ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
Модератор: Общи модератори
- bau.bg
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Bugatti Veyron
Re: ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
armagedon01 статията е вярна, въпреки че нещата не са чак толкова елементарни 
Неграмотен полицай е едно, ама неграмотна камера ???
))
Статията е поръчкова от страна на КАТ, един вид за затягане на редиците .....

Неграмотен полицай е едно, ама неграмотна камера ???

ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
bau.bg написа:armagedon01 статията е вярна, въпреки че нещата не са чак толкова елементарни
Неграмотен полицай е едно, ама неграмотна камера ???))
Разликата между неграмотен полицай и неграмотна камера ми е ясна, само че основното което ме интерсува е има ли някаквъв срок, в който направената снимка трябва да ми бъде показана, защото в статията се говори за някакъв срок "вече е минал крайният срок от 3 месеца, в който е трябвало да го направим"". Къде мога да прочета нещо за него!?
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
bau.bg написа:madpetio написа:айде и аз да се разпиша тук![]()
Дойде ми честитка за нарушение направено на 11.02.2010г.
Може ли още да кажа че е карал еди кой си ако разбира се не са ме заснели както трябва.
Първо виж за какво те викат , може да е видеоконтрол - червен светофар
На червено не минавам!!!
Превишавам скоростта мноооого...
Карам без колан,но имам документ - инвалид съм
Изпреварвам от дясно...
Карам по трамвайните линий щото няма каде от паркирани неправилно коли...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Не не съм,тук закони и правила не се спазват и за това съм си създал свои
единя е че не минавам на червено...видах един каде е минал лежеше на едно място до мен и не ми хареса...

единя е че не минавам на червено...видах един каде е минал лежеше на едно място до мен и не ми хареса...

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Скоро забелязах, че е сгешена годината на производство на колата ми в големия талон. Вместо 1999г. са писали 2007г. От там данъка ми е много висок. Какъв е реда за смяна на талона ако грешката е на КАТ? Талона е издаден през 2009г.
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
Здравейте, bau.bg! Понеже ми предстои пътуване в чужбина с колата, а синия талон ми е в КАТ, това проблем ли ще е? Трябва ли да го показвам по границите заедно с документите на колата и книжката?
И друго нещо - преди около месец си взех наказателното постановление от КАТ, но там не пише в какъв срок трябва да платя глобата - 3 пъти го четох и не пише. Само е спомената банковата сметка, на която трябва да преведа парите. Като ги преведа с документа от банката ли трябва да отида до КАТ и веднага ли ще си получа синия талон?
Благодаря Ви предварително! Много сте полезни във форума
И друго нещо - преди около месец си взех наказателното постановление от КАТ, но там не пише в какъв срок трябва да платя глобата - 3 пъти го четох и не пише. Само е спомената банковата сметка, на която трябва да преведа парите. Като ги преведа с документа от банката ли трябва да отида до КАТ и веднага ли ще си получа синия талон?

- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
колеги здравеите искам да ви попитам другият петак пристига от англия Е34 ка с автовоз в движение ное и изтекла застраховката. въпросът ми е трябва ли да направя гражданска зада мога да я карам около 2 седмици и въобще можели да се направи гражданска като е с англиски номера. мерси ако може някои да помогне ще съм благодарен 

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
xdriver написа:Здравейте, bau.bg! Понеже ми предстои пътуване в чужбина с колата, а синия талон ми е в КАТ, това проблем ли ще е? Трябва ли да го показвам по границите заедно с документите на колата и книжката?
Синьото талонче,до сега не са ми го искали никаде в чужбина...
Полиция ме е спирала в Сърбия,Хърватска,Словения,Австрия,Германия,Унгария,Румъния...глобяван съм по нарушение в Австрия пазя си всичко и никаде непише номерчето на синьото талонче,а и тях то не ги интересува там плащаш на място,ако нямаш пари имаш няколко варянта...знам ги и тях...
пътувал съм в други МПС-та и са ни спирали в Австрия и са ни глобявали ,и тогава никога не са го искали това талонче....
Участвал съм в ПТП в Австрия и пак не ми го искаха....
В Сърбия съм спиран над 200пъти е така щото съм с чужди номера.... по нарушение един път ... глобата беше 3000динара ...но минах по друг варянт

Отиваш в КАТ плащаш там на банката и веднага ти връщат талончето! Ако разбира се имаш още точки...
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
madpetio написа:xdriver написа:Здравейте, bau.bg! Понеже ми предстои пътуване в чужбина с колата, а синия талон ми е в КАТ, това проблем ли ще е? Трябва ли да го показвам по границите заедно с документите на колата и книжката?
Синьото талонче,до сега не са ми го искали никаде в чужбина...
Полиция ме е спирала в Сърбия,Хърватска,Словения,Австрия,Германия,Унгария,Румъния...глобяван съм по нарушение в Австрия пазя си всичко и никаде непише номерчето на синьото талонче,а и тях то не ги интересува там плащаш на място,ако нямаш пари имаш няколко варянта...знам ги и тях...
пътувал съм в други МПС-та и са ни спирали в Австрия и са ни глобявали ,и тогава никога не са го искали това талонче....
Участвал съм в ПТП в Австрия и пак не ми го искаха....
В Сърбия съм спиран над 200пъти е така щото съм с чужди номера.... по нарушение един път ... глобата беше 3000динара ...но минах по друг варянт![]()
Отиваш в КАТ плащаш там на банката и веднага ти връщат талончето! Ако разбира се имаш още точки...
Мерси, колега

- bau.bg
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Bugatti Veyron
angel57 написа:колеги здравеите искам да ви попитам другият петак пристига от англия Е34 ка с автовоз в движение ное и изтекла застраховката. въпросът ми е трябва ли да направя гражданска зада мога да я карам около 2 седмици и въобще можели да се направи гражданска като е с англиски номера. мерси ако може някои да помогне ще съм благодарен
Можеш да си направиш гражданска стига да намериш съгласен застраховател - не е невъзможно
ШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
колега мерси. неска разпитах тъикато колата не е с транзитни номера само месец до колкото разбрах е 300 лева ако беше с транзитни си е като наще нормална застраховката ..
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
magdamir написа:Скоро забелязах, че е сгешена годината на производство на колата ми в големия талон. Вместо 1999г. са писали 2007г. От там данъка ми е много висок. Какъв е реда за смяна на талона ако грешката е на КАТ? Талона е издаден през 2009г.
И на мен ми се е случвало колега

п.с. при мен освем датата ми бяха объркали и номера на рамата

- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Здравейте , преди около 1 месец , карам си πο бул. Пейо Яворов към Румънското посолство - Сердика център , към 23ч./Събота/ и понеже пътя е с наклон надолу и си карам както винаги 70-80км по този булевард -все пак 3 ленти , няма коли и т.н. обаче , както си минавам моста под Цариградско една патрулка с радар
и оп както си бях в лявата лента махна ми- карах с около 83 км/ч . Каза ми ,че съм карал с 88 км/ч и така, попитаха ме 3 пъти дали да почват да пишат акта /искаха пари/ , ама по лошо стечение на нещата преди това си казах няма нужда , няма да тегля от банкомата , утре ще го направя и бях с некви керливи пари - написаха ми го и ми казаха до 1 месец да отида в КАТ ,за да ми връчат НП. Това беше случката , искам да попитам , по този бул. 50 км ли е ограничението ??? Знам ,че навсякъъде в градски условия е толкова , но все пак там няма ограничителна табела , също така всеки кара с над 60-70 +++ и не го спират , карал съм страшно мн. пъти в този участък , имало е патрулки и не са ме спирали - за да караш с 50 , трябва да натискаш спирачката , защото пътя е под наклон - надолу.Другото което е ,че там няма жилищни кооперации , пешеходни пътеки , тоест не застрашавам живота на когото й да било ,беше късно - проблема беше ,че светна зелено на светофара и аз се опитах да мина - дори сега се чудя,защо изобщо им спрях ... както си светеше зеленко щях да си бегам по живо,по здраво
:(:(.Посъветвайте ме какво да правя ???- Първи АКТ ми е , винаги до сега ми се е разминавало....

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
@balcanbas,
Подписа ли се на акта ? Ако да, за съжаление не ти остават много опции. Освен да пиеш една студена вода и да чакаш НП за да видиш с колко ще ги спонсорираш.
Подписа ли се на акта ? Ако да, за съжаление не ти остават много опции. Освен да пиеш една студена вода и да чакаш НП за да видиш с колко ще ги спонсорираш.