабриото на бул. Черни връх (в горната част, на светофара с булеварда за София ленд). Естествено никакви снимки не направих, защото не можах да отреагирам... просто гледах и се наслаждавах)))
То в София се разкарва едно черно кабрио 335и доста преди премиерата...
SHVEDA Къде е колата в момента?
SHVEDA написа:На голф игрището в Равно Поле.Пред сградата е.Освен него има още едно 530 xd и две единички.Смешното ми беше че не са докарали някакви по хубави работи,а на паркинга ни има две нови Х5 около шест седмици,и още поне десетина други бмв-та.
Еми докарали са тези коли защото са премиерни. Направи 2-3 снимки на колите.
Единица купе по-дълга ли е от нормалната?
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
MaXimal написа:koyota написа:Вътрешна информация, а? Кой ли я е купил?
Не знамНякакво момче от Пловдив. Колата е от близо месец в София. Като го вземе ще го помоля да направя една хубава фотосесия
А знаеш ли кой е

koyota , снощи те видях като беше в кабриото
Доста се задържа вътре
Иначе колите бяха номер 1 , като кача снимките , ако не ме домързи може да ги покажа.
Доста се задържа вътре

Иначе колите бяха номер 1 , като кача снимките , ако не ме домързи може да ги покажа.
Последна промяна Лина на 12 Май 2007, 13:28, променена общо 3 пъти
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
MaXimal написа:Абе тая сивата 325ца много арнаЗащо имам чуството, че утре пътува за Пловдив
Ей как ми се идва към Пловдив

SHVEDA написа:На голф игрището в Равно Поле.Пред сградата е.Освен него има още едно 530 xd и две единички.Смешното ми беше че не са докарали някакви по хубави работи,а на паркинга ни има две нови Х5 около шест седмици,и още поне десетина други бмв-та.
Мога ли да те помоля и на мен да ги пратиш и евентуално да направиш малко снимки на Х5-иците

Lindor написа:koyota , снощи те видях като беше в кабриото
Доста се задържа вътре![]()
Ха така, възможно е!

Жоро фешъна беше там(а той какво купе си е купил, малииииии)
Ето малко снимки от "премиерата" на 318 IS на поляните над Бистрица днес

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Ееее, току що изтрих клипчето с него!
а можех и него да постна! Не мислех, че на някого ще му бъде интересно... 
Иначе зарята беше трепач, всичко беше на ниво... само дето при представянето някой трябваше да говори силно и отчетливо, защото по едно време всеки говореше с всеки.

Иначе зарята беше трепач, всичко беше на ниво... само дето при представянето някой трябваше да говори силно и отчетливо, защото по едно време всеки говореше с всеки.

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3