Календари на аванта!
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
Календари на аванта!
Всеки желаещ може да получи календар безплатно в касата на автомивката на Автокомплекс ГазКом в Младост-3(зад Била).Работи без почивен ден от 8 до 20ч.
Считайте го за прощален подарък от мен.Идеята е страхотна,но за съжеление е зверски опорочена и докато клуба не се отърси от деградивните елементи не виждам как ще има някакъв напредък!
За всичко,което дадох и направих не съжелявам въпреки горчилката,която изпих!Не съжелявам защото намерих много приятили,но злобата и зависта в хората явно са несломима сила!
Спирам да влизам във форума,може да ми заличите регистрацията!
Считайте го за прощален подарък от мен.Идеята е страхотна,но за съжеление е зверски опорочена и докато клуба не се отърси от деградивните елементи не виждам как ще има някакъв напредък!
За всичко,което дадох и направих не съжелявам въпреки горчилката,която изпих!Не съжелявам защото намерих много приятили,но злобата и зависта в хората явно са несломима сила!
Спирам да влизам във форума,може да ми заличите регистрацията!
- Azrail
- UFO Pilot
-
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
никого не познавам и сигурно не ми е работа да пиша но ще кажа какво мисля.
Аз мисля, че тук (визирам целия клуб) наистина на преден план седят други инетереси но не и чисто приятелските отношения и безкористната подкрепа на синьо-бялата идея (звучи превзето но си е така..). Не може като сте толкова сплотен екип, когато един от вас е угорчен (или поне твърди така) вие да се отнесете по този начин. Ако не е прав в нападките си срещу клуба (което един господ знае дали е така..)то поне го оборете и кажете "така и така...не си прав защото.."
сори пак че се намесих...
Аз мисля, че тук (визирам целия клуб) наистина на преден план седят други инетереси но не и чисто приятелските отношения и безкористната подкрепа на синьо-бялата идея (звучи превзето но си е така..). Не може като сте толкова сплотен екип, когато един от вас е угорчен (или поне твърди така) вие да се отнесете по този начин. Ако не е прав в нападките си срещу клуба (което един господ знае дали е така..)то поне го оборете и кажете "така и така...не си прав защото.."
sappa написа:Аз мисля, че тук (визирам целия клуб) наистина на преден план седят други инетереси но не и чисто приятелските отношения и безкористната подкрепа на синьо-бялата идея (звучи превзето но си е така..). Не може като сте толкова сплотен екип, когато един от вас е угорчен (или поне твърди така) вие да се отнесете по този начин. Ако не е прав в нападките си срещу клуба (което един господ знае дали е така..)то поне го оборете и кажете "така и така...не си прав защото.."
а ти знаеш ли за какво става въпрос въобще
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Aleks написа:sappa написа:Аз мисля, че тук (визирам целия клуб) наистина на преден план седят други инетереси но не и чисто приятелските отношения и безкористната подкрепа на синьо-бялата идея (звучи превзето но си е така..). Не може като сте толкова сплотен екип, когато един от вас е угорчен (или поне твърди така) вие да се отнесете по този начин. Ако не е прав в нападките си срещу клуба (което един господ знае дали е така..)то поне го оборете и кажете "така и така...не си прав защото.."
а ти знаеш ли за какво става въпрос въобще
не и за това се извиних че се намесвам. също заради това не взимам и ничия страна. исках да кажа че това не е начина да се реши въпроса в един обществен форум където четат всякакви хора, включително и такива като мен които не знаят за какво става въпрос. още ведъж се извиявам че се намесих
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
Не че нещо ама ме кефят-особено първите двама "реагирали" веднага на поста на Иво
А за тях един ОГРОМЕН
Май обиждам са други ЮЗЪРИ а?А?
А за тях един ОГРОМЕН
Май обиждам са други ЮЗЪРИ а?А?In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
- Azrail
- UFO Pilot
-
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Ау, а ако имаш представа как ма боли уя за тебе и за посраното ти мнение........ 

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2