Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!
Абе аз преди няколко дни минах точно покрай тази на Бояна и бях супер заблеян, чак 200 метра след нея осъзнах че карах със около 100 км/ч. Беше ден и не видях светкавица, сигурно ще пристигне някоя чeститка ^^
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
BrainLeak написа:Абе аз преди няколко дни минах точно покрай тази на Бояна и бях супер заблеян, чак 200 метра след нея осъзнах че карах със около 100 км/ч. Беше ден и не видях светкавица, сигурно ще пристигне някоя чeститка ^^
Писал съм преди няколко страници за същата камера и за долу-горе същата скорост като твоята, пак през деня(не видях светкавица). При мен честитка не дойде, а минаха вече повече от 4 месеца. Според мен - спи спокойно

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Доколкото разбрах,камерата снима посока Младост, така че може и да няма проблем.

Много като тебе вече плакаха ...
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Може да е писано напред в темата, но на Ботевргадско има чат пат мобилна камера, посока Варна, това е на отсечката между последния светофар и ОМВ. От каква кола снима все още няма информация.
Един колега изгоря два пъти, че да в по-сигурен
Ако караш посока Бояна не снимка. Минавам от там всеки ден. Ако снимаше вече да съм без книжка.
Един колега изгоря два пъти, че да в по-сигурен

Ronka написа:Доколкото разбрах,камерата снима посока Младост, така че може и да няма проблем.
Ако караш посока Бояна не снимка. Минавам от там всеки ден. Ако снимаше вече да съм без книжка.
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
sapio написа:Ronka написа:Доколкото разбрах,камерата снима посока Младост, така че може и да няма проблем.
Да не я обърнат някой ден и да те четем после тука

Бтв днес леко намалих да я загледам и нещо опушена ми се видя

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
devent написа:sapio написа:Ronka написа:Доколкото разбрах,камерата снима посока Младост, така че може и да няма проблем.
Да не я обърнат някой ден и да те четем после тука
Бтв днес леко намалих да я загледам и нещо опушена ми се видяДа не са я подпалили?? Някой инфо има ли?
Тя е така два дни след като я сложиха

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- batence83
- Потребител
-
- Кара: Е36 330d
- Детайли за колата: E36 330d/6ск/LSD
Ами тази на светофара на влизане в София на отбивката за ДЖъмбото празна ли е или не?Че там ограничението е 50
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Стана ми интересно дали има камера на околовръстното посока горубляне след тази на макито ?
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Няко пострадал ли е от камерите за наблюдение на движението, и по-специално които са по Дондуков от моста Чавдар до Тодор Александров. Често минава оттам и гледам доста коли перат по трамвайната линия от край до край, и се чудех дали наказват за това ? По принцип по закон можеш да изпреварваш само по трамвайна линия, но да не пречиш на трамвая. Около кръстовищата има непрекъсната линия, която отделя трамвайната линия и ми е интересно дали има някой наказан за това ?
stay tuned

Veson написа:Няко пострадал ли е от камерите за наблюдение на движението, и по-специално които са по Дондуков от моста Чавдар до Тодор Александров. Често минава оттам и гледам доста коли перат по трамвайната линия от край до край, и се чудех дали наказват за това ? По принцип по закон можеш да изпреварваш само по трамвайна линия, но да не пречиш на трамвая. Около кръстовищата има непрекъсната линия, която отделя трамвайната линия и ми е интересно дали има някой наказан за това ?
аз до сега не съм имал ядове, а се правя на трамвай редовно там

www.bmwпрофесори-bg.net
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
benzin написа:Veson написа:Няко пострадал ли е от камерите за наблюдение на движението, и по-специално които са по Дондуков от моста Чавдар до Тодор Александров. Често минава оттам и гледам доста коли перат по трамвайната линия от край до край, и се чудех дали наказват за това ? По принцип по закон можеш да изпреварваш само по трамвайна линия, но да не пречиш на трамвая. Около кръстовищата има непрекъсната линия, която отделя трамвайната линия и ми е интересно дали има някой наказан за това ?
аз до сега не съм имал ядове, а се правя на трамвай редовно там
Ставаме двама!И не могат да ме накарат да карам по паветата,където и метър не можеш да минеш без да си удариш главата в тавана!
- Swag
- Потребител
-
- Кара: e38 730d
- Мечтае да кара: 850 Ci
- Детайли за колата: Очите й са ангелски, но погледът е бесен.
Колеги искам да ви питам нещо полезно и сигурно използвано от някои във форума ... кажете някоя програма за HTC да си сваля която да засича всички камери за гражданска, високоскоростна и тн. и също така постовете на полицаите дето дебнат.
Поздрави !

Провери в Андроид Маркета там преди 2-3 дена бях гледал тази програма някаде по първите места беше
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Програмата се казва Антирадар, има я в Гугъл плей безплатно.
Never mistake motion for action...
batence83 написа:Ами тази на светофара на влизане в София на отбивката за ДЖъмбото празна ли е или не?Че там ограничението е 50
Камера май е празна, но скоро видях една патрулка с камера да кеси на отбивката за Джъмбо и да се прави, че чака да завива, а всъщност снима.