Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.

Re: КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!

Мнение от Shadowed » 06 Апр 2013, 0:58

Дидо85 написа:
caliostro написа:камера м/у цариградаско и шипченски проход по средата при зала армеец където е пешеходната пътека!!!

Често минавам от там и ме предупредиха за нея. :yes:

Мобилна или стационарна, колеги? Аз минах 2 пъти през последните два дни, и не видях камера там.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 м52б28 компакт
Мечтае да кара: е30 кабрио :0
Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър

Мнение от LiloTGeorgiev » 06 Апр 2013, 9:17

мобилна там ме отнесоха с 300 лв :)))

Потребител
Аватар
Кара: e38 730d
Мечтае да кара: 850 Ci
Детайли за колата: Очите й са ангелски, но погледът е бесен.

Мнение от Swag » 07 Апр 2013, 2:13

Здравейте колеги ... абе имам едно питане, нека ако някой знае какъв е броя на камерите в София да сподели защото имам инфо., че са били около 3000 и се притесних за момент, а пък за цяла България да са 3000 да ама само за София се съмнявам. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36TM » 08 Апр 2013, 12:38

Shadowed написа:
Дидо85 написа:
caliostro написа:камера м/у цариградаско и шипченски проход по средата при зала армеец където е пешеходната пътека!!!

Често минавам от там и ме предупредиха за нея. :yes:

Мобилна или стационарна, колеги? Аз минах 2 пъти през последните два дни, и не видях камера там.

Тоест това на самото Цариградско или някъде по кръговото...или на правата пред Армеец?

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 08 Апр 2013, 22:47

Днес в София имаше поне две пътуващи патрулки на КАТ, които само си караха, а отвътре камерата снимала ли снима. Засякоха ги ма различни места поне няколко пъти. Района беше Младост и Студентски Град! ;)

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 09 Апр 2013, 0:25

ICE написа:Днес в София имаше поне две пътуващи патрулки на КАТ, които само си караха, а отвътре камерата снимала ли снима. Засякоха ги ма различни места поне няколко пъти. Района беше Младост и Студентски Град! ;)

Едната не е ли с фолио на предните прозорци и отрязано за страничните огледала малко? :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 09 Апр 2013, 0:32

b00st написа:
ICE написа:Днес в София имаше поне две пътуващи патрулки на КАТ, които само си караха, а отвътре камерата снимала ли снима. Засякоха ги ма различни места поне няколко пъти. Района беше Младост и Студентски Град! ;)

Едната не е ли с фолио на предните прозорци и отрязано за страничните огледала малко? :D

Те всичките са с фолио и на предните стъкла, но някои са тунинговани че на "колегите" им е трудно да си виждат огледалата.

Дори и цивилните с камери са с фолио и на предните стъкла, аз по това пътво ги познавам. Имали кола на "апетитно" място и цялата (без предния прозорец разбира се) имам едно на ум, и до сега само един път не е била мобилна камера.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 09 Апр 2013, 0:57

Значи същите, миналата седмица в петък тия дебелаци въртяха цял ден в Младост дано не са ме снимали тогава, че минах покрай тях. Ама си спомням, че спряха един бус със сирените.

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 09 Апр 2013, 8:44

Не колеги, колите си бяха патрулка с вс отличителни знаци и бели стъкла! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36TM » 11 Апр 2013, 10:44

Добре де, а вече гадовете имат ли опция да се движат и да засичат скорост? Или само от спряло положение?

Другото което ми е интересно - гледам ги на пешеходни също киснат патрулки - но не с тъмни прозорци, само с радара класическия боднат на таблото. Но не спират коли - само си седят.
Тук има едно но - преди някои пешеходни има 40, на други 30....а на трети няма знак...колко е реалното ограничение на пешеходни в такъв случай?

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 11 Апр 2013, 12:03

Като няма знак ограничението си ти е 50. В закона пише, че преди пешеходна пътека се намалява и ако се наложи се спира.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 11 Апр 2013, 15:27

А тези камери в патрулките какъв вид са и какъв им е обсега? Гледам ги по бул. Рожен, бул. Сливница и т.н. много често се паркират и си лежат вътре, а радарчето на стъклото. Снима ли само, те ли го задействат по преценка.. И по-важното като ги видя и натисна спирачка късно ли е вече?

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 12 Апр 2013, 1:00

E36TM написа:Добре де, а вече гадовете имат ли опция да се движат и да засичат скорост? Или само от спряло положение?

Снимат в движение според мен, но ме гарантирам...

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 12 Апр 2013, 1:01

devent написа:А тези камери в патрулките какъв вид са и какъв им е обсега? Гледам... лежат вътре, а радарчето на стъклото. Снима ли само, те ли го задействат по преценка..

До радара трябва да видиш и фотообектива!!!... И те снима автоматично.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 13 Апр 2013, 19:29

айде честито,имам поща за втори път тоя месец....този път е на пътя софия-варна в района на ловеч..при 90 са ме засекли с 122 и съответно 150 лв...но ще го плащам във срок и ще е 105 лв...да си купят свещи/за великден/ хаахахах :bang: :banghead: мразя КУКИТЕЕЕЕЕ

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум