Най-после, истинските снимки: Първа Серия
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
А аз си мислех, че А класата на МБ е грозна..
..пред това грозното създание Е65 напра'о ми изглежда като Е28 М5.. ебаси женската пумиина яма (без извинение)!

..пред това грозното създание Е65 напра'о ми изглежда като Е28 М5.. ебаси женската пумиина яма (без извинение)! Re: Най-после, истинските снимки: Първа Серия
Ей, тия дигнати фарове ще развалят колите по цял свят. Като вирус се разпространяват. Форд, Опел, дори Хонда (!?!), а сега и БМВ :x
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Мен пък ме кефи.
Аз харесвам хетчбеците. Можеби щото карам само такива...
Бих казал, че можеби е най-готиното БМВ сравненто с 5-цата и 7-цата!
Аз харесвам хетчбеците. Можеби щото карам само такива...
Бих казал, че можеби е най-готиното БМВ сравненто с 5-цата и 7-цата!
като го поразгледах по обстойно и се присетих за султана на бруней и неговото ферари комби
щом има пазар, трябва да се има присъствие в него...
на снимките ми изглежда като леко настъпано по предното стъкло, ама все пак е снимка, има и други нещица, които не ми допадат на първо четене, но да не забравяме, че докато станат на по 7 години ще им свикнем... а пък тези които ще си ги пазаруват сега, ги харесват сега, а след 7 години ще ги харесват по-малко....
т.е. то е ясно че не може всички да имат еднакъв вкус (а и ще спре прогреса:) ), новите модели за да са успешни трябва да се харесат първо на можещите да си ги позволят на момента и постепенно 'кръга' от харесващи ги да се измети към не толкова платежоспособни (а пък платежоспособните, минават на следващия модел и така...)
п.с. естествено има и изключения...
щом има пазар, трябва да се има присъствие в него...
на снимките ми изглежда като леко настъпано по предното стъкло, ама все пак е снимка, има и други нещица, които не ми допадат на първо четене, но да не забравяме, че докато станат на по 7 години ще им свикнем... а пък тези които ще си ги пазаруват сега, ги харесват сега, а след 7 години ще ги харесват по-малко....
т.е. то е ясно че не може всички да имат еднакъв вкус (а и ще спре прогреса:) ), новите модели за да са успешни трябва да се харесат първо на можещите да си ги позволят на момента и постепенно 'кръга' от харесващи ги да се измети към не толкова платежоспособни (а пък платежоспособните, минават на следващия модел и така...)
п.с. естествено има и изключения...
<br>
br
br
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4