BMW M5 - 2012 г.
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: BMW M5 - 2012 г.
Вниманието към детайла струва безобразно много пари - каква е разлиакта между един Ролекс или Омега и обикновен часовник за 30 лева , който пак показва колко е часа .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
какво им е на пластмасовите американци?
- това което виждаш и те заобикаля , като седнеш - интериора

БМВрайдър - за Лексуса и Суперлегера говорих най-вече . Особено първото което тежи 1600кг и има 480НМ като дава 7,22

acho.rs написа:какво им е на пластмасовите американци?
- това което виждаш и те заобикаля , като седнеш - интериораСега не искам да ми постваш снимки на Кадилака , пък след това да правя грозни аналози на Мустанг,Челинджър,Камаро,Вайпър и Вет дет бият на чиКИА от преди 15 години със "обзавеждането" на едно 458 или 599 ГТО .
БМВрайдър - за Лексуса и Суперлегера говорих най-вече . Особено първото което тежи 1600кг и има 480НМ като дава 7,22Не ме почвай колко е реално това , просто спомена ринга и аз го споменавам ... Ааа , да има и една кола със 6.0 атмосферен дето прави 6,47 , а другата кола със 6.0 атмосферен не е дала официално време , но вероятно е към 6,40 а не е със повече от 600НМ и то при доста сериозно обороти
"value for the money"
за парите които струва едно 458 или 599 американците ще пратят мустанга в космоса. не си прави илюзии.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
acho.rs написа:какво им е на пластмасовите американци?
- това което виждаш и те заобикаля , като седнеш - интериораСега не искам да ми постваш снимки на Кадилака , пък след това да правя грозни аналози на Мустанг,Челинджър,Камаро,Вайпър и Вет дет бият на чиКИА от преди 15 години със "обзавеждането" на едно 458 или 599 ГТО .
БМВрайдър - за Лексуса и Суперлегера говорих най-вече . Особено първото което тежи 1600кг и има 480НМ като дава 7,22Не ме почвай колко е реално това , просто спомена ринга и аз го споменавам ... Ааа , да има и една кола със 6.0 атмосферен дето прави 6,47 , а другата кола със 6.0 атмосферен не е дала официално време , но вероятно е към 6,40 а не е със повече от 600НМ и то при доста сериозно обороти
Е да се коли дето има по 500-1000 бройки в света, за по 500 000$.
Съгласен съм за вниманието към детайла, и това за часовниците. Но идеята, на един часовник за 50К ,не е да показва колко е часа, сам го знаеш. И при колите е подобно, но идеята за мен на спортна кола е да е бърза, и да доставя удоволствие. Ако искаш кола да се демонстрираш колко си богат ОК. Ама е тъпо нали се сещаш като те отнесе някой с такава за 1/3 от парите.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
alx написа:acho.rs написа:какво им е на пластмасовите американци?
"value for the money"
за парите които струва едно 458 или 599 американците ще пратят мустанга в космоса. не си прави илюзии.
Стига с тоя тунек - 5.2 В10 също може да се прай 1000кс ако си достатъчно прост . Едно 458 струва 193 000 Евро , което не е космическа сума .А дори и в друга галатика да го пратят мустанга и Камарото са си като КИА вътре , че и по-зле а като караш , не си гледаш колата отвън

Е да се коли дето има по 500-1000 бройки в света, за по 500 000$.
Съгласен съм за вниманието към детайла, и това за часовниците. Но идеята, на един часовник за 50К ,не е да показва колко е часа, сам го знаеш. И при колите е подобно, но идеята за мен на спортна кола е да е бърза, и да доставя удоволствие. Ако искаш кола да се демонстрираш колко си богат ОК. Ама е тъпо нали се сещаш като те отнесе някой с такава за 1/3 от парите.
По-горе казах колко струва 458 , да речем 40% повече от ЗР1 , а за другото си хванал смисъла

- acho.rs
- старши ентусиаст
-

i BMW predi 10 godini

Ест на снимка не може да се опише впечатлението за педантично качество на едното и конструктор лего при другото . Само ЦТС-В дето малко нормален интериор , но там и цената не е много различна от евро-конкуренцията , применро 30% надолу .
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:По-горе казах колко струва 458 , да речем 40% повече от ЗР1 , а за другото си хванал смисълаКола може да те подмине и за 1/12та от парите на новата ти
Е 458 не е по бързо от зр1. А за другите разходи, като подръжка и т.н. А цените на опцийте видя ли?Щото таква кола не си я копуваш гола като пушка. А това ,че 2000 и кусур ферарита ги върнаха щото се запалват?
И 5.2 Фси неможе да стане 1000кс по същата причина, нали пак им се запали прототипа като се опитаха да сложат турбо.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Е 458 не е по бързо от зр1
Колко точно е по-бавно ? До 100 са равни , до 200 са равни . 911 Турбо С е 175 000 евро и на драг и 1км е пред ЗР1 , като идва сериино с карбон спиракчи,ПДК и тн . Цената е 20% нагоре от ЗР1 - много ли е ?
говориме за сериозни спортни автомобили- нали? мисля, че ти убягва смисъла на това понятие.
за цените- зр1 е $117к. турбо с е $161к и на тая цена идва без стелки.
мислиш ли че за още $45к американците нямаше да могат да направят най-страшния интериор? въпрос на школа както казах. виж първото ми изречение.
мислиш ли че за още $45к американците нямаше да могат да направят най-страшния интериор? въпрос на школа както казах. виж първото ми изречение.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
alx написа:говориме за сериозни спортни автомобили- нали? мисля, че ти убягва смисъла на това понятие.
Ти не се спираш - а един 10 годишен Скайлайн с 45 долара , какво ще стане ? А един Голф Р с 10 хил долара ? Едно Турбо С със 500 долара какво ще стане ? Говорим за серийни коли не за пазарни колички с блоу реди мотори !
И интересно инфо - 458 Италия дава официални 7,28 на ринга и ускорение 0-250 по-добро от ЗР1

турбо с е $161к и на тая цена идва без стелки.
без стелки , но серийно с кутия за 10 000 долара и спирачки за 20 000 долара

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:alx написа:говориме за сериозни спортни автомобили- нали? мисля, че ти убягва смисъла на това понятие.
Ти не се спираш - а един 10 годишен Скайлайн с 45 долара , какво ще стане ? А един Голф Р с 10 хил долара ? Едно Турбо С със 500 долара какво ще стане ? Говорим за серийни коли не за пазарни колички с блоу реди мотори !
И интересно инфо - 458 Италия дава официални 7,28 на ринга и ускорение 0-250 по-добро от ЗР1турбо с е $161к и на тая цена идва без стелки.
без стелки , но серийно с кутия за 10 000 долара и спирачки за 20 000 долара
Е добре ,че най-важното нещо на една спортна кола е интериора. Па тия дето карат мотори сигурно са най-прецакани техния интериор е най-зле. Нещо за тръпка от шофиране да кажем.
Я виж тия коли които си ги цитирал как постигат времената - влизаш натискаш две копчета и задържаш трето

А виж са как ги правят от другата страна - ръчни скорости и добър шофйор. И добре каран зр1 е по бърз от 458. Все пак има време 10.85 абсолютно сток

За цената пак си в грешка. Даваш базова цена , вобще не отчиташ екстрите. Аз незнам за някой който да си е купил абсолютно базово порше. А последния път като бях там цената на "бял конец по таблото" беше 1500Е
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Насират се със екстрите , но базовата ти кола НЯМА да е по-бавна , нали ?
458 може и да е малко по-бавно на писта , но гарантирано по-бързо на спринта , заради кутията ест . Не знам за драйвинг плежър , не съм карал ... макар , че може да се уреди , но истината е че ме е страх да не ударя кола за толкова пари .
- нещо да кажеш за 1.3 сек 80-120 ? А нещо за 2,1 сек 0-80

458 може и да е малко по-бавно на писта , но гарантирано по-бързо на спринта , заради кутията ест . Не знам за драйвинг плежър , не съм карал ... макар , че може да се уреди , но истината е че ме е страх да не ударя кола за толкова пари .
И добре каран зр1 е по бърз от 458
- нещо да кажеш за 1.3 сек 80-120 ? А нещо за 2,1 сек 0-80

- straight six power
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:И мисля , че вече има отговор на CTS-V coupe - C63 AMG 5.5 bi-turboИнтересното е че БМВ няма да отговорят и М3ката ще продължи да се купува повече от горните 2 взети заедно , въпреки че очевадно е по-бавна в реалния живот

Колега acho.rs не разбра ли, че Ferrari и Porsche ги карат само бълъците.

"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Хахаха , не така лошо към колегите - просто АЛХ си хвали неговото а БМВрайдър - наистина , колега защо не си вземеш нещо Американско , след като толкова те кефи . Доколкото знам , имаше сериозни проблеми със Хксовете си
да не би заради това да си помразил евро производителите ?

не бе батка, просто ти демонстрирам друго мнение и ти казвам че всяка школа си има своите преимущества и недостатъци... и затова да ми кажеш- еди кои са боклуци а еди кои не са- особено като не си имал допир с нито една от тези коли... е... малко наивно.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила