Е наи-накрая да се изфукам:)(2МБ)
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Колата е шест!
Ако беше моята кола, бих боядисал задния дифюзер в черно и бих изрязал на ///М бронята решетката и заменил с черна мрежа - така изглежда много по-спортно мисля. Също "веждите" са ми малко странни, на много малко коли им отиват. А, и стоповете с бели мигачи са задължителни
Ама ти не слушай другите, важното е на теб да ти харесва и да й се радваш
Ако беше моята кола, бих боядисал задния дифюзер в черно и бих изрязал на ///М бронята решетката и заменил с черна мрежа - така изглежда много по-спортно мисля. Също "веждите" са ми малко странни, на много малко коли им отиват. А, и стоповете с бели мигачи са задължителни
Ама ти не слушай другите, важното е на теб да ти харесва и да й се радваш
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Значи на Кобрата му се извиних след негово л.с. на другата сутрин и още веднъж го моля за извинение, ако съм го засегнал. Въпреки, че го подкрепям да се изфука и дори се радвам. Сега си признавам, че ме подразни заради следното: Един много добър мой приятел в Украйна (с български произход) загина през 1993 в същото BMW с мотор 325i. И той и другите двама (те са живи и се чуваме постоянно) са били здравата пийнали. Затова, ако видя някой член на форума пиян зад волана ще го прибера незабавно в най-зверския кубински затвор до
пълен отказ на алкохола!!! 
пълен отказ на алкохола!!! 
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Значи..
Пьрво за колата-ПИЧ тва купе е просто СТРАХОТНО СТРАХОВИТО!!!!!!ЕВАЛА!!!!Да си я караш сьс здраве и безаварийно
А сега относно лимонските постове на някой с още по-лимонски ник-Фидел еди кой си...Абе що не оставиш хората на мира и не ни занимаваш с тьпите си разсьждения-мафия сме заеби-на мене номера ми сьщо е "порьчков"-ПРОБЛЕМЧЕ НЯКАКВО ИМАМЕ ЛИ?
Който има кинти кара и живее,който не-еми света не е сьвьршен!А и естествено за всичко са ти виновни полицаите
И между другото-тва дето ти се води подпис е ужасяващо тьпо и смехотворно
Ше им кажа на пичовете в L.A.,че ТИ не даваш на американците никакви BMW-та---вервай ми мнооо ше се впечатлят от смешници като тебе

А сега относно лимонските постове на някой с още по-лимонски ник-Фидел еди кой си...Абе що не оставиш хората на мира и не ни занимаваш с тьпите си разсьждения-мафия сме заеби-на мене номера ми сьщо е "порьчков"-ПРОБЛЕМЧЕ НЯКАКВО ИМАМЕ ЛИ?
И между другото-тва дето ти се води подпис е ужасяващо тьпо и смехотворно
Ше им кажа на пичовете в L.A.,че ТИ не даваш на американците никакви BMW-та---вервай ми мнооо ше се впечатлят от смешници като тебе In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: Значи..
Тоо Cool написа:Пьрво за колата-ПИЧ тва купе е просто СТРАХОТНО СТРАХОВИТО!!!!!!ЕВАЛА!!!!Да си я караш сьс здраве и безаварийно![]()
![]()
![]()
А сега относно лимонските постове на някой с още по-лимонски ник-Фидел еди кой си...Абе що не оставиш хората на мира и не ни занимаваш с тьпите си разсьждения-мафия сме заеби-на мене номера ми сьщо е "порьчков"-ПРОБЛЕМЧЕ НЯКАКВО ИМАМЕ ЛИ?Който има кинти кара и живее,който не-еми света не е сьвьршен!А и естествено за всичко са ти виновни полицаите
![]()
![]()
И между другото-тва дето ти се води подпис е ужасяващо тьпо и смехотворноШе им кажа на пичовете в L.A.,че ТИ не даваш на американците никакви BMW-та---вервай ми мнооо ше се впечатлят от смешници като тебе
![]()
![]()
ЗДрасти бе приятелю!! Ами живей си в USA и се радвай на най-големите скапаняци на този свят. Преди малко се извиних на Кобрата, а ти ме започваш отново. Смехотворен си ти защото нямаш никаква идея и разум. Ти си един абсолютен лумпен!!! Колко историйка има Юесей - малко повече от 200 години. Кви сте вие бе? Знам Ви мършавите бизнесмени, дето се пазарят като "цигани". Паричките ви ги въртят миризливите еврейчета и дори вече истинските "арийци" с БМВ-тата не могат да им се противопоставят
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Re...
и без тва ДОСТА се отклонихме от темата In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Радвам се на придобивката на Кобрата и и му желая безаварийно управление. Всички останали спорове са вредни и банални. Ако съм се заял - моля за извинение

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
...
Честито за колата...И да сложиш стопове с Бели Мигачи щото тия са отвратителни..За номерата е смешно..ама Фидел се извини такаче няма смисъл от повече мнения... 

- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Честита!!!!!
нещо като резолюция да знаеш какво е... да още не съм си взел проектор за да гледам форума на стената ама ако трябва и това ще направя!!
(писна ми отказвам... се има толкова хубави add-on-и за автоматична промяна на резолюцията на изображенията предназначени и тествани за phpBB форумi и съм ги предлошил... и на резултата)
нещо като резолюция да знаеш какво е... да още не съм си взел проектор за да гледам форума на стената ама ако трябва и това ще направя!!
(писна ми отказвам... се има толкова хубави add-on-и за автоматична промяна на резолюцията на изображенията предназначени и тествани за phpBB форумi и съм ги предлошил... и на резултата)
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Пак изкопахте мъртва тема от 3 месеца тва не е верно....(последно мнение преди разкопките
15 декември
)
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
krika написа:Пак изкопахте мъртва тема от 3 месеца тва не е верно....(последно мнение преди разкопките15 декември
)
Модератора да затвори избата!!!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3