Проблем с Неоните
Модератор: bum_bum
			61 мнения
			 • Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5

- ^Joreto
- серсемин
- 

- Кара: BMW F30 340xi
plradev написа:...ако се екранира пода с олово...
Оловото е много тежко колега! Масата на колата ще се покачи драстично и ще се отрази негативно на съотношението к.с/кг
 Няма файда от тая работа! Идеята за захранване на релето от осветлението на задния номер не е лоша, но се опасявам, че ще му "клекне" напрежението и ще огасне номера. От там следват разправии с органите на реда
  Няма файда от тая работа! Идеята за захранване на релето от осветлението на задния номер не е лоша, но се опасявам, че ще му "клекне" напрежението и ще огасне номера. От там следват разправии с органите на реда   Колегата може да потърси лампички с по-ниска консумация.. нещо с LED диоди, но разбира се цената ще е друга
 Колегата може да потърси лампички с по-ниска консумация.. нещо с LED диоди, но разбира се цената ще е друга   От друга страна пък цената ще е напълно оправдана, щото ефекта ще е много добър
  От друга страна пък цената ще е напълно оправдана, щото ефекта ще е много добър   Що се отнася до инсталацията, мисля че най-добре е да пусне кабели директно от клемите на акумолатора
  Що се отнася до инсталацията, мисля че най-добре е да пусне кабели директно от клемите на акумолатора   Така ем няма да гаснат ксеноните, ем и номера отзад ще свети
 Така ем няма да гаснат ксеноните, ем и номера отзад ще свети   Успех!
  Успех!- plradev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: м си...
^Joreto написа:........
Колега,имаш известно право,но ако се инвестира в едни висококачествени позлатени кабели на който съпротивлението е достъчно минимално ,проблема с пада на напрежението ще отпадне и няма да се създадът неудобства от административен характер....За оловото може да се направи компромис като се поръча нискоемисионна на обеднен уран,термонереагираща сплав от F117stelth.Има ги на части и не е толкова скъпо
 След всичките тези доуточнения,мисля че влаго и прахозащитено лумисцентно тяло ще свърши чудесна работа
 След всичките тези доуточнения,мисля че влаго и прахозащитено лумисцентно тяло ще свърши чудесна работа  .Въпреки ,че то излъчва свръхвисокочувствителни трептения,които биха създали неудобство на хора с влошено цветоусещане,но спектралния баланс ,на цялата цветова гама не се нарушава и не би следвало да има проблем...Ако някъде бъркам,моля поправете ме
 .Въпреки ,че то излъчва свръхвисокочувствителни трептения,които биха създали неудобство на хора с влошено цветоусещане,но спектралния баланс ,на цялата цветова гама не се нарушава и не би следвало да има проблем...Ако някъде бъркам,моля поправете ме   .
 .
Поздрави..!!

- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
- 

Благодаря на колегите за отговорите,но реших да махна неонките и да ги разпродам(ако някой търси да види в "ПРОДАВАМ" ) за нямам за по-напред проблеми с електроника мисля за монтирам под колата буркани със светулки или кандилце.
			Истината е в бензиновата паница.
		- ^Joreto
- серсемин
- 

- Кара: BMW F30 340xi
plradev написа:...Ако някъде бъркам,моля поправете ме...
Идеята ти е чудесна колега. Сплавта от F117 Stealth, ще свърши чудесна работа. Хубавото е, че вече се намират и на части по-тънко... откакто взеха да ги вкарват за донори с десни дирекции
 Само, че едва ли ще му отрежат парче само за подложка
  Само, че едва ли ще му отрежат парче само за подложка   Може да се наложи да купи цяло крило колегата, но няма лошо, хем ако иска може да си направи облицовка на предния капак и тавана, и по тоя начин няма да го хваща радара на КАТ, щото нали сплавта поглаща радиовълните
  Може да се наложи да купи цяло крило колегата, но няма лошо, хем ако иска може да си направи облицовка на предния капак и тавана, и по тоя начин няма да го хваща радара на КАТ, щото нали сплавта поглаща радиовълните   ама тва вече е друга твема
  ама тва вече е друга твема   Що се отнася до влаго и прахозащитеното лумисцентно тяло мисля, че няма да са проблем трептенията, щото са със доста висока честота и са неуловими за човешкото око
    Що се отнася до влаго и прахозащитеното лумисцентно тяло мисля, че няма да са проблем трептенията, щото са със доста висока честота и са неуловими за човешкото око  
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
- 

А дали няма да е най-добре с фосфорисциращи пластини (има ги в каталога на Маскарпоне Тунинг номер 1765) през деня ще се зарежда вечер ще свети с целия си чар.Само ме безпокои дали не излъчва гама лъчи.
			Истината е в бензиновата паница.
		- bum_bum
- старши ентусиаст
- 

- Кара: турбо бмв
SportenSHPAIK написа:Само ме безпокои дали не излъчва гама лъчи.
Е па ти не караш ли с гама рей сют? Ракетното гориво знаеш, че е опасно.. иди си провери спермата, докато не е станало късно

- angel_ti
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
- Turbo_Ted
- великият шестак
- 

- Кара: няколко и киселее
www.ryjda.com - само в този сайт ще намериш истината за неоните колега...

- SKISA
- 

- 

- Кара: комби...нация и Вайълет!
начи ако ползваш светулки в буркани под колата има един проблем!!! светулките светят само ,когато са с предменструален синдром или възбудени!! налага се ,за да ти светят да ги възбуждаш периодично ! поради трудно възпроизводимите поради големината им мастурбационни техники ти препоръчвам да използваш хамелеони!! те са с повече възпроизводими цветове и по-големи детеродни органи . възбуждането им е лесно и става и чрез език.....техният!!! 
във връзка с частите от стелт -има няколко парчета в сърбия от свалени и ги дават тънко-аз си взех за зайчарник ,за да не ми свети зайчата сперма през двора и да не ме облъчва ,щото жената твърдеше ,че се таковам като заек ,заради бързината на таковането и се наложи да ги отделя с нискоемисионна хром-ванадиева стомана от къщата. вземи си -нема да сбъркаш.....! шти се дигне и либидото,освен отражателният рефлекс....

във връзка с частите от стелт -има няколко парчета в сърбия от свалени и ги дават тънко-аз си взех за зайчарник ,за да не ми свети зайчата сперма през двора и да не ме облъчва ,щото жената твърдеше ,че се таковам като заек ,заради бързината на таковането и се наложи да ги отделя с нискоемисионна хром-ванадиева стомана от къщата. вземи си -нема да сбъркаш.....! шти се дигне и либидото,освен отражателният рефлекс....
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
- 

- Мечтае да кара: Е38 740IL
- SKISA
- 

- 

- Кара: комби...нация и Вайълет!
littlerock написа:Ако темата продължава в този дух май скоро ще я видим заключена.
е за кво......!?!???? тема като тема!!! помагаме си!!!
- Turbo_Ted
- великият шестак
- 

- Кара: няколко и киселее
а принципно неона пали при трансдемулипликаторни функции на малкия борд комп, така че е хубаво да се замислите и върху това колеги  

61 мнения
			 • Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5