Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Колегата momot не е напълно прав във заявлението си е пуснал и места където чакат патрулки и ги е вписал като камери което не е същото нещо, защото на въпросната улица често няма патрулка с радар а когато има аз винаги ги хващам. В случая аз карам винаги с 80 там и досега не съм бил сниман това от поне 2 месеца и в двете посоки.
" На ул. 202 към Надежда (при тецовете) – в едната посока малко след Shell и в другата преди OMV. На ул. 202 е за скорост и със сигурност работи при ограничение 40 км/ч. "
Значи според мен трябва да се извади списък само за камерите а местата където чакат полицаи може да се опишат в отделен списък макар че голяма част от шофиорите не ги интересуват толкота тъй като ги знаят или имат радари.
" На ул. 202 към Надежда (при тецовете) – в едната посока малко след Shell и в другата преди OMV. На ул. 202 е за скорост и със сигурност работи при ограничение 40 км/ч. "
Значи според мен трябва да се извади списък само за камерите а местата където чакат полицаи може да се опишат в отделен списък макар че голяма част от шофиорите не ги интересуват толкота тъй като ги знаят или имат радари.
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
sk. написа:Надявам се брат, щото минах с 90... отгоре!
edit/// Днес минах отново.. мога да успокоя и вас и мен.. няма камери това са присвяткащите лампи, които би трябвало да работят, ама всъщност не работят..
Споко аз там карам с 100 през деня. То си е грях ако не дигнеш поне 80 на тоя хубав път.
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Докато Diamante качи картинката и понеже не я видях в списъка:
На Цариградско шосе, посока Плиска, след включването от алея Яворов. Снима в гръб.
На Цариградско шосе, посока Плиска, след включването от алея Яворов. Снима в гръб.
"... _ _ _ ..."
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Има на Раковска и Патриарх Евтимий, до Френската и по-надолу на Раковска на една кооперация, но е изнесена да гледа надолу движението към Славейков.Тези на Френската май бяха 2, има и една управляема със зуум горе на една лампа. Предполагам са на КАТ, някой знае ли нещо по въпроса?

Много като тебе вече плакаха ...
- bmw_power2706
- Потребител
-
Ronka написа:Има на Раковска и Патриарх Евтимий, до Френската и по-надолу на Раковска на една кооперация, но е изнесена да гледа надолу движението към Славейков.
Май точно там ме снимаха

- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Между другото вече на Цариградско има два радара за скорост. До колкото разбрах работели нощем. Повече не можах да разбера, но ще поразпитам отново. Извинявам се, ако повторих някого. 

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
МОБИЛНА КАМЕРА
Привет,колеги:)
Ако забележите лек автомобил Опел Астра /типичния полицейски автомобил с ленти,надписи,буркан/ с рег.N. С 2152 МР да се движи бавно около вас имайте едно наум ,защото вътре е оборудван с мобилни камери и радари.
Ако забележите лек автомобил Опел Астра /типичния полицейски автомобил с ленти,надписи,буркан/ с рег.N. С 2152 МР да се движи бавно около вас имайте едно наум ,защото вътре е оборудван с мобилни камери и радари.

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Оооо, този отдавна ми е известен, но проблема е да беше само един, те са няколко, и не само в София, а в цялата страна е пълно с такива вече и са без никакви обозначителни знаци, че са полицейски.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
NikiNikolov написа:Оооо, този отдавна ми е известен, но проблема е да беше само един, те са няколко, и не само в София, а в цялата страна е пълно с такива вече и са без никакви обозначителни знаци, че са полицейски.
Готиното е обаче, че ако на мястото около което са те снимали не е изпълнено условието чл. 67 от закона за МВР, гърмят

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
///peter написа:NikiNikolov написа:Оооо, този отдавна ми е известен, но проблема е да беше само един, те са няколко, и не само в София, а в цялата страна е пълно с такива вече и са без никакви обозначителни знаци, че са полицейски.
Готиното е обаче, че ако на мястото около което са те снимали не е изпълнено условието чл. 67 от закона за МВР, гърмятТоест няма табелка която да те информира за камери.
Благодаря,колега за инфото .Не се бях замислил за тези табелки.