Проф. Пастиране на BMW,най-компетентна информация+фото/стр12

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DESO-Car -care » 17 Ное 2008, 19:26

Много ми хареса и ти как си написал всичко. Благодаря ти от името на всички тук (предполагам никой няма нищо против да говоря от името на всички) за хубавите думи за форумът и нас... :)
Вече ти писах ЛС. Полекичка ще започнем от стъпка едно, две, три...и ще ми казваш резултатът, и ще оправим проблемът, няма да се притесняваш. БЯЛ КАХЪР е това. Познавам добре колата и като модел и като боя. :D
Жив и здрав от мен...

Потребител
Аватар

Мнение от ekaart » 17 Ное 2008, 22:55

DESO-Car -care написа:Много ми хареса и ти как си написал всичко....Благодаря ти от името на всички тук (предполагам никой няма нищо против да говоря от името на всички...) за хубавите думи за форумът и нас... :) Вече ти писах ЛС..полекичка ще започнем от стъпка едно,две три...и ще ми казваш резултатът, и ще оправим проблемът...няма да се притесняваш..БЯЛ КАХЪР е това...Познавам добре колата и като модел и като боя.. :D
Жив и здрав от мен...

Благодаря ти Десо, получих твоето ЛС и ти отговорих.
До скоро!
Евгени Андреев
Триполи, Либия

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 18 Ное 2008, 1:23

Едно много голямо ЕВАЛА от мен колега 8) , и аз чак сега виждам темата и я прочетох на един път (повече от два часа), просто нямам думи.
Даже мисля, че модераторите трябва да ти напишат Магъосника вместо кандидат ентусиаст! Ще съм ти много благодарен ако ми драснеш едно лс, да ми обясниш по подробно и кога ще имаш свободен ден, защото аз със сигурност идвам при първа възможност! Имам го този синдром с Немската кола, и по лошото е, че я чакам да излезне от боя (частична).
Но първо, идвам с едно 4-ри годишно 307, което никога не е виждало паста. Все така да продължаваш да радваш хората :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DESO-Car -care » 18 Ное 2008, 17:16

Ето някои снимки за да бъде всичко по-прегледно:
(надявам се да ви харесат, приятно гледане!)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 18 Ное 2008, 21:05

Браво най накрая темата е важна вече,защото наистина е уникална.
обичам BMW

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 18 Ное 2008, 21:12

убийствена разлика просто !!

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 18 Ное 2008, 21:20

Мдааа, доколкото разбрах и новият собственик 2-кратният победител в клас Е39 (2007, 2008) днес е посетил Deso-Car-Care...
Бил много доволен, но нека той да каже сам. Чакаме и снимки. :lol:

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 19 Ное 2008, 20:24

Ето още малко снимки на колегата Десо:
(колата е направена наполовина, мисля че резултата се вижда и с просто око)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DESO-Car -care » 19 Ное 2008, 21:15

Благодаря ти мистър-ICE за помоща. Аз май така ще си остана на ВИЕ с компютрите.. :) Тия снимки съм ги направил днес , и понеже доста хора ме питаха за снимки от типът "Преди-Сега", аз реших да показвам най-добрият поглед според мен, тоест половината от работата на детайла. Ако забелязвате снимал съм половината във вече готовата страна, а другата ми половина във видът, в който ми го докараха. Между другото джипът е 2007...почти нов. Казвам ви че отдавна не съм виждал толкова грубо надран и занемарен джип. Мисля че третата снимка от горе надолу е най-показателна за състоянието на боята, особенно където е окото на светкавицата, а и съответно виждате и лявата готова страна. :shock:
Това май е най- добрият метод на снимане за сравнение. Наистина ми костваше доста време и усилия за да придобия резултатът, който търся. Мисля, че се получи много добре. :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Ное 2008, 21:42

Бате десо му трябва само една нимфа да му създава настроение за арта, който прави с колите ни.....!!! Момичета -габрово е хубав град, а с артист като десо няма да се чуствате сиви и изгубени....!!! Защото тва ,което прави наистина е изкуство ,а не обикновено търкане на ламарина....! Горд съм ,че го познавам и че мога да кажа, че е приятел....!! Десо, ела в София - ще видиш звезди посред бел ден без блясъците от колите ни след твоя работа. ;)
Последна промяна SKISA на 20 Ное 2008, 9:21, променена общо 1 път

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 19 Ное 2008, 23:11

Великолепна работа Десо!
Не знам точно кога ще успея да дойда при теб,но е само въпрос на време.
Продължавай в същия дух!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 20 Ное 2008, 9:59

ICE написа:Мдааа, доколкото разбрах и новият собственик 2-кратният победител в клас Е39 (2007, 2008) днес е посетил Deso-Car-Care...
Бил много доволен, но нека той да каже сам. Чакаме и снимки. :lol:

Щом се напих същата вечер дали не съм доволен ? :uups: :winky: :winky: :mhihi: :mhihi:
Повече от доволен съм от работата на колегата ДЕСО! Снимки ще покажа малко по-късно :winky:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 25 Ное 2008, 2:50

Работата е свършена, но обещаните от теб снимки ги отнема'!!! Пиянде! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от KASABA » 12 Дек 2008, 5:46

Стоя си и поглеждам часовника а той сочи 05.20 ч. и се замислям че от 3 часа аз стоя и чета.Не мога да повярвам че аз съм стоял толкова време и съм прочел всички мнения , препоръки ,напътствия от този ПИЧ ДЕСО.Аз каквото и да кажа навярно ще се повторя ,потретя за N път.Рядко се срещат хора Българи като него.Това е човек според мен който си разбира от работата,защото повечето хора правят това което не разбират.С удоволствие бих ти поверил моята кола в твоите ръце.Незнам дали е вече късно за някакви уговорки относно моето гостуване в Габрово , но ако не е късно само ми пиши едно Л.С..

Оставям жената , да се качвам в колата и потеглям за Габрово.
Лява лента, с ляв мигач.

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 13 Дек 2008, 2:29

Вече и Елинор е разкрасена от Deso-car-care. Мога единствено да пиша суперлативи за неговата работа.
Голям Човек, с Голямо Сърце, и Изключителен Професионалист. Радвам се че от първия път се оказах прав, че е мъж на място. Десо, радвам се че те познавам, а вече мога да кажа, че дори сме приятели. Благодаря за топлото посрещане, и за всичко останало (ти си знаеш)! Мога да кажа още, че 150-те лв са безкрайно малко за труда който полага, и изглеждат направо смешни на фона на офертите на софийските "майстори по поддръжката и пастирането". Благодаря ти че те има! Бъди жив и здрав още дълги години!

Скоро и снимките.....

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ