коя автокъща е по-сигурна....КАПИТОЛИЯ--СОФАВТО?
Модератор: Общи модератори
			17 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

коя автокъща е по-сигурна....КАПИТОЛИЯ--СОФАВТО?
някои ако знае нещо повече за тези автокъщи нека сподели ако пък има в форума хора които са купили колата си от капитолия или софавто да споделят дали са доволни 

- SlipKnoT
- devildriver
- 

- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: коя автокъща е по-сигурна....КАПИТОЛИЯ--СОФАВТО?
e38 написа:някои ако знае нещо повече за тези автокъщи нека сподели ако пък има в форума хора които са купили колата си от капитолия или софавто да споделят дали са доволни
Мисля, че на GaD колата е от Капитолия..

- Bavarishe
- старши ентусиаст
- 

- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
В Капитолия и Софавто колите са скъпи,но мога да кажа,че поне 90% от тях са читави.Имахме коли от среден клас и от двете автокъщи(колите бяха внос от Германия) и бяха много добри  
Опа забравих.Гледай да не вземеш от тях евтина кола,която е карана тук,защото са бартерни и са големи кофи

Опа забравих.Гледай да не вземеш от тях евтина кола,която е карана тук,защото са бартерни и са големи кофи

Последна промяна Bavarishe на 13 Дек 2005, 2:02, променена общо 1 път

ТДС - Турбо Див Селянин
		- Малкия
- М40 Forever
- 

- Кара: M
Важат ма много зависи каква кола ще се взима и.т.н  Конкретно кола ако те интересува може да се провери
  Конкретно кола ако те интересува може да се провери 

- нино
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
Преди 5 години бях монтьор и бояджия в Софавто и мога да кажа, че освен километражите много рядко бъзикахме нещо по колите. За камионите няма да казвам. 

INTERSCAN RALLY TEAM
		- tonkata
- 50" ракия тийм
- 

- Кара: 330 d
незнам ама от лични наблюдения ти казвам че цените на колите са с 10-15 процента по високи за капитолията имам предвид а ефтините коли са кенефи имаше неква целика дет струваше 3-4к а беше толко изтърбушена че реално и давам макс 2  ама те не разчитат на продажби на коли от тази ценова категория
 ама те не разчитат на продажби на коли от тази ценова категория  от там бих си купил кола ако от некаде ми паднат повече пари и не ми се обикаля да търса
 от там бих си купил кола ако от некаде ми паднат повече пари и не ми се обикаля да търса 

ама те не разчитат на продажби на коли от тази ценова категория
 ама те не разчитат на продажби на коли от тази ценова категория  от там бих си купил кола ако от некаде ми паднат повече пари и не ми се обикаля да търса
 от там бих си купил кола ако от некаде ми паднат повече пари и не ми се обикаля да търса 
- logout
- старши ентусиаст
- 

- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми аз едно мога да кажа - и едните и другите са мутрагени. А, не, обърках се, едните са мутрафони   . Бе к'во те бОли, ако те кефи някоя колица и ти се дават парите, взимай. Ма все си мисля, че ако става въпрос за над 1000 лв. отгоре, по-добре пребегай до немско и си избери нещо читаво на място. А между другото, почти всички търговци въртят броячите. Лично познавам двама, които го правят и казват, че "всички го правят", но въпреки това имам и познат, който не пипа.
 . Бе к'во те бОли, ако те кефи някоя колица и ти се дават парите, взимай. Ма все си мисля, че ако става въпрос за над 1000 лв. отгоре, по-добре пребегай до немско и си избери нещо читаво на място. А между другото, почти всички търговци въртят броячите. Лично познавам двама, които го правят и казват, че "всички го правят", но въпреки това имам и познат, който не пипа.
			 . Бе к'во те бОли, ако те кефи някоя колица и ти се дават парите, взимай. Ма все си мисля, че ако става въпрос за над 1000 лв. отгоре, по-добре пребегай до немско и си избери нещо читаво на място. А между другото, почти всички търговци въртят броячите. Лично познавам двама, които го правят и казват, че "всички го правят", но въпреки това имам и познат, който не пипа.
 . Бе к'во те бОли, ако те кефи някоя колица и ти се дават парите, взимай. Ма все си мисля, че ако става въпрос за над 1000 лв. отгоре, по-добре пребегай до немско и си избери нещо читаво на място. А между другото, почти всички търговци въртят броячите. Лично познавам двама, които го правят и казват, че "всички го правят", но въпреки това имам и познат, който не пипа.It's not who You are, it's who You know...
		- Dimo
- баварски фанатик
- 

- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Само един съвет, като взимаш от тях си прежали 50-ина лева за да ти проверат в полицията дали олата ти не е крадена. Не го казвам просто така случайно 

- Nasti
- 

- 

- Кара: Кво ли не...
каква кола си търсиш?
Аз мога да ти продам кола със същото качество като на Капитолия и СофАвто, само че доста по-надолу от цената и с 10 000км. гаранция!
			Аз мога да ти продам кола със същото качество като на Капитолия и СофАвто, само че доста по-надолу от цената и с 10 000км. гаранция!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
		- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
- 

Особено от Капитолията. Преди няколко години бяха платили сметка за около 23 хил. лева (климатици и пр. в офиса на някаква тяхна фирма) с 2 Голфа - единият GTI, а другият VR6 и то нямали 3 годинки. Ясно е колко са били редовни. Все пак за България са безпроблемни.BMW8 написа:Само един съвет, като взимаш от тях си прежали 50-ина лева за да ти проверат в полицията дали олата ти не е крадена. Не го казвам просто така случайно

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
		След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
- 

- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
От много добър източник знам,че колите от Капитолия,който са карани в БГ са кочинки или без роумниг  Капитолия,Софавто и А2 си превъртат колички и т.н.Мога обаче да гарантирам,че колите по поръчка или тези,които са нов внос са читави.
 Капитолия,Софавто и А2 си превъртат колички и т.н.Мога обаче да гарантирам,че колите по поръчка или тези,които са нов внос са читави. 
			 Капитолия,Софавто и А2 си превъртат колички и т.н.Мога обаче да гарантирам,че колите по поръчка или тези,които са нов внос са читави.
ТДС - Турбо Див Селянин

17 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2