Гуми онлайн!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
Мечтае да кара: Луноход
Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i

Re: Гуми онлайн!

Мнение от aboykov » 03 Мар 2009, 22:16

Denev написа:Здравейте колеги,
ще вземам нови летни гуми и първоначално си мислех да ги поръчам от http://www.barzgumve.com/, ама видях тука във форума някалко мнения че гумите се бавели две седмици че и повече, а също така и за гуми с различен дот в една поръчка....

Миналата година ползвах услугите на този сайт и нямам никакви забележки, но просто човек трябва да има опит с пазаруване по интернет. Моята поръчка я изпълниха за 1 седмица. Ако плащаш с кредитна карта става бавно, но при плащане по банков път (което направих аз) максимум 2 седмици е доставката. За качеството на гумите - бяха с дот 3 месеца преди поръчката ми. Сложих Falken-Ohtsu ZIEX ZE-912 205/60 R15 поради предстоящо пътуване (5 000км.) Така че... изборът си е твой :) Успех с покупката.
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it :)

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 16 Мар 2009, 23:09

какво мислете за ласа импетиус спорт ? с много хубав ,здрав борд са и уж по лиценз на бриджстоун ...
от няколко места казаха 4е са по хубави от фулда карат екселеро, за нокиан обясниха 4е се кривят ...
голям проблем пред избора на летни гуми ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 17 Мар 2009, 16:03

Есента си взех Dunlop WS M3 205/65/R15 по 200лв. (при цена 223лв. във вносителя Камор) от сайта vktyres.com. Поръчах си ги, защото го нямаше този размер, и ходих да си ги взема, за да ползвам 10% отстъпка - т.е. станаха по 180лв. Произведени средата на 2008г.
P.S. Да спомена, че Камор са галфони - понеже не намирах този размер нито M3, нито 3D, реших накрая да взимам от тях с поръчка и бяха довлякли някакви с DOT 2006. Съответно ги отказах и си взех капарото обратно. След това намерих този сайт и общо взето май уцелих някаква примоция или се бяха объркали, понеже сега цените на тази гума специално са вече като на Камор :confused:

Аватар
Кара: 525dА-2003

Мнение от mashina » 17 Мар 2009, 16:47

Мойте гуми дойдоха,хората са много точни.Казах като ги поръчвах че искам ДОТ-а(който е 0309) да ми го кажат преди да изпратят гумите.Сега чакам да мине март и ги слагам,гумите са страшни

Потребител
Аватар

:(

Мнение от ALEX_DJ » 31 Мар 2009, 20:30

колеги здравейте и от мен
това със избора на гуми се оказа на истина сложна работа поне за мен. Цял ден се рова из нета първа втора трета пета вече ми пуши главата
предишните ми гуми бяха викинг про тек 2 останах с впечатлението че са добри ама само на мокро щот на сухо бая се пързаляха при спиране .
накрая май се спрях на Nokian I3 205/60 R15 91H до като не видях един колега по горе да пише че се били кривяли и сега пак шах.:(((
ето ги и гимите http://www.avtogumi.bg/oscommerce/produ ... ts_id/3613

А викинга ми бяха на 195 дали ще е голяма разликата ми е интересно вьв вървенето все пак съм 1,6
:|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 08 Май 2009, 20:12

Denev написа:Здравейте колеги,
ще вземам нови летни гуми и първоначално си мислех да ги поръчам от http://www.barzgumve.com/, ама видях тука във форума някалко мнения че гумите се бавели две седмици че и повече, а също така и за гуми с различен дот в една поръчка. Затова сега съм се ориентирал към http://www.avtogumi.bg/ (ако не друго, то поне доставката е макс.до 24часа) и искам да попитам пазарувал ли е някой от там и какви са му впечатленията!......................... и да не отварям нова тема колебая се между два модела - Falken Fk452 205/55 ZR16 91W :roll: Fulda Exelero 205/55 R16 91W...

................... в крайна сметка взех Kumho Ecsta SPT от http://www.barzgumve.com/ и съм много доволен - гумите бяха с дот 2месеца преди датата на поръчката (дето се вика "пушат" още), доставката около две седмици и цената направо перфектна - с около 40лв./бр. по-малко!!!
Последна промяна Игнатов на 09 Май 2009, 17:31, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 08 Май 2009, 20:28

вчера си зех гуми от автогуми.бг и всичко стана супер бързо в рамките на няколко часа, останах довоелен :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 12 Мар 2010, 13:29

Поръчах си гуми Falken FK-452, 205/55 ZR16W цена 150,20лв едната. http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=So след което платих на 4.03.2010 в офис на Procredit Bank,четвъртък,в петък получих потвърждение по е-майл за плащането,в понеделник следващ е-майл с което ме уведомяват че гумите са напуснали склада,следва линк с който проследявам гумите през държавите които минават и днеска на 12.03.2010 ми се обадиха от офиса да си ги получа.гумите са произведени в япония,Dot не пишеше,а имаше друго означение което предположих че е датата на производство-4709.това е.тъй като ще вземам и друг размер гуми само за сравнение давам http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=So и http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=258 230лв срещу 440лв всеки сам да си прави изводите,доколкото четох отзиви и от двата сайта има добри отзиви всеки да си прецени от кой да поръча.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 17 Мар 2010, 10:59

Аз бих предпочел и препоръчал Dunlop поради простата и не само единствена причина ,че лоша гума от тази марка все още не е произведена и за мен специално е най-добрата за производство на автомобилни гуми

Колега, какво да ти кажа - втора зима карам Дънлоп 3Д - при първоначалното поставяне ми сложиха по 100 грама баланси, викам айде като покарам ще мина пак да ги балансират - пак по 100 грама.
Нямат балансиране тези гуми.
Дънлоп повече няма да си купя.
Миналото лято карах Нокиан - по-добри гуми не съм карал никога.
Touring & windsurf club

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Апр 2010, 13:57

Аз също се замислям да си купя 4 бр. Nokian Z G2 :roll:
До сега карах два сезона с Yokohama AVS Sport , които купих по около 300 лв на бр. и до ден днешен ги сънувам тия гуми :angel:
Аз толкова балансирана всестранно гума с такова сцепление на сухо/мокро и спирачен път не съм усетил никога :!: Ако се продават нови пак ще си взема нови същите ,но уви спрели са ги :confused:
В сайта на автогуми има само един размер огромни Йокохами 20 цола 295-ци :confused:

Гледам прехвалени Континентали,Пирелита и пр. но съм скептичен за тях и вероятно ще си взема такива Нокиани

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Апр 2010, 14:57

Поръчах гуми за пикапчето на въпросната фирма и всичко до финала бе спазено изключително точно :D
Нямаме време да висиме по гумаджийниците и в общия случай да се разправяме със съмнителни типове , плати им се по банков път на хората с цената на гумите още 50,00 лв за демонтаж на старите гуми от джантите на Митсубишито ,монтаж на новите ,баланс и качване на пикапа.Всичко за половин час , момчето работи много сръчно и чисто ,буса им е оборудван да си *** мамата :mhihi: и докато ние си работихме колата стана готова без забележка :clap:

Аз и във Фейсбука писах ,че са горещо препоръчителни и заради добрите цени на гумите :yes:

Изображение
Изображение

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 320Д
Мечтае да кара: БМВ 330хд

Мнение от sokingr » 23 Апр 2010, 18:24

колеги досега ползвах и летни и зимни гуми Фулда но чесно казано не сам доволен.Сега съм се насочил към Контонентал и доколкото виждам по различни саитове отзивите са супер така че проучете и не бързаите

Предишна

Назад към Сервизно обслужване на БМВ