2027 X5

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

2027 X5

Мнение от alx » 30 Юни 2026, 20:59

https://www.motortrend.com/news/first-look-2027-bmw-x5

Тая муцуна е … интересна. Мисля, че е от тези дето не ми харесват отначало, ама може като в погледам малко да ми хареса….
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: 2027 X5

Мнение от BMW_POWER » 01 Юли 2026, 4:33

Ми то всичко започва от ... муцуната. После вече цици, задник, IQ ....

Всичко ново е добре забравено старо. Това е някакъв далечен намек за E21.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: 2027 X5

Мнение от Don_Diego » 02 Юли 2026, 10:23

На мен доста ми допада визуално! Имам забележки за отделни неща в интериора, които след ровене в конфигуратора стана явно, че са опционални, та не са болка за умиране и качеството на материалите най-вече.
Пластмасови капаци на най-скъпата Bowers&Wilkins музика...тия шегуват ли се :ranting: . Няма още цени (в тукашния конфигуратора), но се съмнявам да е под 5к€ тази екстра :ranting:

Това с Х дневните светлини е доста яка идея и голямо "Браво", че все пак са оставили опция дали да свети Х или /, взеха им коз от ръцете на хейтърите :mhihi:
Отзад не ми допадат миниатюрните мигачи...във всички нови модели ги намалят ми прави впечатление. А преди БМВ имаха едни от най-големите и ярки мигачи, което също ги отличаваше. Не съм се ровил да видя дали формата и размера на всички Neue klasse бъбреци е еднаква, че ако е - лошо. Това е още една супер отличителна черта на всеки един модел на марката. След въвеждането на светещата решетка, всеки модел има собствена форма и размер на бъбреците и без значение тъмно или светло знаеш точния модел, който е срещу/зад теб.
Изображение

Назад към Основен Форум