С кожа или без кожа??
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
С кожа или без кожа??
кой вариант е по-добар защото сам чувал,че кожата доста спарва.
Става въпрос за чисто ново 320д и има 2 варианта:в този с кожата музиката е слаба,а в този без кожата има блутут интерфейс и хай-фи +цд ченджър със 6 диска.Според вас кое е по добрият вариант(цената е почти еднаква)
Става въпрос за чисто ново 320д и има 2 варианта:в този с кожата музиката е слаба,а в този без кожата има блутут интерфейс и хай-фи +цд ченджър със 6 диска.Според вас кое е по добрият вариант(цената е почти еднаква)
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Тия дето ти разправят че е по добре плат щото кожата запарва, говорят така щот ги е яд че немат кожен салон и затва му търсят кусури. По принцип не се препоръчва кожа за кола на старо, ама щом ша е нова, лапвай на кожения салон и нека ти е гадно
, пък останалите нека си карат колите с неспарващите вълнени (плюшени
) седалки
П.С. Ей сега да не ме нападнете всички тва си е мое мнение

П.С. Ей сега да не ме нападнете всички тва си е мое мнение

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
за нова кола бих предпочел кожа ,и то точно светла .. но не съм виждал 10тина годишна кола с перфектен неремонтиран кожен салон .. а с перфектни платнени/плюшени салони бол .. моя включително ,вече почти на 15 години 

Fking написа:MaXimal написа:Ако е светла кожата - не. В България трудно се поддържа светла кожа.Личен опит с жълта/бежава кожа.
Какво и е различното на България че кожата се поддържа трудно тук?
Това,че тук е доста прашно и мръсно като цяло...Да не говорим и за дънките които боядисват кожата в цвета им ...
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
MaXimal написа:Fking написа:MaXimal написа:Ако е светла кожата - не. В България трудно се поддържа светла кожа.Личен опит с жълта/бежава кожа.
Това,че тук е доста прашно и мръсно като цяло...Да не говорим и за дънките които боядисват кожата в цвета им ...
Какво имаш предвид с бежавата кожа? Аз сега ще съм с такава!
На по-старите модели автомобили кожата е плътна и затова спарва,дори постоянно да работи климатика пак си спарва,но на новите гледам,че е надупчена и така няма да те спарва.Предполагам че и при колата,която ще вземаш е така надупчена.Кожата определено хваща окото,но аз бих предпочел другите изброени екстри за сметка на кожата.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
Re: ре
Ачо написа:MaXimal написа:Fking написа:MaXimal написа:Ако е светла кожата - не. В България трудно се поддържа светла кожа.Личен опит с жълта/бежава кожа.
Какво имаш предвид с бежавата кожа? Аз сега ще съм с такава!
Ами като сядаш по разни кафета,дето са се изредили 1000 човека преди теб ... и всеки носи мръсотия по себе си ... и след това тази мръсотия се нанася върху кожата и кожата леко потъмнвява ако е светла - следва закупуване на препарат за почистване на кожа (около 12-13 лева) и готово

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
кожата е кофти единствено ако лятото караш с къси гащи, т.е. има директен контакт кожения салон с твоята кожа
иначе ако си ерген и жулиш в колата е по-добре, забърсваш само с мокра кърпичка 

- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
stanchev
кожата е кофти единствено ако лятото караш с къси гащи, т.е. има директен контакт кожения салон с твоята кожа Smile иначе ако си ерген и жулиш в колата е по-добре, забърсваш само с мокра кърпичка

кожата е кофти единствено ако лятото караш с къси гащи, т.е. има директен контакт кожения салон с твоята кожа Smile иначе ако си ерген и жулиш в колата е по-добре, забърсваш само с мокра кърпичка

Дай 102% от себе си! Винаги...
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4