Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!

Мнение от BrainLeak » 06 Юни 2012, 15:30

Абе аз преди няколко дни минах точно покрай тази на Бояна и бях супер заблеян, чак 200 метра след нея осъзнах че карах със около 100 км/ч. Беше ден и не видях светкавица, сигурно ще пристигне някоя чeститка ^^

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 06 Юни 2012, 19:26

BrainLeak написа:Абе аз преди няколко дни минах точно покрай тази на Бояна и бях супер заблеян, чак 200 метра след нея осъзнах че карах със около 100 км/ч. Беше ден и не видях светкавица, сигурно ще пристигне някоя чeститка ^^

Писал съм преди няколко страници за същата камера и за долу-горе същата скорост като твоята, пак през деня(не видях светкавица). При мен честитка не дойде, а минаха вече повече от 4 месеца. Според мен - спи спокойно ;)

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 07 Юни 2012, 7:54

Доколкото разбрах,камерата снима посока Младост, така че може и да няма проблем.
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 07 Юни 2012, 10:02

Може да е писано напред в темата, но на Ботевргадско има чат пат мобилна камера, посока Варна, това е на отсечката между последния светофар и ОМВ. От каква кола снима все още няма информация.
Един колега изгоря два пъти, че да в по-сигурен :)

Ronka написа:Доколкото разбрах,камерата снима посока Младост, така че може и да няма проблем.

Ако караш посока Бояна не снимка. Минавам от там всеки ден. Ако снимаше вече да съм без книжка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 07 Юни 2012, 22:04

sapio написа:
Ronka написа:Доколкото разбрах,камерата снима посока Младост, така че може и да няма проблем.

Ако караш посока Бояна не снимка. Минавам от там всеки ден. Ако снимаше вече да съм без книжка.

Да не я обърнат някой ден и да те четем после тука :mhihi:
Бтв днес леко намалих да я загледам и нещо опушена ми се видя :) Да не са я подпалили?? Някой инфо има ли?

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Юни 2012, 22:32

devent написа:
sapio написа:

Да не я обърнат някой ден и да те четем после тука :mhihi:
Бтв днес леко намалих да я загледам и нещо опушена ми се видя :) Да не са я подпалили?? Някой инфо има ли?

Тя е така два дни след като я сложиха :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е36 330d
Детайли за колата: E36 330d/6ск/LSD

Мнение от batence83 » 10 Юни 2012, 20:05

Ами тази на светофара на влизане в София на отбивката за ДЖъмбото празна ли е или не?Че там ограничението е 50

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 13 Юни 2012, 6:53

Стана ми интересно дали има камера на околовръстното посока горубляне след тази на макито ?
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 13 Юни 2012, 13:48

Няко пострадал ли е от камерите за наблюдение на движението, и по-специално които са по Дондуков от моста Чавдар до Тодор Александров. Често минава оттам и гледам доста коли перат по трамвайната линия от край до край, и се чудех дали наказват за това ? По принцип по закон можеш да изпреварваш само по трамвайна линия, но да не пречиш на трамвая. Около кръстовищата има непрекъсната линия, която отделя трамвайната линия и ми е интересно дали има някой наказан за това ?
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 13 Юни 2012, 13:53

Veson написа:Няко пострадал ли е от камерите за наблюдение на движението, и по-специално които са по Дондуков от моста Чавдар до Тодор Александров. Често минава оттам и гледам доста коли перат по трамвайната линия от край до край, и се чудех дали наказват за това ? По принцип по закон можеш да изпреварваш само по трамвайна линия, но да не пречиш на трамвая. Около кръстовищата има непрекъсната линия, която отделя трамвайната линия и ми е интересно дали има някой наказан за това ?

аз до сега не съм имал ядове, а се правя на трамвай редовно там :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 13 Юни 2012, 14:02

benzin написа:
Veson написа:Няко пострадал ли е от камерите за наблюдение на движението, и по-специално които са по Дондуков от моста Чавдар до Тодор Александров. Често минава оттам и гледам доста коли перат по трамвайната линия от край до край, и се чудех дали наказват за това ? По принцип по закон можеш да изпреварваш само по трамвайна линия, но да не пречиш на трамвая. Около кръстовищата има непрекъсната линия, която отделя трамвайната линия и ми е интересно дали има някой наказан за това ?

аз до сега не съм имал ядове, а се правя на трамвай редовно там :mhihi:

Ставаме двама!И не могат да ме накарат да карам по паветата,където и метър не можеш да минеш без да си удариш главата в тавана!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e38 730d
Мечтае да кара: 850 Ci
Детайли за колата: Очите й са ангелски, но погледът е бесен.

Мнение от Swag » 13 Юни 2012, 15:09

Колеги искам да ви питам нещо полезно и сигурно използвано от някои във форума ... кажете някоя програма за HTC да си сваля която да засича всички камери за гражданска, високоскоростна и тн. и също така постовете на полицаите дето дебнат. :D :driving: Поздрави !

Аватар

Мнение от sw3tlio » 13 Юни 2012, 23:33

Провери в Андроид Маркета там преди 2-3 дена бях гледал тази програма някаде по първите места беше

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Юни 2012, 10:09

Програмата се казва Антирадар, има я в Гугъл плей безплатно.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320

Мнение от mi6u » 21 Юни 2012, 13:14

batence83 написа:Ами тази на светофара на влизане в София на отбивката за ДЖъмбото празна ли е или не?Че там ограничението е 50

Камера май е празна, но скоро видях една патрулка с камера да кеси на отбивката за Джъмбо и да се прави, че чака да завива, а всъщност снима.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум