Streetracers да се премахне

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Streetracers да се премахне

Мнение от © » 22 Юли 2003, 22:51

...според мен
няма смисъл от глупави постове пълни с невежество и ОМРАЗА /най-вече/
В Streetracers пишат хора които искат да се заяждат! Форума няма нужда от това

viper
Аватар

Мнение от viper » 22 Юли 2003, 23:13

Донякъде си прав, ама после като ми доскучае къде ще ходя да се посмея :?: :D

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 22 Юли 2003, 23:38

Напълно съм съгласен с viper, вярно е че доста глупости се изписаха там, но без глупости е невъзможно да се мине по простата причина, че винаги ще се намери кой да ги пише.

Не мислиш ли че там има най много смях а :wink:
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 23 Юли 2003, 3:20

Ами да неможе без него ! Streetracers е като детска градина , всеки е минал от там , ама като се варнете там ви е смешно нали ??? Е нормално е . Според мен последно трябва да решат създателите на Streetracers , а те чуха вече достатъчно мнения така че.......
Най-мразя да съм прав!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ATM racing team » 23 Юли 2003, 9:48

Трябва да има свобода на словото!!!!! За повечето "писатели" там, а и не само там съотношението между 3 педала и 2 крака е доста непреодолимо, затова поне имат тази възможност да поприказват на воля. Според мен проблема е, че не те пишат, а че има хора които четеики всякакви глупости не се замислят и не се опитват да преценят реално нещата. Затова пуснете ги на воля да се налудуват......в тяхното Брауново движение те сами ще се неотрализират 1 друг.:)

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 23 Юли 2003, 10:45

Този форум е супер практичен защото иначе едно такова нашествие на основния форум и т.н. нали се сещаш колко ужас ще видим, а така всички знаят, да си се заяждат там
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maggkrabar » 23 Юли 2003, 13:53

дрън дрън...
на вас пък какво ви прави кеф да се държите като нащипани девици?
някой да каже нещо по-така и веднага се връзвате.
свободата на словото е хубаво нещо, а и форума ще се самомодерира, ако са свестни потребителите. стига сте ревали за модераторска намеса.
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 23 Юли 2003, 16:48

maggkrabar написа:ако са свестни потребителите.

.. важно условие, което липсва в схемата. Не искаме да видим какво ще стане в този форум, искаме да спазва приличния тон и всички останали идеи на целия форум. Там се получава трибуна на семкаджията и заядливеца.. Не трябва да е така!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maggkrabar » 24 Юли 2003, 15:48

донякъде си прав, но когато над един форум тегне модераторска ръка, той не може да се развива. остава си хубав, спретнат... и безличен.
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Юли 2003, 15:51

Така е! Какво обаче искаме да имаме - сеерджииски форум пълен с приказки от 1001 нощ или форум, в който BMW ентусиаста да научава нещо, да споделя болките и тръпките по любимата му марка?! Иначе и форума streetracing до момента е докарал 90% от ненужните тук потребители... :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 24 Юли 2003, 22:48

Turturelo написа: да споделя болките и тръпките по любимата му марка?

Ей,Turturelo,ма много чувствителни ги изкарваш тея момчета,бе.Чак пък болки.Тръпки може,ама болки. :D :D :D.Няма по-силен аргумент от фактите.Работете с факти.Нема кой да се заяжда тогава.

Потребител
Аватар

Мнение от Otnovo_az » 24 Юли 2003, 23:18

....

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 24 Юли 2003, 23:26

За какви факти говориш?
Аз ще ти кажа фактите. А те са, че повечето хора тук са достатъчно грамотни в областта на автомобилостроенето и поддръжката. Те редовно четат и то не само списания, а някои имат десетки години практика зад гърба си.
Докато редовните "хейтъри" не знаят дори моделите и спецификациите на любимата си марка, чели недочели за нещо и хоп - ето ви драги БМВ фенове - това са фактите. И се получават едни тъпотии - как дрънчала веригата на М20, как шперЦ диференциала помагал на автомобила да спира по-бързо. как куатрото на БМВ не било здраво и прочие...
Е, кажи ми, как един грамотен автомобилен ентусиаст да го чете това и да не се ядосва?

Потребител
Аватар

Мнение от Otnovo_az » 24 Юли 2003, 23:55

....

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 25 Юли 2003, 0:06

:-)
Хе хе... много ме радваш. Ходил ли си изобщо на гонки?
Аз не съм ходил толкова често, но бая съм ходил.

Ходил съм на 2 места и за тях ще разкажа:

Първенец - село, близо до Пловдив, едно време автомобилистите се събираха на изоставена самолетна писта. Знаеш ли защо се гонят помежду си БМВ-тата? Да ти кажа ли? Защото всички останали, като пристигне ударната група от Коматево и си гасят двигателите на колите и застават да гледат. Защото и нов да си там, само като видиш два-три старта между БМВ-та и предпочиташ да си останеш зрител. Аз няколко пъти направо умолявах хората с Калибри и разни голфове и азстри джи ти айки да се пуснат срещу мен, а онези не искат . Е, аз съм дошъл да се забавлявам, след като повъртях сам на празната писта ми омръзна и се наложи другите от БМВ групата да ми наравят кефа. Не че няма по-бързи коли там - срещат се, но 99% от останалите не-БМВ коли НЕ ИСКАТ да се пускат, и това ще ти го каже всеки, който е бил там.

Същото е на бояна. Ходихме няколко хора от клуба и какво? От всищките бегачки само една заблудена омега ве 6 се пусна срещу земната акула и беше размазана. И какво? Като не искат да се гонят с нас как да ги накараме???

Пак ти казвам, има по-бързи коли от нашите стари БМВ-та, но те се броят на пръсти. Останалите като видят по-мощно БМВ и гасят двигателите...

Следваща

Назад към Основен Форум