Sofia Motor Show
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Що реши, че Opel GT е уникален кенеф?
За парите на една 2.0литрова Z4-ка (с кожа, и няколко други шукарии) взимаш 2.0литра турбо мотор с към 250кончета и задно предаване, интерес дизайн, мисля си, че за парите си колата си струва (малко му куца изпълнението и изработката, ама това е разбиранемо след като идва от Америка и е брат близнак на Pontiac Solstice)
Едно Z4 със същия вървеж излиза почти х 1.5-2 като пари (a и при него има евтини пласмаси и е пестено откъм материали особено пластмаса отгоре на арматурното табло под стъклото е уникално гадна и бие на евтино все едно са я взели от Дачия:idea: )
.

За парите на една 2.0литрова Z4-ка (с кожа, и няколко други шукарии) взимаш 2.0литра турбо мотор с към 250кончета и задно предаване, интерес дизайн, мисля си, че за парите си колата си струва (малко му куца изпълнението и изработката, ама това е разбиранемо след като идва от Америка и е брат близнак на Pontiac Solstice)

Едно Z4 със същия вървеж излиза почти х 1.5-2 като пари (a и при него има евтини пласмаси и е пестено откъм материали особено пластмаса отгоре на арматурното табло под стъклото е уникално гадна и бие на евтино все едно са я взели от Дачия:idea: )

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Niikoo_1 написа:Що реши, че Opel GT е уникален кенеф?
![]()
За парите на една 2.0литрова Z4-ка (с кожа, и няколко други шукарии) взимаш 2.0литра турбо мотор с към 250кончета и задно предаване, интерес дизайн, мисля си, че за парите си колата си струва (малко му куца изпълнението и изработката, ама това е разбиранемо след като идва от Америка и е брат близнак на Pontiac Solstice)![]()
Едно Z4 със същия вървеж излиза почти х 1.5-2 като пари (a и при него има евтини пласмаси и е пестено откъм материали особено пластмаса отгоре на арматурното табло под стъклото е уникално гадна и бие на евтино все едно са я взели от Дачия:idea: ).
Е ти би ли си го купил тоа кенеф бе колега?

тва за да си го купиш тряа или да си болен фен на опел или да имаш много кинти и да ти е скучно

- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Tvrrr написа:
Е ти би ли си го купил тоа кенеф бе колега?![]()
![]()
![]()
тва за да си го купиш тряа или да си болен фен на опел или да имаш
много кинти и да ти е скучно
Не бих (ако разполагах с 80-90хил.лв. за автомобил бих скочил в Lancer EVO, Impresa WRX STi, Audi TT) ама определено колата има и силни страни, въпреки, че изглежда много пласмасово

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Niikoo_1 написа:Tvrrr написа:
![]()
![]()
Не бих (ако разполагах с 80-90хил.лв. за автомобил бих скочил в Lancer EVO, Impresa WRX STi, Audi TT) ама определено колата има и силни страни, въпреки, че изглежда много пласмасово
Именно

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Niikoo_1 написа:Tvrrr написа:
![]()
![]()
за толко пари една е46 М

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Аз след малко тръгвам за салона, ама мз от колко отварят, сигурно от 10:00, а кат се прибера у нас и снимки ще има 

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
Tvrrr написа:
Е ти би ли си го купил тоа кенеф бе колега?
Виж ся,верно е,че цената му е соленичка,но пък явно има защо: за10 дни продадохме 2 такива ОПЦ-та,само че купета.Цената им е 50-60к.И аз се чудя,защо човек би дал толкова кинти за автомобил от тази марка,но....факт!!!

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Memphys
- младши ентусиаст
-
Еееееее хора, преди малко се върнах оттам, ЛУДНИЦА-аааааааааааааа, размазах се - 5 часа стоях там и обиколох всички щандове сигурно по 10 пъти, искам пак да ида. Баси кефа, очаквайте снимки, само трее да вида къде най-лесно мога да ги кача че са ок 300
Хахаха....и аз тъкмо се прибирам от там...даже ме хвана градушката на цариградско...иначе останах с много добри впечетления. Хареса ми като цяло...яд ме е само, че баварките бяха заключени
Я кажете коя кола избрахте от ТОМБОЛАТА
аз писах волвото:)

Я кажете коя кола избрахте от ТОМБОЛАТА

Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!!
2. Всяко нещо си има край...само салама има два!
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!
1. Парата прави фукарата !!!

2. Всяко нещо си има край...само салама има два!

3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!

- Memphys
- младши ентусиаст
-
baselito написа:Хахаха....и аз тъкмо се прибирам от там...даже ме хвана градушката на цариградско...иначе останах с много добри впечетления. Хареса ми като цяло...яд ме е само, че баварките бяха заключени![]()
Я кажете коя кола избрахте от ТОМБОЛАТА![]()
![]()
![]()
![]()
Мен ме е яд че нямаше М3 Е92

- Memphys
- младши ентусиаст
-
А Фантома направо обра точките, баси животното
Много се накефих и на поршето на Тояга
А да, видехте ли Wiesmann-ите, е нема такива коли просто единия беше с М3 Е46 мотор (най-добрия шестак за мен), а другия - 4.4 V8
БМВ пауър отсекъде, и джантите им бяха уникални ББС-ки. Даже имах щастието да ги запалят докат бях там само дет ми свърши батерията на фотото иначе клип щех да напрая. Другия път с две батерии

Много се накефих и на поршето на Тояга
А да, видехте ли Wiesmann-ите, е нема такива коли просто единия беше с М3 Е46 мотор (най-добрия шестак за мен), а другия - 4.4 V8
БМВ пауър отсекъде, и джантите им бяха уникални ББС-ки. Даже имах щастието да ги запалят докат бях там само дет ми свърши батерията на фотото иначе клип щех да напрая. Другия път с две батерии

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4