Проф. Пастиране на BMW,най-компетентна информация+фото/стр12

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 13 Дек 2008, 20:47

Ето и малко от снимките:

Изображение

Изображение

Изображение

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 13 Дек 2008, 20:48

На втората снимка се вижда отражението на знамето на Havoline, което е закачено на покрива на сервиза. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA
Мечтае да кара: на nordschleife

Мнение от Trixster » 15 Дек 2008, 11:42

Десо , радостно е че има хора трудолюбиви и можещи като теб.
Не сьм виждал твоята работа на живо, но ще се доверя на коментарите и снимките.

Тьй като сьм от София и вече е зима, няма как да дойда и да оставя боята на колата си в твойте рьце(ще трябва сам да се оправям до края на зимата).Та моляте дай няколко сьвета как да пазим боята на колата през зимата, особенно когато тя не седи в гараж и непрестанно е изложена на дьжд,сняг и вятьр.С какво да се чисти на колко време....и ако има още някакви полезни хинтче-та.

Мерси предварително и поздрави от мен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DESO-Car -care » 15 Дек 2008, 23:21

Започвам веднага с голямо благодаря към Mистър-ICE. :)
Благодаря ти много за тези специални думи, които си написал. Много съм щастлив, че създавам още едно ново приятелство и че намирам още един Голям приятел и Ценител от Голямото Семейство на BMW.

Към колегата Trixster и всички които се чудят казвам, че работя напълно нормално. Имам даже записани хора за 30 декември и дори 2 януари, така че само да е живот и здраве, работя постоянно ... а и де факто зима още няма. Който има желание да ме посети да заповяда, особенно колите, които не са пастирани никога. Не е нужно да чакате пролет, защото за тях няма значение в кой сезон се работи върху колата. След като веднъж е пастирана колата, тогава започваме да се съобразяваме със сезони и състояния. Наистина няма съвет за кола която не пипвана никога,тъй като колкото коли, толкова и състояния! :)

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 16 Дек 2008, 1:59

Trixster написа:Десо , радостно е че има хора трудолюбиви и можещи като теб.
Не сьм виждал твоята работа на живо, но ще се доверя на коментарите и снимките.

И няма да сбъркаш като се доверяваш на думите ми...
Аз тук претендирам да съм първенец в дисциплината "Най-капризен клиент". :uups: :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 16 Дек 2008, 10:11

DESO-Car -care написа:Към колегата Trixster и всички които се чудят казвам, че работя напълно нормално. Имам даже записани хора за 30 декември и дори 2 януари, така че само да е живот и здраве, работя постоянно ...

Ще се чуем утре преди обяд да потвърдя ;)

Аватар

Мнение от absix » 18 Дек 2008, 21:42

Detailed by Deso!

Готова да посрещне зимата и всичката свинщина :) Жалко, че нямаше достатъчно светлина и започна да пръска, докато правех снимките.

Хора като Десо много рядко се срещат в България. Страхотен човек, който върши перфекта работа. Повече не е нужно да казвам.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Успех занапред и новите идеи, който имаш, приятелю! :yes: :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 19 Дек 2008, 11:07

ДЕСО е човека и знае как и с какво да пипа колите, едва ли има по добър от него в БГ
:clap:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 19 Дек 2008, 13:03

От снимките на колегата absix, почнах да се чудя тази кола сега ли е боядисана или пастирана.
Човече евала, напролет яко много нови клиенти ще имаш успех. :yes:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DESO-Car -care » 23 Дек 2008, 20:39

Искам да благодаря на ,absix че ме посети. Мисля , всеки би се съгласил че колата е наистина уникална и много се радвам че допринесох за да бъде тя перфектна.
Бих искал всички да помните че и при колите, най-важни са първите седем години от "възпитанието" :D
Казвам го наистина сериозно.Наистина е много важно как ще се отнасяме първите седем години ,не само със редовна смяна на масло и други консумативи а и със въшната подръжка.Боята си изисква също толкова внимание колкото и двигателя и мисля че при възможност двата вида подръжка трябва да вървят успоредно.
Сега искам да ви пожелая ВЕСЕЛА КОЛЕДА ..нека всеки има прекрасни мигове със своето семейство, и моля не чистете снегът от колите със метлите :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Мнение от m@rtin » 27 Дек 2008, 15:05

привет и от мене и от гр.Бургас :) отдавна я чета темата но чак сега пиша,при мене проблема не е само захабена боя но и множество язви по предния капак от камъчета,на места дори ламарината се вижда :( само със пребоядисване ли мога да си реша проблема?? бях чувал за маркери или някакви бои с които се минават такива язви преди пастирането което ги запечатвало,Десо ще съм ти благодарен за компетентен отговор за решаване на проблема ми.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DESO-Car -care » 01 Яну 2009, 19:45

Честита Нова Година..Пожелавам на всички Колеги много Здраве, Щастие и много Късмет ..и дано през 2009 гледаме кризата само по телевизията !!
Благодаря на всички които ме посетихте и поверихте колите си в моите ръце и през Новата година всеки е добре дошъл !!
Отностно въпросът на martin318 , язви с маркер не могат да се заличат.Всичко зависи колко държиш колата ти да изглежда перфектно и със какъв бюджет разполагаш.Ако капакът е много начукан с камъчета мисля че трябва да го боядисаш и после аз да изравня старият цвят с новият, това ще е задължително ,щом казваш че боята е много захабена.
:)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: от време на време
Мечтае да кара: всеки ден

Мнение от pkw08 » 02 Яну 2009, 23:18

Днес е видях и аз темата ама това време,как е шипка, Десо пиши ми да го измислим.ЧНГ на всички от клуба.

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 03 Яну 2009, 9:26

Мале, чак сега виждам темата, цялата я изчетох веднага - просто седя и гледам така :shock: и изтръпвам, само като си помисля, че има такъв човек да острани проблемите в/у колата ми, който ме дразнят.На пролет 100% идвам да използвам услугите ти !
Само да попитам, скоро имаш ли път към София ? :)
Изображение

Аватар

Мнение от absix » 03 Яну 2009, 13:18

DESO-Car -care написа:... и моля не чистете снегът от колите със метлите :mhihi: :mhihi:

Що бре, това си е още бизнес и удоволствие за теб :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ