Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
Re: КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!
laviatan написа:Днес ме щракна една мобилна камера на бул. "Генерал Данаил Николаев/ Посока Сточна гара има една автомивка и след нея има полегат завой/- точно след завоя![]()
Нямаше никакво движение и се бях заблеял а и бях с едната Е60-ка която е американка и без да искам все гледам тъпите мили в час. Та си минах с 80 км. в час. На този булевард в тази му част колко е максималната позволена скорост и сега последно с новите изменения каква "честитка да очаквам"?
На този булевард във всичките му части е 50км/ч максималната позволена скорост.
- MegaByte
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i/99г.
Добре де, има ли някакъв, как да го кажа... стандартен диапазон във време- пространството за пристигане на тия актове, защото на едни им идват след 7 месеца, на други до 1 месец, на трети до седмица?
Аз имах един колега, брат му бе полицай и когато го снимаше камера му триеха снимките до 24 часа, защото след това отивали в централата и няма как да се оправят след това нещата, това го казвам за обща култура.
При Семинарията, това новото кръстовище, дето е на две нива има камера нали?
Аз имах един колега, брат му бе полицай и когато го снимаше камера му триеха снимките до 24 часа, защото след това отивали в централата и няма как да се оправят след това нещата, това го казвам за обща култура.
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още

MegaByte написа:Добре де, има ли някакъв, как да го кажа... стандартен диапазон във време- пространството за пристигане на тия актове, защото на едни им идват след 7 месеца, на други до 1 месец, на трети до седмица?
При Семинарията кръстовището все ощв е на едно ниво и все още няма камера, но на ТВ кулата е на две нива и има камера.

Sent from my Toaletna using Namachkan Vestnik 2
- MegaByte
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i/99г.
Kris написа:MegaByte написа:Добре де, има ли някакъв, как да го кажа... стандартен диапазон във време- пространството за пристигане на тия актове, защото на едни им идват след 7 месеца, на други до 1 месец, на трети до седмица?
При Семинарията кръстовището все ощв е на едно ниво и все още няма камера, но на ТВ кулата е на две нива и има камера.
Да, да, аз точно за това говоря, ама не се изказах ориентировъчно. Там колко беше 40 км/ч ограничението?
http://images.ibox.bg/2012/11/27/iimg_10/430x241.jpg
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още

- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
- Мечтае да кара: 330i--> e39 M5/e46 M3 -->e60 M5/e92 M3 --> F10 M5
Bavarec88 написа:60км е ограничението там
Я дай пак, колко е ограничението в населено място?
P.S.
50км/ч
- bestlap
- Потребител
-
- Мечтае да кара: X5
Днес ми каза един приятел ,че тази седмица ще поставят камера между Варна и Златни Пясъци някой ако я види къде е нека сподели 

Че то си имаше още от преди година-две..?? Или се бъркам 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Колеги,днес ми дойде снимка от 07.04.2013г. от мобилна камера на Е79 в Кочериново, кв.Левски посока Благоевград,нямат ли някаква давност тези снимки?
Не ми се дават 300 лв. 

- bestlap
- Потребител
-
doomy525 написа:Че то си имаше още от преди година-две..?? Или се бъркам
Има на изхода на Варна посока Златните ,но сега ще слагат някъде между Варна и Златните по пътя ...
lada2107 написа:Колеги,днес ми дойде снимка от 07.04.2013г. от мобилна камера на Е79 в Кочериново, кв.Левски посока Благоевград,нямат ли някаква давност тези снимки?Не ми се дават 300 лв.
Колега за съжаления нямат давност.Аз имах една от преди 3 години и преди няколко седмици като отидох до кат да подавам за C категория ми казаха като си платите снимката елате пак на гишето следващия

lada2107 написа:Колеги,днес ми дойде снимка от 07.04.2013г. от мобилна камера на Е79 в Кочериново, кв.Левски посока Благоевград,нямат ли някаква давност тези снимки?Не ми се дават 300 лв.
Има, 5г. е законовия срок.
- bestlap
- Потребител
-
Kris написа:lada2107 написа:Колеги,днес ми дойде снимка от 07.04.2013г. от мобилна камера на Е79 в Кочериново, кв.Левски посока Благоевград,нямат ли някаква давност тези снимки?Не ми се дават 300 лв.
Има, 5г. е законовия срок.
И след изтичането на тия 5 години отпада 100% задължението ни така ли ?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако си сигурен, че 5г няма да стъпиш в КАТ
След определен срок задължението се праща в НАП и те го събират заедно с данъците. Имаше писано по този въпрос.

Never mistake motion for action...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Вчера към 18:00 ми го сложи камерата на Челопеч в посока изток. Пишеше си ма таблото 88 за моментна скорост, но си минах като Дон Кихот.
Отзад светна все едно ме отвличат извънземни.
Кофтито е, че и на отиване минах така, но нищо не светна. Или е еднопосочна, или не светна защото бяхме 2 коли.
Някой знае ли дали снима само в едната или и в двете посоки?

Кофтито е, че и на отиване минах така, но нищо не светна. Или е еднопосочна, или не светна защото бяхме 2 коли.
Някой знае ли дали снима само в едната или и в двете посоки?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
На казичене дали снимат скорост....
Те вчера или оня ден ги сложиха след моста.
Те вчера или оня ден ги сложиха след моста.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!