E36 316 M40 turbo
Модератор: bum_bum
ludiagsm написа:еми кво стана понеже е доста ниска и пукнах картера и закарах при заио викам бате свали го и занеси да се завари и докато 4ака6 заварката продуп4и блока и бодни едно 6туцер4е за отти4ане на маслото и той ок свали и един биелен лагер вика : като нови са батеее еми ок и хоп след 2 седмици по4на да съскаdenko написа:Тва м40 имало ли е няква профилактика преди да го накичиш !?направихме го на ташак просто щото много народ не вярваше 4е има смисъл ама е го ве4е станаха 400км на 0,5 бара , тези дни 6те го надуя на пове4е и да видим какво ще стане предполагам 4е ако нещо изпусне гарнитурата на главата 6те е първата когато доиде по сериозния повер та след това ще направиме клапаните нови гуми4ки малко порт бате зайотунинг 6те се погрижи но ми се иска да я покарам поне 1000км на 0,5 за да знаеме 4е нема никви грижи на това налягане
Хаха, гледай да не спукаш картера на Клиото, че като гледам лесно си намираш повод да слагаш духалки .

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
ludiagsm написа:Vozq_bez_pari написа:евала луднадявах се скоро да го покажеш тва животно както беше споменал в една друга тема
![]()
а така покажи че М40 не е толкова кекав Двг е като изключим разпред вал...
иначе доколкото знам например биелите са 1 към 1 с тия на М42 даже маи са с един и същ парт номер
да за биелките си прав ама ако са от 318-ка , на 316-ката са малко по-дълги и коляновия вал е с по-къс ход
пп:докато разглеждах маторя видях 4е без проблем може да стане и вентилов ако се сложи глава от ис и предна ангренажна плоча ама тва е друга тема де нема сега да ви занимавам.
дам верно 4е е на 1.8-ката само аз защото в главата ми е мойта ко4ина и затва

п.п 8,8:1 май е 1.8 то а 316 не е ли 9:1 не 4е има голямо значение де
интерсно ми е колко ли живот ще има Двг то ако се кара тай..

или също на колко ли ще духне гарнитурата

- ivanko_90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с поза (както е модерно)
- Мечтае да кара: е28
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Евалата луд! Не ми се мисли как те гледат по улиците, като им кажеш "... ми 316 турбо карам, що?"
А нещо за спирането ъпгрейдвал ли си, че до колкото знам сток модела е с барабани отзад. Одържат ли фронта?
А нещо за спирането ъпгрейдвал ли си, че до колкото знам сток модела е с барабани отзад. Одържат ли фронта?

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
err0r написа:Евалата луд! Не ми се мисли как те гледат по улиците, като им кажеш "... ми 316 турбо карам, що?"
особено като си мислиш че караш бърза кола и покраи тебе да профучи с бясна скорост няква 316-ка

както тооо с москвича от Поморие ли беше? 2.8 битурбо

разправяли са ми че на магистралата тоо москвич с щаига картофи и връзка праз на тавана яко ги задминавал по магистралата некви бегачки

stambo_81dg написа:err0r написа:Евалата луд! Не ми се мисли как те гледат по улиците, като им кажеш "... ми 316 турбо карам, що?"
особено като си мислиш че караш бърза кола и покраи тебе да профучи с бясна скорост няква 316-ка![]()
![]()
както тооо с москвича от Поморие ли беше? 2.8 битурбо![]()
разправяли са ми че на магистралата тоо москвич с щаига картофи и връзка праз на тавана яко ги задминавал по магистралата некви бегачки![]()
![]()
не така батееее...лудия и москвич има...не му пълнете на момчето главата с глупости,щото на него малко му требе....

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
ташак
на4и със в4ера станаха ве4е 500км от както е с турбинка смених и накладките със АТЕ смених маслото с МОТУЛпълна синтетика 10W50 300v kompetiтiоn и не издържах дигнах бооста на 0,7 бара турбинката по4на да свирка пове4еко и 316-ката взе да се ускорява още по добре ще пробвам така 500км на това налягане да видиме как ще го понесе и после ако вси4ко е ок ще тестваме нагоре

на4и със в4ера станаха ве4е 500км от както е с турбинка смених и накладките със АТЕ смених маслото с МОТУЛпълна синтетика 10W50 300v kompetiтiоn и не издържах дигнах бооста на 0,7 бара турбинката по4на да свирка пове4еко и 316-ката взе да се ускорява още по добре ще пробвам така 500км на това налягане да видиме как ще го понесе и после ако вси4ко е ок ще тестваме нагоре
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
я кажи цена на този проект ако го правиш на е36 325и всичко от теб пари?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
BMWMHartge написа:я кажи цена на този проект ако го правиш на е36 325и всичко от теб пари?
за 325 М50 след нова година ще тествам на музикалното купе дето е с м50б25 без ''анус'' ще видим какво ще се получи да мине малко тестове и тогава може да се говори за пари
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
БОРКО-ЧИПА написа:Иво а за моя 325 анус моем ли измисли нещо![]()
че нещо сега като е без шриковете е пръднал у кофата
ама ти нали беше поръ4ал от хеед ауто кво стана ?
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
ludiagsm написа:
е луд не станаха работите и се отказах

от хеед не искат да доставят един вал

и за това не ми се разправя с тия валове а направо нещо по сериозно и това е

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
БОРКО-ЧИПА написа:ludiagsm написа:
е луд не станаха работите и се отказах![]()
от хеед не искат да доставят един вал![]()
и за това не ми се разправя с тия валове а направо нещо по сериозно и това е
еми знаеш направим ли тестовете ще има инфо тук във форума предполагам 4е при тебе ще се наложи да блокираме "ануса"
скоро ще тествам м50б25 как са нещата с мегаскуирт 4е на тоя пластмасов колектор нема как да му наки4им о6те 6 допулнителни дюзи и смт6, ще тррябва да използвам по-богати мисля нещо 440-ки и мс-а да ги цъка 3 по 3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-