Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Re: КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!

Мнение от biem_w » 13 Апр 2013, 19:31

armani78 написа:айде честито,имам поща за втори път тоя месец....този път е на пътя софия-варна в района на ловеч..при 90 са ме засекли с 122 и съответно 150 лв...но ще го плащам във срок и ще е 105 лв...да си купят свещи/за великден/ хаахахах :bang: :banghead: мразя КУКИТЕЕЕЕЕ

момче ти тука ако се възмощаваш незнам кво ше прайш в Австрия...
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 13 Апр 2013, 21:45

колега първата ми глоба в Австрия беше още преди 10-тина години,общо взето май няма страна дето да не съм глобяван...а между другото само в Австрия съм глобяван за без колан отзад което си го помня завинаги..!! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36TM » 24 Апр 2013, 8:26

бул. Бългaрия посокa Боянa, непосредствено преди Шелa в моментa стои пaтрулкa с черни прозорци и снимa. Пaркирaнa е в локaлното нa площaд Ручей и хвaщa прaвaтa от светофaрa нa Гешов

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Май 2013, 9:25

Колеги от известно време гледам, че са започанали да седят със камера в патрулка на входа на бензиностанция Еко на Ботевградско шосе. Крият се точно между тотема и чимшира.

Untitled.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар
Кара: Citroën C4 Coupe
Мечтае да кара: X6 ///M
Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap

Мнение от Alpha » 28 Май 2013, 19:23

Колеги, колко точно са камерите на цариградско към момента? Ако не се лъжа преди време имаше камера малко след хотел Плиска, посока Пловдив, но последният път като минавах не я видях.
Много е важно, всичко да е важно!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 29 Май 2013, 8:23

Alpha написа:Колеги, колко точно са камерите на цариградско към момента? Ако не се лъжа преди време имаше камера малко след хотел Плиска, посока Пловдив, но последният път като минавах не я видях.

Стационарните са две: Едната на "Орлов мост", другата на Врана. Тази на Мак Доналдса са я махнали от доста време.

P.S.
Това обаче не значи че не седят редовно с мобилни камери някъде из отсечката.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 29 Май 2013, 14:48

Kris написа:Колеги от известно време гледам, че са започанали да седят със камера в патрулка на входа на бензиностанция Еко на Ботевградско шосе. Крият се точно между тотема и чимшира.

Untitled.jpg

хахах тук и аз ги видях в четвъртък (23.05) нали всички хора тръгнаха на почивки и тия снимаха, а на излизане от София от Джъмбо-то до светофара на Богоров страшно задръстване.

Потребител
Аватар
Кара: e39 525dA

Мнение от JohnnyBravo » 29 Май 2013, 21:31

Kris написа:Колеги от известно време гледам, че са започанали да седят със камера в патрулка на входа на бензиностанция Еко на Ботевградско шосе. Крият се точно между тотема и чимшира.

Не стоят само от тази страна, напоследък от другата страна на Ботевградско (срещу Еко) също дебнат - спират между около тревните площи малко по-навътре и трудно се виждат отдалеч. Мой човек го снимаха със 75км/ч, което си е 25км над лимита там. Не прощават :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 30 Май 2013, 8:06

JohnnyBravo написа:

Не стоят само от тази страна, напоследък от другата страна на Ботевградско (срещу Еко) също дебнат - спират между около тревните площи малко по-навътре и трудно се виждат отдалеч. Мой човек го снимаха със 75км/ч, което си е 25км над лимита там. Не прощават :mhihi:

А да и там от време на време седят, при старата поликлиника между дърветата се крият мишките.

botevgradsko.JPG

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 05 Юни 2013, 19:17

Днес и на мен ми дойде честитка от телевизионната кула към Румънското посолство ...... 93км/ при ограничение 50 км/ч , ако се плати в срок е 140 лв инъче е 200 лв .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 05 Юни 2013, 19:21

alexanderkirow написа:Днес и на мен ми дойде честитка от телевизионната кула към Румънското посолство ...... 93км/ при ограничение 50 км/ч , ако се плати в срок е 140 лв инъче е 200 лв .

Къде точно е тая камера?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 05 Юни 2013, 19:29

на самото кръгово като се престрояваш на бул.П.Яворов снима посока към Румънското посолство
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36TM » 13 Юни 2013, 15:04

Вече 3-ти път виждам патрулка с буркани и лепенки Полиция + черни прозорци отвсякъде. Днес бяха смъкнали прозорците си си пушеха и се виждаше, че снимат яко. Но интересно за какво:

- Пешеходните пътеки които съм отбелязал с жълто - дясната е само за велосипеди
- в дясно с червено е локално платно само за тролеи, за останалите коли е забранено
- както е застанала може и да е за скорост и по ул. Кюстендил където е 50км/ч и после следва пешеходна (но няма знак за ограничение), и за идващите по бул. България посока Боняна, където е 70км/ч

Някакви идеи за какво дебнат там?

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d '02
Мечтае да кара: M5

Мнение от elf_78 » 17 Юни 2013, 13:14

biem_w написа:
armani78 написа:айде честито,имам поща за втори път тоя месец....този път е на пътя софия-варна в района на ловеч..при 90 са ме засекли с 122 и съответно 150 лв...но ще го плащам във срок и ще е 105 лв...да си купят свещи/за великден/ хаахахах :bang: :banghead: мразя КУКИТЕЕЕЕЕ

Ти си много прост,тия пари да не би да ги взимат полицаите,че пишеш глупости("да си купят свещи"). Нали тия пари отиват в държавата-за пенсия на баба ти или майчинство на жена ти. Ти вместо да ревеш тука,да се беше замислил с тая превишена скорост ако ти се наложи дали ще можеш да спреш или ще сгазиш някого . Съжалявам само че глобата не ти е 1000лв. или 6 месеца без книжка да се научите да спазвате ограниченията.

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 18 Юни 2013, 19:56

е тука малко Фото...
18062013828.jpg
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум