Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 11 Юни 2009, 20:32

нова камера срещу екото на софияленд :roll:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 15 Юни 2009, 13:52

aero написа:нова камера срещу екото на софияленд :roll:

Изображение

Изображение

Браво,колега!
Абсолютно същите камери вече има по магистрала Хемус.Всичките са около бензиностанциите.Говорих с едно момче от Лукойл-а и той ми каза,че радара бил настроен да хваща от 140-250 км/ч.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от colinmcrae123 » 16 Юни 2009, 19:08

Това спиид камери ли са??? :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 17 Юни 2009, 9:50

пичове имам 1 въпросче, тия всичките камери дето ги наредиха по светофарите, на дондуков, по сливница, на ботев, на мария луйза и къде ли още не, само за наблюдение на трафика ли са или могат и глобички да пращат, примерно ако караш по трамвайната линия и тн? :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 17 Юни 2009, 11:43

Дали някой знае със сигурност какви точно са тези камери, които поставиха срещу бензиностанция Еко на Вапцаров и срещу макдоналдс на Цариградско шосе :?: Тъй като през деня минавах оттам и Cobra-та не дава индикации за радар :roll:

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 17 Юни 2009, 12:16

Macros написа:Дали някой знае със сигурност какви точно са тези камери, които поставиха срещу бензиностанция Еко на Вапцаров и срещу макдоналдс на Цариградско шосе :?: Тъй като през деня минавах оттам и Cobra-та не дава индикации за радар :roll:

Това са фотокамери и не снимат постоянно, а само като минеш с висока скорост те щрака

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E63 650
Мечтае да кара: BMW М6

Мнение от simke78 » 24 Юни 2009, 8:03

Колеги,тъи като знам,че много от нас ходят до Пловдив за да си изпробват Баварките по магистралата,то имаите впредвид,че на Лук оила преди пазарджик,където има мост за пешеходци над магистралата,на колоните в средата които поддържат този мост има по четири камери във всяка една посока!Пазете се,защото един приятел получи честитка за 215км/ч!Казали са му,че са го засякли преди Пазарджик,а аз като ходих до Пловдив миналата седмица,освен тези камери други не видях.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 м52б28 компакт
Мечтае да кара: е30 кабрио :0
Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър

Мнение от LiloTGeorgiev » 30 Юни 2009, 11:35

Въпрос до колко време да очаквам честитката ,защото всяка сутрин минавам по стамболийски след това пред шератон десен завой и по дондуков въпросният десен завой съм го правил и на червено по дондуков също .и вече да се каже 6 месеца няма реакция не че ми е лошо но ми е чудно дали тези камери наистина не снимат само трафика?

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 03 Юли 2009, 18:19

Нови камери за скорост от типа на тази до София ленд, но този път извън София:

- Преди бензиностанция SHELL - Микре (пътя София - Варна). Снима идващите от София.
- Преди двойката бензиностанции PETROL - след отбивката за Ловеч в посока Варна (пътя София - Варна). Снима идващите от София.
- Незнайна бензиностанция в село Подслон (пътя София - Бургас в отсечката между Стара и Нова Загора). Снима идващите от София.

Оглеждайте се покрай всички бензиностанции - от тях копелетата вземат ток и ползват интернет-връзката.

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 04 Юли 2009, 22:03

Добавка от днес - още камери за скорост:

- На магистрала "Тракия" - непосредствено до ШЕЛ-Пловдив. Снима идващите от София.

- Отсечката между гр. Стара Загора и кръговото за Димитровград, Хасково и София. Малко преди летище Стара Загора - снима идващите от кръговото.

- Отсечката между Поморие и кв. Сарафово (Бургас). Снима идващите от Бургас.

Драмата е пълна... вече се чувствам един вид филмова звезда Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от valkovalski » 12 Юли 2009, 13:18

колеги,имам едно питане.карам 525д 2002,от време на време турбото,ако не се лъжа,почва да вие,но в определен момент спира,общо взето когато си пожелае,какво мога да направя,иначе мощността не се променя,като започне неприятния звук.мерси предварително...

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 12 Юли 2009, 13:40

valkovalski написа:колеги,имам едно питане.карам 525д 2002,от време на време турбото,ако не се лъжа,почва да вие,но в определен момент спира,общо взето когато си пожелае,какво мога да направя,иначе мощността не се променя,като започне неприятния звук.мерси предварително...

Пич, ти като започна да пишеш, погледна ли поне бегло къде го правиш. Само погледни горните постове и сам прецени дали не си сбъркал...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99"318 I"E-46
Детайли за колата: E46

....

Мнение от zliat71 » 12 Юли 2009, 22:19

Абе всичко е шибано в БГ и мен ме снимаха на телевизионната кула .Получих писмо и се явих в КАТ. Един тъп полицай ми обяснява 20 мин.колко сам закьсал и накрая излезе и каза да го чакам,след минута влезе друг/добрия/ обяси ми че може да помогне ама 100лв.ще ми струва,тогава влезе и №2 и започна пазарлака тай като имах само 60лв.след дълги проповеди какъв нарушител съм бил,но съм им изглеждал свестен решиха да ми помогнат.Взеха 60 левчета и снимка вече немаше.Даже разменихме мобилни АКО се наложи тарифата е ясна. :driving: Сега си карам смело-имам си връзки. :D
Не е важно какво говорят зад гърба ти Важното е като се обърнеш всички да мълчат
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от oooo » 14 Юли 2009, 10:58

ето карта в google
Последна промяна oooo на 04 Авг 2009, 11:18, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

хех

Мнение от varshetz » 14 Юли 2009, 15:21

само да ви кажа ,че някои камери са с радар и снимат в момента на превишение на скоростта просто прявят снимката в този момент :)полицай съм :-)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум