BMW сервиз в Стара Загора
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinkomg
- ентусиаст
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Re: BMW сервиз в Стара Загора
Поклон пред паметта му!
viewtopic.php?f=10&t=263597
viewtopic.php?f=10&t=263597
Виждам, че в темата не е писано скоро, но ми предстои една тънка обиколко из страна и мисля да мина през Стара Загора да погледна една е90-ка. Въпроса ми е знае ли някой надежден сервиз там, в който да я проверят за някоя скрита грешка и да се проверят километрите дали са реални?!
Здравейте колеги. Загледал съм един автомобил в Стара Загора:
http://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv ... s=gjh9ozt1
Някой познава ли автомобил и може ли някой да ме насочи към читав сервиз, в който на този автомобил, може да му бъде направена пълна диагностика ?
http://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv ... s=gjh9ozt1
Някой познава ли автомобил и може ли някой да ме насочи към читав сервиз, в който на този автомобил, може да му бъде направена пълна диагностика ?
Какво стана, колега, намери ли сервиз да провериш колата? Аз също набелязах две коли от там и през седмицата мисля да ги видя, ако някой знае надеждно място за проверка, ще бъда благодарен да го сподели.
Здравейте, Колеги. Заприходих си една е39 525д автомат 2002г. Някой ще ми препоръча ли сервиз за смяна масла филтри и т.н. Иска ми се и да я закача на диагностика, а и да я видя какво има за смяна/ремонт. Благодаря на отзовалите се предварително.
- zAcK
- Старши Алкохолик
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Привет,
Трябва ми читав сервиз, в който да прегледат едно BMW преди покупка в Стара Загора
Зная, че M-car и Bova car имат сервизи в Стара Загора? В кой от тях, или ще препоръчате друго място?
Трябва ми читав сервиз, в който да прегледат едно BMW преди покупка в Стара Загора
Зная, че M-car и Bova car имат сервизи в Стара Загора? В кой от тях, или ще препоръчате друго място?
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- nickem
- младши ентусиаст
- Кара: Каквото има
- Мечтае да кара: Влакчето на метрото
Мии, в М-кар ходих скоро, като цяло приятни момчета, колата е доста накичена и очаквах да я прегелдат по-обстойно, те и направиха диагностика, огледаха мотора набързо, казаха че има няква дреболия за смяна дето не помня. Като цяло колата наистина е в много добро състояние, просто малко ме изненада, щото един прегелд в Дару или Мкар Пловдив си минават около 2ч. Като цяло искай да прегледат всичко, да не съжаляваш после.
- chokolino_88
- Потребител
- Кара: E70 X5 3.0D/E60 525D
Изключително лоши впечатления имам за БМВ сервиза в Зора, а от скоро и за Expert Oil Service до КАТ. Случай от съвсем скоро. Объркано гориво на бензиностанция. Колата отива там и се налива нафта преди да е източен бензина докрай. 14 литра бензин остават в 70 литра резервоар за дизел. И дори не ме предупредиха. Научих го на колонката за дизел, защото зареждам догоре и с претегляне на бензина, който ми върнаха. Изрично им бях казал, че искам да се точи всичко, но ги е домързяло, което може да отвори беля в бъдеще.
Къде има оторизиран сервиз на БМВ в Стара Загора.
Искам да ми сменят един компонент по акция.
Искам да ми сменят един компонент по акция.
- Nistel
- кандидат ентусиаст
- Кара: BMW E91 320D
- Мечтае да кара: на сняг
Няколко години по-късно може ли да препоръчате сервиз в Стара Загора където да прегледам кола преди покупка? До колкото разбрах М Кар вече няма.
В M concept пътя за Християново там правят диагностика преси закупуване
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ