За БМВтата и Нисаните ...

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 05 Мар 2009, 1:39

Чесно ви казвам, че вече ситуацията е патова !
Едните реват, че всяка тема се засирала с "нисан", ама всеки път като
някой от каращите нисан каже нещо, и му се нахвърлят.

От другата страна нисанаджийите макар и с странен тон се опитват
понякога да споделят накакъв опит, или да ни обедят какви кошници
са БМВтата и биват веднага оплюти !

Аз не мога да разбера какво толко имате да делите тук, в интернет, ако
някой мисли че има по бърза кола от максо или оямата, ми да излезе на
бояна или някъде да ги нашляпа и готово ? Защо тряаа всички
да четеме тия глупости и все повече хора да се изнервят и да "напускат"?

Направих си труда да прочета повечето "скандални" теми в последно
време, и няма случай в който Максо или Оямата, да започват темата за нисаните ...

Разберете, че тоя форум не е да говориме коя платформа, разбирай
марка автомобил, е по подходяща за тунинг и т.н.
Тук трябва да се дискутират проблеми, и решения относно тунинг-а на БМВ-та,
това че едни имат опит с нисан други с опел, не значи че някой не може
да ви е полезен с нещо ! Стига с този маниер на коне с капаци, БМВ и нищо друго.
Всеки който ме познава, знае че съм болен до мозъка на костите си на тема БМВ
но не може да отричате всичко останло, просто защото е смешно!

Винаги има по-бърз, по-завиващ и по-спиращ, опитайте се да гледате широко на автомобилния свят.
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 05 Мар 2009, 9:55

rtzankov написа:Винаги има по-бърз, по-завиващ и по-спиращ, опитайте се да гледате широко на автомобилния свят.

Е да де, ама я си припомни в началото кой започна темите за нисаните и естествено сега всички имат предразсъдъци към тях.... да пробват с нови регистрации :mhihi: Иначе ясно че винаги има по-бърз, но аз лично не се подготвям за състезание а си правя колата да ми доставя на мен кеф, който в никой случай не бих получил от нисан, просто защото е нисан :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 05 Мар 2009, 10:17

стан написа:
rtzankov написа:Винаги има по-бърз, по-завиващ и по-спиращ, опитайте се да гледате широко на автомобилния свят.

Е да де, ама я си припомни в началото кой започна темите за нисаните и естествено сега всички имат предразсъдъци към тях.... да пробват с нови регистрации :mhihi: Иначе ясно че винаги има по-бърз, но аз лично не се подготвям за състезание а си правя колата да ми доставя на мен кеф, който в никой случай не бих получил от нисан, просто защото е нисан :!:

Колега ако имаш възможност се повози в на оямата колата и после сподели мнението си :mhihi:
Аз лично не съм се возил,но един приятел (sashо_gt) се повози лятото с него и от това което ми разказа само мога да му кажа евала на ояма за нисана и мисля че може да ти достави мноооого голямо удоволствие ако можеш да го караш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 05 Мар 2009, 11:34

rtzankov написа:......

тва с нисаните е върха на сладоледа,спонми си преди на максо прословутите прехвалени опели и тн.и пак кажи че няма заяждане и ирония,видяли някоиси на бояна бил някоиси с бмв и веднага ухилени до ушите в бмв форума да споделиме видяното;)
това негативно мнение сега не е просто еи така,има и други хора с различни марки тука но диалога си върви без никви проблеми което пак показва че не сме "коне с капаци" както на някои им е удобно да казват ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 05 Мар 2009, 11:38

Я сега покажи малко линкове какви теми съм пускал от типа: "видяли някоиси на бояна бил някоиси с бмв и веднага ухилени до ушите в бмв форума да споделиме видяното" Иначе малко голословен ми седиш ... подкрепи думите си с линкове моля.
без реклами в подписа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 05 Мар 2009, 12:15

баце ся заради тебе специално не ми се рови в сриитрацинга ама не момжеш да отречеш,че там 90%от заключените теми са(не ваши)но с вашето активно участие ;) и замисли се после защо са заключени,нямам нищо потив вас,знам ви още от тунинг.бг,на бояна даже сме си лафили с тебе,но винаги когато бмв бие почвате да търсите под вола теле,а пък някои изтърбушеняк или корса или саксо бият на 400м някое бмв аре почват базиците

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Мар 2009, 12:17

MaXo написа:Я сега покажи малко линкове какви теми съм пускал от типа: "видяли някоиси на бояна бил някоиси с бмв и веднага ухилени до ушите в бмв форума да споделиме видяното" Иначе малко голословен ми седиш ... подкрепи думите си с линкове моля.

теми не си пускал но само чакаш да се появи подобна тема за да злорадстваш :mhihi:

иначе по темата Максо и Оямката много ме кефат честно... понякога трудно ги търпя но тайно си ме кефят кви ги редат :winky: мисля че би било голяма грешка да получат бан и да неможем да им четем колоритните коментари :roll:
а може пък някой ден да започнем да гледаме и техни клипчета във вбокса и тогава ще ни е яд че вече ги няма в нашия форум
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 05 Мар 2009, 12:58

Явно Вбокса е най голямото признание!Има ли те там, значи си велик!Как съм изтървал да си накача мойте глупости дето съм ги правил и са заснети! :confused: :help:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Мар 2009, 13:21

mityo105 написа:Явно Вбокса е най голямото признание!Има ли те там, значи си велик!Как съм изтървал да си накача мойте глупости дето съм ги правил и са заснети! :confused: :help:

дърпал си ръчки и си забравил да ги качиш в бокса? това е непростимо :mhihi:
не си интерпретирай както на теб ти е кеф, знаеш какво имам в предвид :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 05 Мар 2009, 14:05

Аз си признавам че съм спамер и идвам да дразня и най вероятно заслужавам да бъда изгонен от тук , но се пак знайте че ако няма спортна злоба няма да има интересен рецинг.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 05 Мар 2009, 20:45

(bubsa) написа:...

но продължава да е Нисан, а аз предпочитам бавната си Йеска понеже е БМВ :idea: кефа от една кола не се изразява само в дрифт и драг :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 05 Мар 2009, 21:25

дърпал си ръчки и си забравил да ги качиш в бокса?

Ръчки дърпах преди 6 години като земах книжка, както и да е, баш та разбрах кво каза![/quote]

Потребител
Аватар

Мнение от agent_dust » 10 Мар 2009, 0:56

тука няма нищо интересно. дано в другата тема е по-весело :D махо, да знаеш, че сам си го изпроси! вие двамцата с оямски трябва да научите какво значи мъжко достойнство. щото сте си най-обикновени лапетии дето ако поне веднъж стъпят на състезателна писта - ще се ослушват като гърмяни зайци. там, на пистата - уважаеми Максимилиян Спестовни, О Ти Икономични Тунер и Карач - трябва да се докажат безбройните форумни постинги. ти не само не си показал носа на пистата, ами двамата с оямски го докарахте дотам, че няма как да се покажете - осиранетоще е доста мащабно :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 10 Мар 2009, 1:15

Всяка неделя сме на нашата писта - викаме й бояна - ти големи мъжаго надали си заставал някога на чертата там - най вероятно поради това че си мишок най уплашен. :winky:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от agent_dust » 10 Мар 2009, 2:24

Oyama написа:Всяка неделя сме на нашата писта - викаме й бояна - ти големи мъжаго надали си заставал някога на чертата там - най вероятно поради това че си мишок най уплашен. :winky:

ааа, бояна. знам го тва място. хората спират да зареждат бензин, ядат кроасани и рейс 111 редовно върти обиколки. вашата писта викаш? що не видиш в тълковният речник какво означава писта бе цървул?

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning