Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!
armani78 написа:айде честито,имам поща за втори път тоя месец....този път е на пътя софия-варна в района на ловеч..при 90 са ме засекли с 122 и съответно 150 лв...но ще го плащам във срок и ще е 105 лв...да си купят свещи/за великден/ хаахахах![]()
мразя КУКИТЕЕЕЕЕ
момче ти тука ако се възмощаваш незнам кво ше прайш в Австрия...
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
колега първата ми глоба в Австрия беше още преди 10-тина години,общо взето май няма страна дето да не съм глобяван...а между другото само в Австрия съм глобяван за без колан отзад което си го помня завинаги..!! 

бул. Бългaрия посокa Боянa, непосредствено преди Шелa в моментa стои пaтрулкa с черни прозорци и снимa. Пaркирaнa е в локaлното нa площaд Ручей и хвaщa прaвaтa от светофaрa нa Гешов
Колеги от известно време гледам, че са започанали да седят със камера в патрулка на входа на бензиностанция Еко на Ботевградско шосе. Крият се точно между тотема и чимшира.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
Колеги, колко точно са камерите на цариградско към момента? Ако не се лъжа преди време имаше камера малко след хотел Плиска, посока Пловдив, но последният път като минавах не я видях.
Много е важно, всичко да е важно!
Alpha написа:Колеги, колко точно са камерите на цариградско към момента? Ако не се лъжа преди време имаше камера малко след хотел Плиска, посока Пловдив, но последният път като минавах не я видях.
Стационарните са две: Едната на "Орлов мост", другата на Врана. Тази на Мак Доналдса са я махнали от доста време.
P.S.
Това обаче не значи че не седят редовно с мобилни камери някъде из отсечката.
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Kris написа:Колеги от известно време гледам, че са започанали да седят със камера в патрулка на входа на бензиностанция Еко на Ботевградско шосе. Крият се точно между тотема и чимшира.
хахах тук и аз ги видях в четвъртък (23.05) нали всички хора тръгнаха на почивки и тия снимаха, а на излизане от София от Джъмбо-то до светофара на Богоров страшно задръстване.
- JohnnyBravo
- Потребител
-
- Кара: e39 525dA
Kris написа:Колеги от известно време гледам, че са започанали да седят със камера в патрулка на входа на бензиностанция Еко на Ботевградско шосе. Крият се точно между тотема и чимшира.
Не стоят само от тази страна, напоследък от другата страна на Ботевградско (срещу Еко) също дебнат - спират между около тревните площи малко по-навътре и трудно се виждат отдалеч. Мой човек го снимаха със 75км/ч, което си е 25км над лимита там. Не прощават

JohnnyBravo написа:Kris написа:Колеги от известно време гледам, че са започанали да седят със камера в патрулка на входа на бензиностанция Еко на Ботевградско шосе. Крият се точно между тотема и чимшира.
Не стоят само от тази страна, напоследък от другата страна на Ботевградско (срещу Еко) също дебнат - спират между около тревните площи малко по-навътре и трудно се виждат отдалеч. Мой човек го снимаха със 75км/ч, което си е 25км над лимита там. Не прощават
А да и там от време на време седят, при старата поликлиника между дърветата се крият мишките.
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Днес и на мен ми дойде честитка от телевизионната кула към Румънското посолство ...... 93км/ при ограничение 50 км/ч , ако се плати в срок е 140 лв инъче е 200 лв .
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
alexanderkirow написа:Днес и на мен ми дойде честитка от телевизионната кула към Румънското посолство ...... 93км/ при ограничение 50 км/ч , ако се плати в срок е 140 лв инъче е 200 лв .
Къде точно е тая камера?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
на самото кръгово като се престрояваш на бул.П.Яворов снима посока към Румънското посолство
Вече 3-ти път виждам патрулка с буркани и лепенки Полиция + черни прозорци отвсякъде. Днес бяха смъкнали прозорците си си пушеха и се виждаше, че снимат яко. Но интересно за какво:
- Пешеходните пътеки които съм отбелязал с жълто - дясната е само за велосипеди
- в дясно с червено е локално платно само за тролеи, за останалите коли е забранено
- както е застанала може и да е за скорост и по ул. Кюстендил където е 50км/ч и после следва пешеходна (но няма знак за ограничение), и за идващите по бул. България посока Боняна, където е 70км/ч
Някакви идеи за какво дебнат там?

- Пешеходните пътеки които съм отбелязал с жълто - дясната е само за велосипеди
- в дясно с червено е локално платно само за тролеи, за останалите коли е забранено
- както е застанала може и да е за скорост и по ул. Кюстендил където е 50км/ч и после следва пешеходна (но няма знак за ограничение), и за идващите по бул. България посока Боняна, където е 70км/ч
Някакви идеи за какво дебнат там?

- elf_78
- Потребител
-
- Кара: e46 320d '02
- Мечтае да кара: M5
biem_w написа:armani78 написа:айде честито,имам поща за втори път тоя месец....този път е на пътя софия-варна в района на ловеч..при 90 са ме засекли с 122 и съответно 150 лв...но ще го плащам във срок и ще е 105 лв...да си купят свещи/за великден/ хаахахах![]()
мразя КУКИТЕЕЕЕЕ
Ти си много прост,тия пари да не би да ги взимат полицаите,че пишеш глупости("да си купят свещи"). Нали тия пари отиват в държавата-за пенсия на баба ти или майчинство на жена ти. Ти вместо да ревеш тука,да се беше замислил с тая превишена скорост ако ти се наложи дали ще можеш да спреш или ще сгазиш някого . Съжалявам само че глобата не ти е 1000лв. или 6 месеца без книжка да се научите да спазвате ограниченията.
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
е тука малко Фото...
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!