Проф. Пастиране на BMW,най-компетентна информация+фото/стр12
Модератор: Технически модератори
- DESO-Car -care
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проф. Пастиране на BMW,най-компетентна информация+фото/стр12
vikingt написа:Десо, каква е разликата между стандартната и боята металик по отношение на качествата им - дълготрайност, поддръжка и въобще + и - на двете бои от твоя гедна точка?
По този въпрос мога да пиша до утре вечер

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Като чета написаното от Десо в предишния пост, и като видя думата "перла" и вече няма как да се сдържа: и моята синя перла беше в Габрово в петък, и сега не мога да я позная - свети отново с целия си блясък!
Десо искам тук отново да ти благодаря сърдечно за перфектната организация, невероятното гостоприемство, и цялата магия която направи на колата!
Като дойдох мислех че боята е като нова, ти обаче не само разпозна с абсолютен професионализъм къде са и слабите места, а и след това наистина я направи като нова!
Сега като спра на бензиностанция и не мога да не я обиколя два-три пъти да видя отново как нюансите на перлата под полирания лак се менят на неоновата светлина
Десо, ти си истински професионалист и се радвам изключително много че си тук в България - имаме дефицит на хора като теб!
Успех от мен и доскоро!
Десо искам тук отново да ти благодаря сърдечно за перфектната организация, невероятното гостоприемство, и цялата магия която направи на колата!

Десо, ти си истински професионалист и се радвам изключително много че си тук в България - имаме дефицит на хора като теб!

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Десо, изчитам цялата тема периодично и искам само да кажа, че съм адски доволен, че има човек, който наистина да носи името "Дитейлър" с основание в България. Всички снимки, които съм виждал, всички коментари, които съм чел, ме навеждат на мисълта, че работиш много професионално и внимателно! За мен самия поддръжката на автомобила е един вид хоби, много ме кефи да се занимавам в свободното си време. Имам един кратък въпрос, на който се надявам да ми отговориш, стига да имаш, време разбира се:
Имаш ли впечатления от продукта HARTGLANZ на фирма Еinszett? Смяташ ли че е добър и дали има евентуално продукт на друга марка, който да ми препоръчаш и да е достъпен у нас?
ПС: Правиш ли и дитейлинг на интериори?
Поздрави и наслука!
Имаш ли впечатления от продукта HARTGLANZ на фирма Еinszett? Смяташ ли че е добър и дали има евентуално продукт на друга марка, който да ми препоръчаш и да е достъпен у нас?
Поздрави и наслука!
Колега аз се занимавам с пастиране като допълнителна работа от година и малко.Предполагам че в щатите работите главно с пасти и продукти на 3М ?!?!Аз лично работя с продуктите на SONAXgermany,но за професионална машинка нямам излишни пари за в момента и работя с едно SPARKY за 200лв,но с повече внимание и старание се получава добре.Пастирам също стъкла и фарове с професионален продукт.Имам желание да обменим опит и дори да се направи нещо като демонстрация на колегите и сбирка на хора занимаващи се с тоя занаят на някои от националните сбирки на БМВ клуба
Wow изчетох темата на 1 дъх.
Взех телефона на Десо и ще звъна тея дни.
Някои може ли да ми каже какви са цените...Може и на л.с.
Мерси предварително.
Определено бих си направил труда да отида до там.
Взех телефона на Десо и ще звъна тея дни.
Някои може ли да ми каже какви са цените...Може и на л.с.
Мерси предварително.
Определено бих си направил труда да отида до там.
- DESO-Car -care
- кандидат ентусиаст
-
g.petrow написа:Десо, изчитам цялата тема периодично и искам само да кажа, че съм адски доволен, че има човек, който наистина да носи името "Дитейлър" с основание в България. Всички снимки, които съм виждал, всички коментари, които съм чел, ме навеждат на мисълта, че работиш много професионално и внимателно! За мен самия поддръжката на автомобила е един вид хоби, много ме кефи да се занимавам в свободното си време. Имам един кратък въпрос, на който се надявам да ми отговориш, стига да имаш, време разбира се:
Поздрави и наслука!
По принцип знам продуктите на тази фирма..Специално този за който ме питаш мисля че ще е добър..Аз лично не съм го ползвал,но няма да сбъркаш ако го използваш.С ваксите от този тип няма грешен ход.Те винаги са в полза.Специално тази и по принцип ваксите обаче са последната стъпка в пастирането. В никакъв случай ,не са на най-важното място.Това е изолацията на къщичката..обаче първо тя трябва се построи и то правилно.Има много стъпки преди да изолираш.Подготви си много добре стените преди да сложиш изолацията..трябва солидна основа ,замазка,шпакловка и най-накрая изолация.

За интериори разбира се че правя,но няма как да стигне времето в един ден да направим колата и вън и вътре.Ще го обмислим само ми дай малко информация за състояние на колата.
Много се радвам че има хора на които наистина им е интересна тази професия и имат желание да се развиват и ще ми е много приятно да се съберем и отговорим на всеки въпрос на колегите.

Благодаря отново най-сърдечно за Признанието на колегите и клиентите които са написали всички хубави думи в последните постове.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ДА не пълним темата с празни приказки...
но ще го кажа за тези, които още се чудят дали да се обадят на Десо или не, дали си заслужава или не...
Момчета Десо е Магьосник в това, което прави, а като човек е уникален.
Аз мога да кажа, че той е един от малкото хора, при които ще си дадете парите с кеф!
Мисля, че зад мен ще застанат всички, които са посетили Десо!
Хубава вечер на всички!
А на Десо, Господ здраве да ти дава, и още дълги години да се грижиш за нашите малки, но скъпи слабости.
но ще го кажа за тези, които още се чудят дали да се обадят на Десо или не, дали си заслужава или не...
Момчета Десо е Магьосник в това, което прави, а като човек е уникален.
Аз мога да кажа, че той е един от малкото хора, при които ще си дадете парите с кеф!
Мисля, че зад мен ще застанат всички, които са посетили Десо!
Хубава вечер на всички!
А на Десо, Господ здраве да ти дава, и още дълги години да се грижиш за нашите малки, но скъпи слабости.

десо,мен реши май да не ме отразиш!?!?!?!
Добре бе пичове, 25 страници тема и я изчетох цялата с кеф и с надежда да разбера горе долу цените при Десо обаче нЕма. Писах и аз за да ми отговори някои но уви.
Ако не може да се напишат цените ми кажете за да спра да питам или пък да се обадя на Десо за да го питам лично.
Ако не може да се напишат цените ми кажете за да спра да питам или пък да се обадя на Десо за да го питам лично.

DESO-Car -care написа:g.petrow написа:Десо, изчитам цялата тема периодично и искам само да кажа, че съм адски доволен, че има човек, който наистина да носи името "Дитейлър" с основание в България. Всички снимки, които съм виждал, всички коментари, които съм чел, ме навеждат на мисълта, че работиш много професионално и внимателно! За мен самия поддръжката на автомобила е един вид хоби, много ме кефи да се занимавам в свободното си време. Имам един кратък въпрос, на който се надявам да ми отговориш, стига да имаш, време разбира се:
Поздрави и наслука!
По принцип знам продуктите на тази фирма..Специално този за който ме питаш мисля че ще е добър..Аз лично не съм го ползвал,но няма да сбъркаш ако го използваш.С ваксите от този тип няма грешен ход.Те винаги са в полза.Специално тази и по принцип ваксите обаче са последната стъпка в пастирането. В никакъв случай ,не са на най-важното място.Това е изолацията на къщичката..обаче първо тя трябва се построи и то правилно.Има много стъпки преди да изолираш.Подготви си много добре стените преди да сложиш изолацията..трябва солидна основа ,замазка,шпакловка и най-накрая изолация.Надявам да си ме разбрал правилно.
За интериори разбира се че правя,но няма как да стигне времето в един ден да направим колата и вън и вътре.Ще го обмислим само ми дай малко информация за състояние на колата.
Много се радвам че има хора на които наистина им е интересна тази професия и имат желание да се развиват и ще ми е много приятно да се съберем и отговорим на всеки въпрос на колегите.Моля да не ми се сърдят колегите на които не съм отговорил на емайлите със въпрос- "Десо научи ме да пастирам"..Наистина няма как да опиша работата в емайл..Този въпрос изисква десетки страници писане дори само и за най-елементарното начало.Колкото и да имам желание да помогна,такова описание е невъзможно в емайл !
Благодаря отново най-сърдечно за Признанието на колегите и клиентите които са написали всички хубави думи в последните постове.
Мерси за отговора, Десо!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
BMW120 написа:Добре бе пичове, 25 страници тема и я изчетох цялата с кеф и с надежда да разбера горе долу цените при Десо обаче нЕма. Писах и аз за да ми отговори някои но уви.
Всичко е според зависи... но си приготви поне 100лв, щото за 8 часа работа по колата (с ефект от над половин година)... даже са малко...
ЧУдесна цена. В интерес на истината се притеснявах че ше кажеш към 200лв 
Еми значи ше го мъча неки ден тва Габрово хехех

Еми значи ше го мъча неки ден тва Габрово хехех
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Както казах - всичко е според зависи... колко е "зле" боята на колата, какво точно ще се прави, дали ще ти оправя и кожен салон и т.н. и т.н. Точно поради тази причина Десо не пуска конкретни цени, защото е индивидуално според автомобила
Някъде по темата имаше GSM номер на Десо - що не звъннеш да си питаш направо 
А че цената е чудесна - спор няма... за това, което прави.... според мен е малко.

А че цената е чудесна - спор няма... за това, което прави.... според мен е малко.
А какво ще кажеш за тая измислица "eco car wash". Твърдят, че с техните препарати не може да се вреди на покритието.
Не съм чак такъв разбирач, но аз никога не бих го ползвал поради факта, че като не използват вода следователно песъчинките няма как да бъдат свалени от което следва че остават между кърпата на този който я мие и моето бебче и се сещате какво се случва след това 

Назад към Сервизно обслужване на БМВ