Streetracers да се премахне
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Streetracers да се премахне
...според мен
няма смисъл от глупави постове пълни с невежество и ОМРАЗА /най-вече/
В Streetracers пишат хора които искат да се заяждат! Форума няма нужда от това
няма смисъл от глупави постове пълни с невежество и ОМРАЗА /най-вече/
В Streetracers пишат хора които искат да се заяждат! Форума няма нужда от това
Напълно съм съгласен с viper, вярно е че доста глупости се изписаха там, но без глупости е невъзможно да се мине по простата причина, че винаги ще се намери кой да ги пише.
Не мислиш ли че там има най много смях а
Не мислиш ли че там има най много смях а

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Трябва да има свобода на словото!!!!! За повечето "писатели" там, а и не само там съотношението между 3 педала и 2 крака е доста непреодолимо, затова поне имат тази възможност да поприказват на воля. Според мен проблема е, че не те пишат, а че има хора които четеики всякакви глупости не се замислят и не се опитват да преценят реално нещата. Затова пуснете ги на воля да се налудуват......в тяхното Брауново движение те сами ще се неотрализират 1 друг.

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Този форум е супер практичен защото иначе едно такова нашествие на основния форум и т.н. нали се сещаш колко ужас ще видим, а така всички знаят, да си се заяждат там
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- maggkrabar
- кандидат ентусиаст
-
дрън дрън...
на вас пък какво ви прави кеф да се държите като нащипани девици?
някой да каже нещо по-така и веднага се връзвате.
свободата на словото е хубаво нещо, а и форума ще се самомодерира, ако са свестни потребителите. стига сте ревали за модераторска намеса.
на вас пък какво ви прави кеф да се държите като нащипани девици?
някой да каже нещо по-така и веднага се връзвате.
свободата на словото е хубаво нещо, а и форума ще се самомодерира, ако са свестни потребителите. стига сте ревали за модераторска намеса.

- maggkrabar
- кандидат ентусиаст
-
донякъде си прав, но когато над един форум тегне модераторска ръка, той не може да се развива. остава си хубав, спретнат... и безличен.

За какви факти говориш?
Аз ще ти кажа фактите. А те са, че повечето хора тук са достатъчно грамотни в областта на автомобилостроенето и поддръжката. Те редовно четат и то не само списания, а някои имат десетки години практика зад гърба си.
Докато редовните "хейтъри" не знаят дори моделите и спецификациите на любимата си марка, чели недочели за нещо и хоп - ето ви драги БМВ фенове - това са фактите. И се получават едни тъпотии - как дрънчала веригата на М20, как шперЦ диференциала помагал на автомобила да спира по-бързо. как куатрото на БМВ не било здраво и прочие...
Е, кажи ми, как един грамотен автомобилен ентусиаст да го чете това и да не се ядосва?
Аз ще ти кажа фактите. А те са, че повечето хора тук са достатъчно грамотни в областта на автомобилостроенето и поддръжката. Те редовно четат и то не само списания, а някои имат десетки години практика зад гърба си.
Докато редовните "хейтъри" не знаят дори моделите и спецификациите на любимата си марка, чели недочели за нещо и хоп - ето ви драги БМВ фенове - това са фактите. И се получават едни тъпотии - как дрънчала веригата на М20, как шперЦ диференциала помагал на автомобила да спира по-бързо. как куатрото на БМВ не било здраво и прочие...
Е, кажи ми, как един грамотен автомобилен ентусиаст да го чете това и да не се ядосва?
:-)
Хе хе... много ме радваш. Ходил ли си изобщо на гонки?
Аз не съм ходил толкова често, но бая съм ходил.
Ходил съм на 2 места и за тях ще разкажа:
Първенец - село, близо до Пловдив, едно време автомобилистите се събираха на изоставена самолетна писта. Знаеш ли защо се гонят помежду си БМВ-тата? Да ти кажа ли? Защото всички останали, като пристигне ударната група от Коматево и си гасят двигателите на колите и застават да гледат. Защото и нов да си там, само като видиш два-три старта между БМВ-та и предпочиташ да си останеш зрител. Аз няколко пъти направо умолявах хората с Калибри и разни голфове и азстри джи ти айки да се пуснат срещу мен, а онези не искат . Е, аз съм дошъл да се забавлявам, след като повъртях сам на празната писта ми омръзна и се наложи другите от БМВ групата да ми наравят кефа. Не че няма по-бързи коли там - срещат се, но 99% от останалите не-БМВ коли НЕ ИСКАТ да се пускат, и това ще ти го каже всеки, който е бил там.
Същото е на бояна. Ходихме няколко хора от клуба и какво? От всищките бегачки само една заблудена омега ве 6 се пусна срещу земната акула и беше размазана. И какво? Като не искат да се гонят с нас как да ги накараме???
Пак ти казвам, има по-бързи коли от нашите стари БМВ-та, но те се броят на пръсти. Останалите като видят по-мощно БМВ и гасят двигателите...
Хе хе... много ме радваш. Ходил ли си изобщо на гонки?
Аз не съм ходил толкова често, но бая съм ходил.
Ходил съм на 2 места и за тях ще разкажа:
Първенец - село, близо до Пловдив, едно време автомобилистите се събираха на изоставена самолетна писта. Знаеш ли защо се гонят помежду си БМВ-тата? Да ти кажа ли? Защото всички останали, като пристигне ударната група от Коматево и си гасят двигателите на колите и застават да гледат. Защото и нов да си там, само като видиш два-три старта между БМВ-та и предпочиташ да си останеш зрител. Аз няколко пъти направо умолявах хората с Калибри и разни голфове и азстри джи ти айки да се пуснат срещу мен, а онези не искат . Е, аз съм дошъл да се забавлявам, след като повъртях сам на празната писта ми омръзна и се наложи другите от БМВ групата да ми наравят кефа. Не че няма по-бързи коли там - срещат се, но 99% от останалите не-БМВ коли НЕ ИСКАТ да се пускат, и това ще ти го каже всеки, който е бил там.
Същото е на бояна. Ходихме няколко хора от клуба и какво? От всищките бегачки само една заблудена омега ве 6 се пусна срещу земната акула и беше размазана. И какво? Като не искат да се гонят с нас как да ги накараме???
Пак ти казвам, има по-бързи коли от нашите стари БМВ-та, но те се броят на пръсти. Останалите като видят по-мощно БМВ и гасят двигателите...
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2