Проф. Пастиране на BMW,най-компетентна информация+фото/стр12
Модератор: Технически модератори
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти на всички
Отново се намесвам в тази тема след няколко месеца!!
Бях един от първите ако не и първия който посетих Десо в Габрово!! Всичко беше на ниво, от първия до последния миг към мен и към колата! Мисля да не се впускам в излишни думи, смисъл колата стана супер след множество проблеми!! Та по важното е че тази седмица съчетах приятното с полезното и отново бях при Десо може би е излишно да кажа че колата стана 2 пъти по добра от това което беше преди!! Всичко при Десо е на ниво, за което благодаря!! Направиха се страхотни снимки на колата но по мое желание няма да бъдат качени
Само искам да кажа че ако някой държи на колата си дали било BMW или друга марка и иска да и се кефи просто да посети тоя габровски маниак! И може да ми вярвате защото аз съм един истински фен на тая марка от 1993 г. и последно ще кажа само че на последната сбирка на BMW имаше над 70-80 коли и познайте коя кола беше най много обсъждана от хората и феновете....
Десо скоро живот и здраве пак ще сме при теб и много поздрави на моя фен от КИЯ....

Отново се намесвам в тази тема след няколко месеца!!
Бях един от първите ако не и първия който посетих Десо в Габрово!! Всичко беше на ниво, от първия до последния миг към мен и към колата! Мисля да не се впускам в излишни думи, смисъл колата стана супер след множество проблеми!! Та по важното е че тази седмица съчетах приятното с полезното и отново бях при Десо може би е излишно да кажа че колата стана 2 пъти по добра от това което беше преди!! Всичко при Десо е на ниво, за което благодаря!! Направиха се страхотни снимки на колата но по мое желание няма да бъдат качени

Само искам да кажа че ако някой държи на колата си дали било BMW или друга марка и иска да и се кефи просто да посети тоя габровски маниак! И може да ми вярвате защото аз съм един истински фен на тая марка от 1993 г. и последно ще кажа само че на последната сбирка на BMW имаше над 70-80 коли и познайте коя кола беше най много обсъждана от хората и феновете....
Десо скоро живот и здраве пак ще сме при теб и много поздрави на моя фен от КИЯ....

Зсравейте на всички
Реших и аз да споделя впечатления от посещението при Десо. Та при него в Габрово бях преди седмица. По принцип на съм маниак на тема екстериор, по-скоро желаех да се консервира максимално преди зимата колата, която според мен си изглеждаше доста добре и разбира се да се освежи. Десо ми обърна внимание на боята преди да започне работа по нея и тогава разбрах че всъщност доста неотлепващи се боклуци, малки и не толкова малки дефекти не се забелязвяха заради сивия цвят. След като приключи колата изглеждаше УНИКАЛНО. Всеки един детайл от екстериора изглеждаше освежен, а боята супер. Джанти, фарове, стопове, лайстни, особено фаровете. Поздрави и на колегата с Е39 530d който беше ходил при Десо предния ден и направи няколко снимки на двете красавици с телефон, както и на wolfen с който също се запознах при Десо. Ако има възможност да постне някоя снимка и в тая тема. Останах много доволен от добре свършената работа и коректното отношение. Десо, напролет пак съм при теб.
Реших и аз да споделя впечатления от посещението при Десо. Та при него в Габрово бях преди седмица. По принцип на съм маниак на тема екстериор, по-скоро желаех да се консервира максимално преди зимата колата, която според мен си изглеждаше доста добре и разбира се да се освежи. Десо ми обърна внимание на боята преди да започне работа по нея и тогава разбрах че всъщност доста неотлепващи се боклуци, малки и не толкова малки дефекти не се забелязвяха заради сивия цвят. След като приключи колата изглеждаше УНИКАЛНО. Всеки един детайл от екстериора изглеждаше освежен, а боята супер. Джанти, фарове, стопове, лайстни, особено фаровете. Поздрави и на колегата с Е39 530d който беше ходил при Десо предния ден и направи няколко снимки на двете красавици с телефон, както и на wolfen с който също се запознах при Десо. Ако има възможност да постне някоя снимка и в тая тема. Останах много доволен от добре свършената работа и коректното отношение. Десо, напролет пак съм при теб.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Здравейте, ами какво да ви кажа, след като прочетох цялата тема писах на Десо и на следващата сутрин отидох и се запознахме
Голям фен !
След като се погрижи и за моята красавица, само утвърди мнението което си бях изградил за него ! Евала човек !
Пускам и няколко снимки на колегата TERES чиято кола снимахме веднага след като излезна от бокса.
http://picbg.net/album_folder.php?u_id= ... f_id=20276
password 123456

След като се погрижи и за моята красавица, само утвърди мнението което си бях изградил за него ! Евала човек !
Пускам и няколко снимки на колегата TERES чиято кола снимахме веднага след като излезна от бокса.
password 123456
Последна промяна 99ufo99 на 29 Окт 2008, 12:55, променена общо 1 път
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
99ufo99 написа:.................................
Малко снимките май са защитени с парола

DESO-Car -care написа:Колеги благодаря ви добрите думи за мен и моята работа...Старая се наистина да дам най-доброто на всеки от вас..Беше много продуктивно лято..и мисля намерих много нови приятели, не просто клиенти
Подсещам голяма част от вас,които пропуснаха лятото..идва момента за пастиране преди зимата...Това е много важна процедура...дори според моят опит
и наблюдения зимата прави по големи поразии от лятната горещина върху боята..особенно за хората които обичат да си чистят снегът от колата ,сваляйки го с гребла и метли...Много тавани на коли имат сериозни белези...Сериозно ,при добре пастирана кола снегът не залепва толкова сериозно върху боята и се сваля доста по лесно от самосебеси...Второто важно нещо е че в зимните температури е доста по трудно да се пастира..заради ниската температура на колата ...без голямо значение температурата на помещението в което се работи..Имаме още месец и половина...но половината е вече позапълнен...Който има специални въпроси отностно зимната подръжка да пита...ще го обсъдим..Успех на всички...
Здравей Десо! И аз искам да си пастирам колата при теб. От София съм, но няма проблем да дойда в Габрово при теб. Трябва да го направим, както казваш докато е по-топло. Кажи как да се свържем да се разберем!
- DESO-Car -care
- кандидат ентусиаст
-
БЛАГОДАРЯ ВИ Колеги за Признанието..
Искам да спазя моето обещание към- Peter Angelov.....ПЕШЕ обещах ти в писмен вид да ти дам ДОЖИВОТНА Гаранция на резултата от моята работа върху твоята прекрасна кола..Давам Ти я...(искам само да си спазваш начинът на подръжка който сме обсъдили)....и ти гарантирам че тази кола никога няма да има нужда от ново пастиране...(освен нормалната подръжка).
Наистина за 100%-ят и абсолютно перфектен резултат са необходими около 20 часа работа...за всяка кола, която е на повече от една година..Ако колата е подготвена в момента в който е купена...предимството е огромно занапред...но ако не ,и се занемари...колкото и да е странно..след година е вече почти за 20 часов труд.(това си е според моят опит и мнение) Казвам ви винаги има И ОЩЕ НЕЩО...което може да се направи върху колата.Между другото.,поръчах много добър продукт за Полиране на стъкла...Още незнам колко ще съм доволен..но ще кажа по късно..даже и да не става
Докато не пробвам не знам..въпреки че е от гарантирана фирма.. .БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО МИ ГЛАСУВАТ ДОВЕРИЕ И ПЪТУВАТ ВСИЧКИ ТИЯ КИЛОМЕТРИ ЗА ДА МИ ОКАЖАТ ЧЕСТА ДА РАБОТЯ НА КОЛИТЕ ИМ

Наистина за 100%-ят и абсолютно перфектен резултат са необходими около 20 часа работа...за всяка кола, която е на повече от една година..Ако колата е подготвена в момента в който е купена...предимството е огромно занапред...но ако не ,и се занемари...колкото и да е странно..след година е вече почти за 20 часов труд.(това си е според моят опит и мнение) Казвам ви винаги има И ОЩЕ НЕЩО...което може да се направи върху колата.Между другото.,поръчах много добър продукт за Полиране на стъкла...Още незнам колко ще съм доволен..но ще кажа по късно..даже и да не става

- therumka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: да върви
Толкова дълго не бях чел нищо досега! Изчетох всичко от началото до края!
Та, не крия, че останах много изненадан, че има и други като мен, които са се върнали от чужбина и то в Габрово. Мислех си, че съм единствен. Признавам си, че изпитах и малко гордост "чИ такъв Чиляк"
има в нашия град.
На колегите от София и другите градове, които съветват Десо да се премести при тях и да развива бизнеса ще кажа - колеги, недейте така! Оставете и нещо в провинцията, за което да се говори! Десо си е точно на мястото - по средата на България. Могат да го посетят колеги от всички краища. Елате и вие до Габрово! Докато Десо ви "милва" любимките (става дума за колите...) ще пообиколите, ще поогледате, ще се насладите на спокойствието, а пък може и да седнем да пием по една напитка и да се поразговорим...
Не разбрах как мога да открия координатите на Десо и да го посетя.
Десо, ако видиш моя пост, изпрати ми на ЛС някакви координати за връзка с теб. Имам две любимки за "преглед" и "лечение"
. Едно Ауди А4, тъмно синьо с много драскотини
и други скрити проблеми, които аз не забелязвам, но вярвам, че ти лесно ще откриеш и разбира се моята любимка - Е46 Бимка...
Ще се радвам да се запозная с теб и да ти стисна ръката.
Пък може и вечерта по едно питие да обърнем...!
Та, не крия, че останах много изненадан, че има и други като мен, които са се върнали от чужбина и то в Габрово. Мислех си, че съм единствен. Признавам си, че изпитах и малко гордост "чИ такъв Чиляк"

На колегите от София и другите градове, които съветват Десо да се премести при тях и да развива бизнеса ще кажа - колеги, недейте така! Оставете и нещо в провинцията, за което да се говори! Десо си е точно на мястото - по средата на България. Могат да го посетят колеги от всички краища. Елате и вие до Габрово! Докато Десо ви "милва" любимките (става дума за колите...) ще пообиколите, ще поогледате, ще се насладите на спокойствието, а пък може и да седнем да пием по една напитка и да се поразговорим...
Не разбрах как мога да открия координатите на Десо и да го посетя.
Десо, ако видиш моя пост, изпрати ми на ЛС някакви координати за връзка с теб. Имам две любимки за "преглед" и "лечение"

Ще се радвам да се запозная с теб и да ти стисна ръката.
Пък може и вечерта по едно питие да обърнем...!

Малка балканска държава с много идиоти по пътищата - що е то?
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
DESO-Car -care написа:БЛАГОДАРЯ ВИ Колеги за Признанието..Искам да спазя моето обещание към- Peter Angelov.....ПЕШЕ обещах ти в писмен вид да ти дам ДОЖИВОТНА Гаранция на резултата от моята работа върху твоята прекрасна кола..Давам Ти я...(искам само да си спазваш начинът на подръжка който сме обсъдили)....и ти гарантирам че тази кола никога няма да има нужда от ново пастиране...(освен нормалната подръжка).
Наистина за 100%-ят и абсолютно перфектен резултат са необходими около 20 часа работа...за всяка кола, която е на повече от една година..Ако колата е подготвена в момента в който е купена...предимството е огромно занапред...но ако не ,и се занемари...колкото и да е странно..след година е вече почти за 20 часов труд.(това си е според моят опит и мнение) Казвам ви винаги има И ОЩЕ НЕЩО...което може да се направи върху колата.Между другото.,поръчах много добър продукт за Полиране на стъкла...Още незнам колко ще съм доволен..но ще кажа по късно..даже и да не ставаДокато не пробвам не знам..въпреки че е от гарантирана фирма.. .БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО МИ ГЛАСУВАТ ДОВЕРИЕ И ПЪТУВАТ ВСИЧКИ ТИЯ КИЛОМЕТРИ ЗА ДА МИ ОКАЖАТ ЧЕСТА ДА РАБОТЯ НА КОЛИТЕ ИМ
![]()
Здрасти на всички

Десо не е нужно да го правиш ти си доказан в тая професия!! И за доказателство и признание към теб ще пусна снимка на колата а и знаеш че има доста кво да и правим

http://picbg.net/u/31064/20507/225083.jpg
- DESO-Car -care
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте на всички
...искам да ви разкажа за нещо което забелязвам по стечение на обстоятелствата върху доста автомобили по които работих последният месец и половина.Става дума за автомобили .. САМО внос от Германия (много интересно за мен като знам колко са прецизни немците) Аз СЪМ си го нарекъл "Синдром на Бръснарското ножче".....
Става дума за изключително сериозна "травма" на боята от Автоматичните Автомивки в Германия.. Значи всеки може да си представи ..ако се пореже с бръснарско ножче ... колко тънък разрез се получава, и колко много дълбок може да е той... На външен вид е почти невидим а всъщност може е изключително дълбок. Този проблем намирам в почти всички коли внос от Германия... Лакът е доста матирал (дори и на много нови автомобили) и при много близък план се виждат милиони миниатюрни драскотини от Четките на автомивките... Много от вас ще попитат как разбрах че е от автоматични четки.... По принцип се вглеждам много внимателно за движението на резките, и най лошото е че те са по обсолютно всяка точка на колата и вървят отпред назад ... и по специално ,места по които не е възможно да се окаже един и същ натиск при миене с четка на ръка ... тоест не може да се мие врата и таван с еднаква сила на натиск ... и съответно по същата причина е много по трудно да се отстранят тези белези, например от тавана ... защото трябва да вися с въжета над тавана на колата и да работя
Казвам ви че този проблем е много много труден за решаване ... особенно ако колата е мита в продължение на години на Автоматична автомивка... Белезите са много дълбоки и на места по които машината е много трудно да работи ... е почти невъзможно да се отстранят... Това са четки които се движат по точната форма на колата когато тя влезе в самата Автоматична система..и я натискат от всички страни ...натискът е много силен тъй като за кратко време колата движейки се на конвейра трябва да бъде измита...и поражението не е толкова от песъчинките които са по колата а повече от много твърдият пластмасов косъм на четките...както казах действа като бръснарско ножче... Като бях в Щатите имаше същата мивка много близко до където живеех и съм наблюдавал много пъти процесът на тая машина... Там се миеха по 50-60 коли на ден. Аз само си ги чакам отпред и им давам визитки...за пастиране
Нека всеки наблюдава какво купува ...всички тия подробности по боята 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- medievil
- Потребител
-
- Кара: m42
още плюсове и от мене за перфектната и качествена работа на десо
резултата беще феноменален
bmw e36
цвят-grand prix white
за по лесно намиране за притежателите на GPS приемници координатите на десо са тези
C42°53.42225'
И25°19.31333'
резултата беще феноменален

bmw e36
цвят-grand prix white
за по лесно намиране за притежателите на GPS приемници координатите на десо са тези
C42°53.42225'
И25°19.31333'
- DESO-Car -care
- кандидат ентусиаст
-

Благодаря ти, че ме посети... Колата наистина стана много - много добре...

Още нещо, мистър -ICE...

Надявам се че разходката в Габрово ви хареса... Аз си прекарах уникално...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Сега разбирам, че ако Иво-айса е докарал колата при тебе, а после ни я показа изглеждаше като свалена от витрината!!! Няма как и друго яче да бъде....!! 

"...Вследсвие на това малко боядисване цялата кола беше в така нареченият- OVERSPRAY.Това се получава когато колата е частично покрита при боядисването,и когато се полага лака най-накрая,половината от този лак полита нагоре от въздухът на пистолета и после пада обратно на колата..."
Ей това е моят проблем! Още по-голям проблем е разстоявието между Триполи, Либия и Габрово, България...
Иначе на драго сърце бих тръшнал чисто новия си /вече с похабен гланц на боята/ Chrysler PT Cruiser в Златните Ръце на Десо!
Преди всичко искам да благодаря на създателя на тази важна тема -Десо - в прекрасния форум на BMW Club Bulgaria за професионалните, по невероятен Човешки начин поднесени Мъдри Съвети и Откровения!
Благодаря и на всички съфорумци за удоволствието което изпитах след като прочетох за радоста и удовлетворението им от
възхитителната работа на Десо!
За 13 г. в Либия се накарах на стари коли и преди няколко месеца, когато се пръкнаха на пазара чисто нови Chrysler-и 2,4 automatic на "държавни" цени - 13 000 LYD /около 14 000 бг лв/ реших да се възползвам от далаверата. Вярно е, че "гълтат" много - 12 л/100 км
но "дал господ" цена на литър А95 - 0,18 гроша /0,21 ст/
Тук се кара яко, трафика е много гъч, пътищата лоши - с много дупки, задръствания с внезапни спиране и тръгване и в една прекрасна сутрин ми треснаха задната броня вдясно със все стоп-а и мигача.
Естествено при "сирийците" в един от многото сервизи и естествено работата НУС-НУС /50-50/, никаква следа по бронята и калника, но-о-о "...така нареченият- OVERSPRAY..." беше на лице! Дори нагло ми поискаха още пари за да ми я "пастират"! Теглих им една...Приятел ме заведе при "най-добрия" нигериец, който сам се отказа след като му обясних какво качество на работата искам.
И сега нищо не ми остава друго, освен двете ми ръце и съветите на Десо-о-о-о, що си толкова далече? Облаче ли бяло, я кажи ми..., че сърце ми се къса...
Няма проблем да си поръчам качествени материали online или чрез FedEx, DHL и т.н. Кои и какви да бъдат? Някой знае ли сайта на 3М?
Благодаря отново на ВСИЧКИ съфорумци за невероятната, бих казал - поетична - безкрайно откровена и сърдечна атмосфера в този форум!
Трогнат съм от отношенията на всички помежду им!
Аз съм професионален художник, но си изкарвам хляба с архитектурен дизайн - тук живота е много динамичен и груб - няма време за чувства... Ей, пичове, накефихте ме!
Благодарско и много успехи и на теб Десо - от Плевен съм, следващата ваканция ще отскоча до Габрово да пийнем по едно за здраве...
Дал бог Всекиму!
Ей това е моят проблем! Още по-голям проблем е разстоявието между Триполи, Либия и Габрово, България...
Иначе на драго сърце бих тръшнал чисто новия си /вече с похабен гланц на боята/ Chrysler PT Cruiser в Златните Ръце на Десо!
Преди всичко искам да благодаря на създателя на тази важна тема -Десо - в прекрасния форум на BMW Club Bulgaria за професионалните, по невероятен Човешки начин поднесени Мъдри Съвети и Откровения!
Благодаря и на всички съфорумци за удоволствието което изпитах след като прочетох за радоста и удовлетворението им от
възхитителната работа на Десо!
За 13 г. в Либия се накарах на стари коли и преди няколко месеца, когато се пръкнаха на пазара чисто нови Chrysler-и 2,4 automatic на "държавни" цени - 13 000 LYD /около 14 000 бг лв/ реших да се възползвам от далаверата. Вярно е, че "гълтат" много - 12 л/100 км
но "дал господ" цена на литър А95 - 0,18 гроша /0,21 ст/
Тук се кара яко, трафика е много гъч, пътищата лоши - с много дупки, задръствания с внезапни спиране и тръгване и в една прекрасна сутрин ми треснаха задната броня вдясно със все стоп-а и мигача.
Естествено при "сирийците" в един от многото сервизи и естествено работата НУС-НУС /50-50/, никаква следа по бронята и калника, но-о-о "...така нареченият- OVERSPRAY..." беше на лице! Дори нагло ми поискаха още пари за да ми я "пастират"! Теглих им една...Приятел ме заведе при "най-добрия" нигериец, който сам се отказа след като му обясних какво качество на работата искам.
И сега нищо не ми остава друго, освен двете ми ръце и съветите на Десо-о-о-о, що си толкова далече? Облаче ли бяло, я кажи ми..., че сърце ми се къса...
Няма проблем да си поръчам качествени материали online или чрез FedEx, DHL и т.н. Кои и какви да бъдат? Някой знае ли сайта на 3М?
Благодаря отново на ВСИЧКИ съфорумци за невероятната, бих казал - поетична - безкрайно откровена и сърдечна атмосфера в този форум!
Трогнат съм от отношенията на всички помежду им!
Аз съм професионален художник, но си изкарвам хляба с архитектурен дизайн - тук живота е много динамичен и груб - няма време за чувства... Ей, пичове, накефихте ме!
Благодарско и много успехи и на теб Десо - от Плевен съм, следващата ваканция ще отскоча до Габрово да пийнем по едно за здраве...
Дал бог Всекиму!
Назад към Сервизно обслужване на БМВ