E36 316 M40 turbo
Модератор: bum_bum
sachs написа:стан написа:brembo значи остава за мен
ква е цената на брембовците?и ако мое тури некоя сничица.10x
Луд, сори че ти пиша в темата - Брембо Биг Брейк Кит мога да ви намеря с 7% отстъпка от щатската ритейл прайс, което е почти наполовина от цената в eBay.de. Цената е само за хора от форума разбира се. Имам цените на Excel за цялата гама продукти и е трудно да кача всичко.. ако кажете кои модели ви интересуват ще ви дам и цени на л.с. да не товаря темата тук, че минахме в офтопик

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
BMX написа:sachs написа:стан написа:brembo значи остава за мен
Луд, сори че ти пиша в темата - Брембо Биг Брейк Кит мога да ви намеря с 7% отстъпка от щатската ритейл прайс, което е почти наполовина от цената в eBay.de. Цената е само за хора от форума разбира се. Имам цените на Excel за цялата гама продукти и е трудно да кача всичко.. ако кажете кои модели ви интересуват ще ви дам и цени на л.с. да не товаря темата тук, че минахме в офтопик
няма проблем пусни даже линк с някъв модел за е36 например за комплект със 4 и 8 бутални апарати и 330мм дискове за да сравним цените с тези на D2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
sachs написа:стан написа:brembo значи остава за мен
Нищо интересно не е при мене, дискове брембо макс със стандартните апарати

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Ето едни видеота от днес на бояна един старт на Е36 316 турбо с хюндай 1,5 турбо http://youtube.com/watch?v=n8D1VdbF1bs
и тука малко маторя
http://youtube.com/watch?v=-2r0rLg23n4
и тука малко маторя

ludiagsm написа:няма проблем пусни даже линк с някъв модел за е36 например за комплект със 4 и 8 бутални апарати и 330мм дискове за да сравним цените с тези на D2
Ето това се предлага за BMW - цък. Има и за други марки автомобили – Ауди, Мерцедес, Порше, Хонда, Форд, Мазда и т.н., но немога да кача всичко. Ако някой го интересува нещо на л.с. Като цена Brembo са по-скъпи от D2, Rotora и други подобни.
Както писах по-горе мога да съдействам за 7% отстъпка от указаната цена. Цената е без доставка, но въпреки това е доста по-изгодна от предлаганите тук или в eBay.de. Времето за доставка е около 10 работни дни, с изключение на Z8 - там се чака повече. В зависимост от това какво се поръчва цените за доставка варират. Аз използвам Schenker, които в щатите са BAX Global, а също и Арамекс. Разбира се може и с FedEx и DHL или UPS, но цената е по-висока.
Ето и малко снимки - показаните апарати са с карбонов елемент за "enhanced racing look", което се предлага безплатно, но допълнително отнема 5-8 работни дни.
Възможни са и къстъм цветове на апаратите при допълнително заплащане.

Последна промяна BMX на 26 Дек 2007, 18:14, променена общо 1 път
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
опа развитие: 500км на 0,7 и от късния следобед сме на 1 бар добре 4е е с тиха генерация та съвсем ясно 4ух аванса трррроооп при 1 бар бууст тропкането спря при -8 градуса от стандартния и ве4е не тропка а върви още повече та остава още 500км и да видим после дали ще издеяни матора.Ама е голямо шоу по улиците бтв дифа за сега е здрав ама го 4акам него и гарнитурката да видим кое ще се предаде първо.
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Евала колата е супер. Много безавариини. А ми е интересно колко разход дава твоита 318ис ? 

It`s party time !
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
незнам то4но предполагам 4е ве4е е над 200 ама колко над и с това фабри4но 316-ково гърне за момента яко я запушва ако остане цяла след издевателсвата ще направим дино че и на мен ми е интересноVozq_bez_pari написа:ся като е на 1 бар според теб приблизително колко коня 6те са излезли
- NITRO DRIVER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i, 750i
Бре, тия М40-ки доста здрави се оказаха...
Gasoline is for washing parts, alcohol is for drinking аnd nitro is for racing.
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
ludiagsm написа:незнам то4но предполагам 4е ве4е е над 200 ама колко над и с това фабри4но 316-ково гърне за момента яко я запушва ако остане цяла след издевателсвата ще направим дино че и на мен ми е интересноVozq_bez_pari написа:ся като е на 1 бар според теб приблизително колко коня 6те са излезли
ще чакаме графиките

пък ако ви се занимава свалете гърнето на диното да се види без него колко точно я запушва

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-