Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- kre10
- Потребител
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: X6
Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!
Защо някой не ги нанесе на карта ?
има ли камери и във Варна ?
има ли камери и във Варна ?

Just another crazy bmw driver
Дали има камери във Варна?
Братче, последният път като минавах през този град се чувствах като участник в Big Brother, смятай...
Братче, последният път като минавах през този град се чувствах като участник в Big Brother, смятай...

- kre10
- Потребител
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: X6
Имам предвид speed камери ... тези камери които са по светофарите са за да могат правилно да управляват светофарите ... поне така дочух 

Just another crazy bmw driver
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
Fear написа:Дали има камери във Варна?

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Камерата на Орлов мост си работи идеално - сега снима едно е36,което според мен караше с около 70-80. Беше с ОВ регистрация, та може колегата да не е знаел.
А някой знае ли на какво разстояние хващат тези камери. Например камерата в село Скравена - аз я виждам още от 2км там на правата, но въпроса е тя от къде ме вижда?
Или пък пак там, но когато минаваш в другата посока и камерата те снима в гръб?
А някой знае ли на какво разстояние хващат тези камери. Например камерата в село Скравена - аз я виждам още от 2км там на правата, но въпроса е тя от къде ме вижда?

- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
Re: Камери на кат - Пловдив
AceMF написа:Жалко, че няма наистина такива камери...
Как можа да го напишеш това?! Сигурно ти се ще от КАТ дати викат: Свети Йоан Златоуст!
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

В Пловдив действат 4 необозначени автомобила, които са снабдени с техника за снимане и засичане на скоростта- не се засичат от антирадари.
Естествено сменят местатат си.
Стационарни камери няма.
Естествено сменят местатат си.
Стационарни камери няма.
Всички модели тениски са на първа страница на темата. Манияшки БМВ модели фланелки ..., раздел Сервизи, магазини .... заявки и на 0888 520 420 и flanelki@yahoo.com Андрей
- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
Ако не се лъжа колите за бели Астри с по един униформен вътре
Колеги, искам да ви попитам дали има камера на КАТ на кръстовището на Сливница и Константин Величков.
- bruter
- Потребител
-
- Кара: E36 320i Touring
Bojidar написа:Колеги, искам да ви попитам дали има камера на КАТ на кръстовището на Сливница и Константин Величков.
Минавам често от там но все още не съм видял да има камери. От опълченска до сточна гара са на всяко кръстовище но до колкото знам са охранителни само.
Човек се учи докато е прост.
- shadowstrike
- Потребител
-
- Кара: E34 520i M20
- Мечтае да кара: e28
мдаааа същите .Едни Белички със РВ53**** бяха .... на Освобождение на 11 Април ме сурвакаха
- Joro_bayern
- Потребител
-
В крайна сметка кои камери в София работят? Наскоро в един вестник беше пусната карта с камерите в София и страната. Една от тези камери е пред София Ленд, а тя отдавна е напръскана с черен спрей. Има ли ясното наистина кои камери работят? 

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
незнам но от снощи разбрах,че камерите на Царигратско са тестови а от 2 седмици насам тази на окръжна работи за МВР постоянно вече.
Снощи като ме спряха на 1вия мост след орлов мост го разбрах това нещо! Писаха ми Едно леко актче 200 кинта и 2 месеца без теФтер. Но нищо
ще се оправим някак си. Но преди мен е минал някой с М5 на който искам да му стисна раката
разбрах някой неща за него.
Снощи като ме спряха на 1вия мост след орлов мост го разбрах това нещо! Писаха ми Едно леко актче 200 кинта и 2 месеца без теФтер. Но нищо

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
На карловско шосе на влизане към пловдив след тойота (или след пежо) нямам точен спомен... има една кутия с няква антена, не прилича на камерите като на магистралата... но някои знае ли какво е?
- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
Колега почти съм 100% сигурен че не е камера и в Смирненски има подобно нещо,но не е камера.