Пълна промяна - Final Edition
Модератор: bum_bum
ре
bum_bum написа:БасиАко е един и същ човек къде е логиката да продава частите, които е събирал толкова време.. после да търси пак броня и прагове
Айде де
 И аз т'ва разправям, ама кой ти слуша! Преса от зрелища се продава, ей, ей... Нищо, щом съм така наречения "Ачо" ако искаш да ти купя един ///М пакет и да ти го продам набързо на загуба и те така....
  И аз т'ва разправям, ама кой ти слуша! Преса от зрелища се продава, ей, ей... Нищо, щом съм така наречения "Ачо" ако искаш да ти купя един ///М пакет и да ти го продам набързо на загуба и те така....  

- bum_bum
- старши ентусиаст
- 

- Кара: турбо бмв
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
- 

bum_bum написа:Па немаш грижа, даже вместо да прайм оборот на Еконт направо ми дай 200лв да си на загуба и тва е
те остават в брачеда ве не е загуба нали пак са в семейството

ре
bum_bum написа:Па немаш грижа, даже вместо да прайм оборот на Еконт направо ми дай 200лв да си на загуба и тва е
ще се разберем, ама понамали цените, че много дебело като цяло
 Трябва да се пести за врътки на загуба
  Трябва да се пести за врътки на загуба  

Баси тия са откачалки пълни

- vld
- Старши ентусиаст
- 

- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: ре
Znajko написа:bum_bum написа:Па немаш грижа, даже вместо да прайм оборот на Еконт направо ми дай 200лв да си на загуба и тва е
ще се разберем, ама понамали цените, че много дебело като цялоТрябва да се пести за врътки на загуба

Баси тия са откачалки пълни
Не сме ние откачалките,
просто аз поне съм проследил три отделни полу проекта,от които нито един не стигна до край

После Ачо прееба някой в продава с нещо,и си смени ника на ангел георгиев ,ма на латиница ,после стана скай уалкър , и са се предполага че е знайко.
Ако завършиш проекта ше се промени мнението на по старите потребители дето следят форума отдавна ,иначе

- ///MapTo
- 

- 

- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Vlados
- с две лица
- 

- Кара: на задно предаване
///MapTo написа:Това е тайна...

На този въпрос дори самият той не може да си отговори...
Ицо бмвдрайвъра го разконспирира по ебати жалкия начин в темата му в е36...ходи и фърли едно очо,все още е на първа страница
Дай линкче, че нещо не мога да я намеря, пък ми стана интересно...