Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!
А на тунела на Люлин няма камера нали? Смисъл, онова където стърчи е радар, щото оня ден с един приятел минахме с малко над 120 от там, ма не е за сефте и не е дошло още нищо 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- milenmpower
- Потребител
-
- Кара: BMW e39 520i
- Мечтае да кара: 1985 BMW E30 Alpina B6
randity написа:А на тунела на Люлин няма камера нали? Смисъл, онова където стърчи е радар, щото оня ден с един приятел минахме с малко над 120 от там, ма не е за сефте и не е дошло още нищо
Има една на влизане в Люлин горе в десно ама незнам дали работи доста карат с 120 и нищо...

285км/ч с е30 ...казал мечо пух и умрял от свръхдоза...
- vipBulgari
-
-
- Кара: е 39 525 TDS
- Мечтае да кара: само бмв
- Детайли за колата: Сив металик леко лилавее, комби
Момчета този който поддържа софтуера на камерите го познавам! от 10 януари няма да работят докато не си получи парите за поддръжка! може и да прекрати договора!!! След това ще има нов конкурс за фирма за поддръжка така че докато я изберат ...........
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
vipBulgari написа:Момчета този който поддържа софтуера на камерите го познавам! от 10 януари няма да работят докато не си получи парите за поддръжка! може и да прекрати договора!!! След това ще има нов конкурс за фирма за поддръжка така че докато я изберат ...........
я ми дай телефона на пича, че съм измислил съвместен бизнес

- randity
- Photographer
-
vipBulgari написа:Момчета този който поддържа софтуера на камерите го познавам! от 10 януари няма да работят докато не си получи парите за поддръжка! може и да прекрати договора!!! След това ще има нов конкурс за фирма за поддръжка така че докато я изберат ...........
Т'ва сигурна информация ли ? Да няма после всеки от форума минимум с по 2 акта ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
randity написа:vipBulgari написа:Момчета този който поддържа софтуера на камерите го познавам! от 10 януари няма да работят докато не си получи парите за поддръжка! може и да прекрати договора!!! След това ще има нов конкурс за фирма за поддръжка така че докато я изберат ...........
Т'ва сигурна информация ли ? Да няма после всеки от форума минимум с по 2 акта ?
По добре не рискувайте

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- al capone
- Потребител
-
- Кара: 520 24 V киселяк
- Мечтае да кара: бумер 320 IS
Преди час не минавах през камерата на околоврьстното и мисля, че я бяха надраскали сьс спрей мама и да ... трака
еваларка на този който го е направил .. дано да е било преди аз да изфуча от там

- randity
- Photographer
-
Тя и тая на Бояна е надраскана ама пак снима

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
havante написа:Тука ги има повечето камери в София - Карта на Камерите в София
Този сайт нещо е бъгъв - дава примерно ,че има камера на кръствището на Т.Александров и Хр.Ботев, а всъщност показалеца е в Люлин

На кръстовището на Т.Александров и Опълченска има ли камера?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Sw!zz3r0
- Потребител
-
- Кара: 330xd; 2.7biturbo quattro;
Дори и да напусне пича дето поддържа софта на камерите, снимките си седят запаметени и рано или късно ще дойдат честитките
Камерата на Олров мост ме е светкала с 55км/ч по километраж и вече 4 месеца след това нищо. Явно стават и грешки
А аз се чудя да не би да снима в двете посоки и посока Плиска да засича някой който се набира нагоре?

На кола с турбо ако не и даваш газ е все едно да си имаш хубава жена и да не я е.еш!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
// сори не съм чел мненията - да си кажа че конкретно iGo 2011+ ги има въведени почти всички камери 

Едва ли не засичат скорост а само дали минаваш на червено защото в противен случай няма да слагат както прочетох пред тойота и на МК Доналдс на околовръстното там няма крастовища а са прави отсечки но дано да сте прави защото доста бързо съм минавал оттам!
Скоро някакъв шеф от КАТ обясняваше, че камерите за скорост в София са 3 - на околовръстното на Макдоналдс, на Орлов мост, и на Макдоналдса на Цариградско посока център-младост.