Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!
Bavarec88 написа:Sharo написа:Снимали само от обозначени патрулки а?
Илизаш от завоя и хоп няква спрала кола зад табела
Приближаваш и хоп то било кола на КАТ с камера
Колега, къде е това?
П.С май загрях, това кв. Бела Вода в ПК ли е, от дясно е завод Кристал има и метан станция?
там е да .. Това е посока Радомир
В посока Перник седят между колите на гумаджийницата или в Перник паркирали на паркинга на Автогарата както и на влизане в кв.Бяла вода преди метанстанцията под храстите хеххе За последните ест. няма обозначение за видео контрол
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Колко е ограничението на автомагистрала люлин и по-точно около километър след последния тунел посока София на разклона за бучино или суходол,че си минах с 150-преди малко и имеше едно опелче с камера... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
- Мечтае да кара: 330i--> e39 M5/e46 M3 -->e60 M5/e92 M3 --> F10 M5
140 си е там, колега. Аз редовно си минавам покрай тях с толкова. Само, ако вали сняг е 70км ограничението.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Bavarec88 написа:140 си е там, колега. Аз редовно си минавам покрай тях с толкова. Само, ако вали сняг е 70км ограничението.
Преди малко спрях там и ги питах и казаха че е 120...

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
Не знам. Мислех, че е си е нормалното ограничение, като за автомагистрала. 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Bavarec88 написа:Не знам. Мислех, че е си е нормалното ограничение, като за автомагистрала.
Ново 20,преди час ги питах горе на последния тунел ме спряха и ми казаха 130...вчера други викат 120,днес 130,утре ако вдигнат на 140 може да падне снимката...

- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Може ли да ползвам темата за един въпрос ?
Вчера вечерта се спусках по цариградско и долу при орлов мост нали има снимаща камера и скоростта е 50, аз с толкова се движих в дясната лента, но от лявата дойде едно леке със скутерче и се престрои в дясно пред мен и мина по бързо и светкавицата на камерата светна и снима и него и мен, но него едва ли могат да го санкционират по някакъв начин и се опасявам да не ми го пишат на мен това ? Възможно ли е ?
Вчера вечерта се спусках по цариградско и долу при орлов мост нали има снимаща камера и скоростта е 50, аз с толкова се движих в дясната лента, но от лявата дойде едно леке със скутерче и се престрои в дясно пред мен и мина по бързо и светкавицата на камерата светна и снима и него и мен, но него едва ли могат да го санкционират по някакъв начин и се опасявам да не ми го пишат на мен това ? Възможно ли е ?
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
top написа:Може ли да ползвам темата за един въпрос ?
напълно е възможно,но при обжалване скутера може да се провери на кого е .. точно там има достакамери където са го заснели и отзад

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Dakelinhio
- Потребител
-
- Кара: e46
Колеги току що ходих до Стопанство Враня по работа. Зад оградата имаше кола с камера , която изобщо не се вижда и записва. Местонахождението и е между Карулката и 1вия сфетофар на влизане в София - точно на разклона с табела Стопанство Враня. От излизащите от София , ако ги лови е след 1вия светофар има билборд на М-тел и ако засича там със сигурност лови.Надяваме се съм бил полезен.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Тук има информация за всички камери , даже и ти прави файл за навигацията и ти слага местата на които има камери .
http://www.renault-bg.com/radars/
http://www.renault-bg.com/radars/
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
За съжаление версия .57 която е налична там е от преди година и половина. Актуална към момента е 66-67
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, имам едно питане. Получих честитка за превишена, снимали са ме на лукойла, горе преди Владая, посока София. На снимката аз карам в дясна лента и ясно се вижда как ме изпреварва друг автомобил. Възможно ли е радара, да го засича него, а мене да ме е снимал?
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Bavarec88 написа:Колеги, имам едно питане. Получих честитка за превишена, снимали са ме на лукойла, горе преди Владая, посока София. На снимката аз карам в дясна лента и ясно се вижда как ме изпреварва друг автомобил. Възможно ли е радара, да го засича него, а мене да ме е снимал?
ако сте кола до кола как точно разбраха,че ти караш с превишена! Аз лично в такъв случай бих обжалвал....
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
Колега в моя случай, другата кола ми е малко зад стоповете и е в лявата лента.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Bavarec88 написа:Колега в моя случай, другата кола ми е малко зад стоповете и е в лявата лента.
все тая .. може обжалваш и по това, че там нямат право да снимат, защото няма табела за видеоконтрол
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related