Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- i.strahilov92
- Потребител
-
Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!
Колеги една камера на Тодор Александов и Хр.Ботев гледа посока Люлин и се пада на един стълб точно над средната лента.
Re: КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!
Черна Астра със затъмнени странични стъкла. Върти се често около Симеоновско и телевизионната кула
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!
i.strahilov92 написа:Колеги една камера на Тодор Александов и Хр.Ботев гледа посока Люлин и се пада на един стълб точно над средната лента.
Тя е бая отдавна тая камера там

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Мен ме снимаха с патрулка малко след Русе, посока Бяла. Патрулката си стоеше в една ливада срещу пътя и .... 

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Знам, че звучи тъпо, но приятел ми даде database на камерите в България за GPS навигация. Според него е най-пълната за момента. Искам обаче да се подсигуря. Затова може ли да ми кажете последните монтирани камери в страната за момента. Ако камери монтирани през 01.2013 ги има в дата базата ще е супер.
zafirovp написа:Знам, че звучи тъпо, но приятел ми даде database на камерите в България за GPS навигация. Според него е най-пълната за момента. Искам обаче да се подсигуря. Затова може ли да ми кажете последните монтирани камери в страната за момента. Ако камери монтирани през 01.2013 ги има в дата базата ще е супер.
Една от последните е тази на телевизионната кула.
камера м/у цариградаско и шипченски проход по средата при зала армеец където е пешеходната пътека!!!
Вчера се връщах от Варна към Велико Търново и близо до Велико Търново до една отбивка за едно от селата преди Козаревец имаше скрита пътрулка беше около 20 метра навътре в отбивката и като се изравниш с отбивката чак тогава я виждаш и то ако погледнеш към нея ама мене ме снима и за това и я забелязах ..
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Честито и на мене! Преди има няма 20 минути ме светнаха на телевизионната кула. Идвах по Драган Цанков, завих по кръговото надолу към Румънското и ми светна изодзадзе. Някой знае ли колко е ограничението, че още не бях сложил трета ма се бях засилил със 110 

Wierdo написа:Честито и на мене! Преди има няма 20 минути ме светнаха на телевизионната кула. Идвах по Драган Цанков, завих по кръговото надолу към Румънското и ми светна изодзадзе. Някой знае ли колко е ограничението, че още не бях сложил трета ма се бях засилил със 110
Еми там си е 50км/ч, и честито като дойде снимката да почерпиш.

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Wierdo написа:Честито и на мене! Преди има няма 20 минути ме светнаха на телевизионната кула. Идвах по Драган Цанков, завих по кръговото надолу към Румънското и ми светна изодзадзе. Някой знае ли колко е ограничението, че още не бях сложил трета ма се бях засилил със 110
тва няква скрита реклама на нес кафе ли е ? ... '' Още не бях сложил 3та .... 110... '' ти колко очакваше да е ограничението .. до 4та с 200 ли ? ....
айде честито и на мене .... 100лв за кафе пред кемпински
Последна промяна biem_w на 04 Апр 2013, 12:16, променена общо 1 път
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Бат Бойко не беше ли казал за там, че е 70км/ч... Както и да е, при вс случаи си с над 30км/ч. Гланата ше е дебела! 

- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 м52б28 компакт
- Мечтае да кара: е30 кабрио :0
- Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър
Арена Армеец мобилна камера , посока слатина 300 лв ......
(
Онзи ден разбрах че на моста по пътя за Банкя на на разклона за Иваняне има стационарна камера посока софия

Онзи ден разбрах че на моста по пътя за Банкя на на разклона за Иваняне има стационарна камера посока софия

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
caliostro написа:камера м/у цариградаско и шипченски проход по средата при зала армеец където е пешеходната пътека!!!
Често минавам от там и ме предупредиха за нея.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Много се развихриха с тия камери, стационарни и мобилни. Мене на Лукойла на Благоевград са ме щракнали от мобилна, ограничението там е 60.