Висок октан и ъгъл на предварение
Модератор: bum_bum
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
furnata написа:R1cerBoy написа:valerio1 написа:а и да ти кажа, не мисля, че за тия пари можеш да си намериш по-голяма бегачка, нали се сещаш, акцизи ала-бала...
Иначе, след чипа, пфууу, направо събудихме звяра. Още не съм я засичал, ама се надявам 100 да ги направи за 8 sec. А и разхода намяла сравнително, вече климатика като го пусна, почти не го усещам, да не говорим, че вече се дзвери още в ниските обороти, а пък над 3500 оборота - не издържа.
Така че, ако някои се чуди дали да слага - хич да не се чуди...
Бах тоя чипот 10 на 8 секунди
Само ми е интересно как така реши че за тея пари не можеш да си земеш по-голяма бегачка. Верно шасито позволява тунинг, но оригинално има десетки коли, които са по-евтини и вървят много повече ... наскоро си докарах една мазда мх3 1.8 V6 24V ... легна ми 2200лв със серво, абс, пълен ел. пакет, джанти и т.н. С нея такива 20ки ги превръщам в прашинки на огледалото за задно виждане
Маз(д)га рулллз![]()
Само гледай като ги правиш на прашинки гледайки в огледалото за задно виждане-да поглеждаш и напред за да не станеш и ти "прашинка на вятъра"
![]()
Забелязъл съм, че собстениците на 20ки са много обидчиви и същевременно надъхани

re
Само да вмъкна ,че високооктановия бензин гори по-бавно, защото има по-високо количество калорий... 

- valerio1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 335i
- Мечтае да кара: CL 63 AMG
- Детайли за колата: открадната :)
R1cerBoy написа:furnata написа:R1cerBoy написа:valerio1 написа:а и да ти кажа, не мисля, че за тия пари можеш да си намериш по-голяма бегачка, нали се сещаш, акцизи ала-бала...
Иначе, след чипа, пфууу, направо събудихме звяра. Още не съм я засичал, ама се надявам 100 да ги направи за 8 sec. А и разхода намяла сравнително, вече климатика като го пусна, почти не го усещам, да не говорим, че вече се дзвери още в ниските обороти, а пък над 3500 оборота - не издържа.
Само ми е интересно как така реши че за тея пари не можеш да си земеш по-голяма бегачка. Верно шасито позволява тунинг, но оригинално има десетки коли, които са по-евтини и вървят много повече ... наскоро си докарах една мазда мх3 1.8 V6 24V ... легна ми 2200лв със серво, абс, пълен ел. пакет, джанти и т.н. С нея такива 20ки ги превръщам в прашинки на огледалото за задно виждане
Маз(д)га рулллз![]()
Само гледай като ги правиш на прашинки гледайки в огледалото за задно виждане-да поглеждаш и напред за да не станеш и ти "прашинка на вятъра"
![]()
Забелязъл съм, че собстениците на 20ки са много обидчиви и същевременно надъхани

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Страшна тема.Така е защото повечето не са ходили с кофа за "компресия",и не са търсили къде чука гадния "аванс" като деца, а ползвате само чичко Google.
valerio1 написа:R1cerBoy написа:furnata написа:R1cerBoy написа:valerio1 написа:а и да ти кажа, не мисля, че за тия пари можеш да си намериш по-голяма бегачка, нали се сещаш, акцизи ала-бала...
Маз(д)га рулллз![]()
![]()
Забелязъл съм, че собстениците на 20ки са много обидчиви и същевременно надъханивъобще колега ми дреме дали 20ката ще бие Маздата и обратно...само временно съм собственик на 20ка. А и не знам що говорим за Мазда като сме във форум на БМВ фенове. Ако е въпроса и моя мотор Suzuki за 3000лв прави 100 за по-малко от 5 sec. Имах предвид "бегачка за тия пари" като говорих за БМВ E36, E46, E39 и т.н. А и нали се сещате собствениците на коли 250 коня + как ни се смеят като вземем да спорим коя каруца бяга повече, така че дайте да не изпадаме в подобни ситуации.
Аз съм голям фен на бмв, но на истинските модели. Ти изкара 320ката като най-бързата кола за парите си, което съвсем не е така. А сега обръщаш гъза и казваш от другите модели бмв-та, което също не е така

колега не мисля че тук е мястото да храниш БМВ -така че спри с изказванията сиR1cerBoy написа:furnata написа:R1cerBoy написа:valerio1 написа:а и да ти кажа, не мисля, че за тия пари можеш да си намериш по-голяма бегачка, нали се сещаш, акцизи ала-бала...
Маз(д)га рулллз![]()
![]()

- valerio1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 335i
- Мечтае да кара: CL 63 AMG
- Детайли за колата: открадната :)
Добре, R1cerBoy,
кажи тогава за 5-6 хиляди кво да си купа, 4е да върви пове4е от 320ката. Кво 316 или Иеска?
Нали, се сещаш, 4е за 325 + имаш поне 4-5 хиляди акциз. А и с тая Мазда 136 коня, не знам кво си тръгнал да я хвалиш.Единствено, 4е е по-лека. Пък и с предно. Нито на вид е по-добре от БМВ нито нищо, но всеки си има право на лош вкус
Ама, пак ти казвам, не искам да си мерим каруците щот сме смешни, затва стига. Щом те кефи Мазда - караи Мазда. На нас феновете на БМВ не ни е нужно да имаме "истински" модели като Е60 или Е90, 4е да сме горди да си ги караме и да сме надъхани ентусиасти. Не е важно ква ти е колата, а дали си фен, то с пари всеки знае
П.С. Ако с нещо съм ти обидил колата - извинявай
кажи тогава за 5-6 хиляди кво да си купа, 4е да върви пове4е от 320ката. Кво 316 или Иеска?

valerio1 написа:Добре, R1cerBoy,
кажи тогава за 5-6 хиляди кво да си купа, 4е да върви пове4е от 320ката. Кво 316 или Иеска?Нали, се сещаш, 4е за 325 + имаш поне 4-5 хиляди акциз. А и с тая Мазда 136 коня, не знам кво си тръгнал да я хвалиш.Единствено, 4е е по-лека. Пък и с предно. Нито на вид е по-добре от БМВ нито нищо, но всеки си има право на лош вкус
Ама, пак ти казвам, не искам да си мерим каруците щот сме смешни, затва стига. Щом те кефи Мазда - караи Мазда. На нас феновете на БМВ не ни е нужно да имаме "истински" модели като Е60 или Е90, 4е да сме горди да си ги караме и да сме надъхани ентусиасти. Не е важно ква ти е колата, а дали си фен, то с пари всеки знае
![]()
Виж ся батка цент не си запознат с това какво карам, най-малкото какво харесвам

68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5