Sofia Motor Show

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Юни 2007, 13:42

madeinbg написа:Aз съм адски недоволен от дилърите на БМВ, направо те отказват да си купиш кола от тях :evil:

О даааа :yes:
Когато искам да побеснея и да си скъсам нервите, просто отивам на щанда на БМВ :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Е30-ски

Мнение от Memphys » 20 Юни 2007, 9:37

Dimo написа:О даааа :yes:
Когато искам да побеснея и да си скъсам нервите, просто отивам на щанда на БМВ :evil:

Ми те с тоя фантом се мислят за голямата работа, то и аз да бях на щанда и аз сиг щах да съм на тва мнение щот фантома си е баси животното :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 20 Юни 2007, 14:03

Първото което е, никой от дилърите не те посреща, седят като пукали на масата и гледат все едно си им изял закуската. За мен некомпетентни в лизинговите условия на фирмата. Полу-... учтиви, говорят със заобикалки и никакви конкретни предложения... страшно съм разочарован :evil: По-скоро ще си купя втора ръка БМВ отколкото от тия :evil: :evil: :evil: Седи и ми спори дали съм щял да си купя кола, че да ми прави отстъпка :evil: Е така клиенти не се печелят. Иначе съм доволен от организацията на WV въпреки, че не предложиха кой знае какво, но най-добре бяха те за мен :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Asen6o » 06 Юли 2007, 11:30

Много се ядосах ,че не пускаха в Баварците....общо взето само заради тях отидох.....
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум