Спора м/у Нисанаджийте и БМВ ...

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 03 Мар 2009, 12:30

kirililiev написа:
Oyama написа:
bum_bum написа:
Oyama написа:
kiko написа:
kirililiev написа:
Oyama написа:Аз съм с заварка, паркирането е малко шит иначе останалото е = фън. 8)

чакай бе,тва ли беше машината със скъпите части дет се продаваше за....
http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi ... 2898237047
:shock:

е ся,заключен заварен ква е разликата?важното е тунинг да има:mhihi:

Някой ако купи колата ше му я дам с къвто диф иска :) , обявата съм я пуснал за да не ме питат постоянно на лични дали се продава.

за 13 бона тоз кошер не с диф, а направо с още една трябва да му я дадеш Изображение

Давам я с 2 е36-ци цигански мечти с черни капаци (само те ми излезнаха по 30 бона всяка, ама не палят и нищо не стаа от тех). :mhihi:

по добре погледни в дрифтинг бг,има специално тема за продажбата на колата ти,повечето постове са изтрити щото бяха доста брутални,но все пак тази седмица дупето трябва да те е сърбяло в повечко :mhihi:

пп
ако бях на тебе щях да пребоядисам колата и да си направя пластична операция,след толкова храна едва ли бих излязъл от къщи ;) единствено аз не те нахраних,щото ти си моя идол ;) светъл пример за всеки нисанджия :D :D

та сега,циганските бмв-та можеш да ни ги оставиш на нас и да ходиш в нисан форума да им обясниш колко си велик,освен ако не си им казал вече ;) мини и през дрифтинг бг да поплачеш малко :D

Смешници кво сте нахранили вие бе ... хаха ... некви комплексарчета коментират коли за които нищо не знаят ... и чак си мислят, че са притеснили некви хора хахаха ... умирам си от смях колко сте си повярвали. :mhihi:

Малко да светнем превъзбудените профи дрифтъри ... та злобарчета, ако колата на Оямата или моята беше спецялно за драг правена ... нямаше да даваме 1500-1600лв за нови койловърчета ... щяхме с тия пари да си купим нитро ... кааааапиш ли злобарче? С койловъри с пружини 8/6 хората си влошават времената с по 0.5-0.6 сек на 400м в сравнение със сток окачването ...

Да напиша кви части има по моята кола злобарче ... така да си запознат друг път като пишеш? Имаме си що годе бързи коли ... пускаме се и на драг ... явно им е кофти на тия с умрелите талиги дето успяват да дрифтят на 1ва и то на мазна картинг писта. :) Или пък тоя дето практикува арабски дрифт с няква 5ца хехе ... еми то сила не ти требе ... трябва да си малко безсмъртен или поне да си мислиш, че си такъв и тва е.

А Оямата не му е проблем да си купи и шпер ... решил е да пробва ... да знае как е ... да коментира от опит ... а не като много тук ... чул от някой и вече е спецялист по темата. Аз примерно щото мразя експерименти съм си взел шпер ... но тва не ми дава право да се подигравам на човек, който е решил да провери как е и със заварен... пък и Оямата е прочел не едно и две мнения по темата в 200сх форума.
Последна промяна MaXo на 03 Мар 2009, 12:50, променена общо 3 пъти
без реклами в подписа...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 03 Мар 2009, 12:33

rtzankov написа:bum_bum, Oyama, личните дразги си ги решавайте на ЛС, не искам да
ми се налга да чистя темите от глупави мнение, не на място ;)

Благодаря !

Цене в случая не Оямата започна малоумщината ... така, че забележката не към него ... аз даже се чудя как търпи и е толкова сдържан с групата хейтърчета.
без реклами в подписа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Мар 2009, 12:55

Не сме ние хейтърите, просто това не е правилния форум да се хвалят Нисаните. Няма си кривя душата. И аз бих карал 200сх с голям кеф, но ако го правя няма да влизам тук да пиша колко е по- добър от БМВ- тата. Ти си далеч по- умерен, но за Оямата не мога да се отърва от чувството, че влиза единствено и само за да се присмива. Специално по въпроса за шпера мисля, че помниш, че ти предложих и помощ. Нямаше да го направя ако имах нещо против теб, също нямам и против Оямата, доколкото може да е по-умерен в мненията си за марката.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 03 Мар 2009, 12:57

Е къде в тая тема Оямата е хвалил Нисани? Вие го нападнахте за Нисана ... той просто сподели впечатления от неговия заварен диф... а дали е на Нисан или БМВ не е от значение ... писал е по темата.

И да добавя, че с такива хейтърчета дрифтинга нема да мръдне много ... ще си остане една групичка и до там ще си остане развитието ... Турбоделтата дето не съм видял некво кой знае какво каране ... той братче най-устат ... ебах от къде това самочувствие не знам... в неква махала със стари хора и инвалиди ли живее тоя човек? Само жигули и москвичи ли има на улицата там? Това ли искате да е лицето на дрифт клуба ... некво заблудено хейтърче ... гледам и доста хора се водят по акълчето му. На събираният си ще си ходите само вашата група ... и щото само вашите мутри ще си гледате ... ще имате още по-голямо самочувствие, че сте малкото истински дрифтъри хехе ... чак за профита се имате. Хейтърчетата трябва да са някъде назад в цялата работа щото иначе нищо няма да се получи!!! Аз знам, че има няква вражда в дрифтинга ... едни плюят по БМВтата ... други по японките ... а бе смех пълен ... мерене на пишоци нон стоп. И то турбоделтата е човека дето плюнчи по всичко и по всеки ... тоя човек иска да блесне с нещо ама и той още не е на ясно с кво би могло да се случи. Поне като си лайнар и плюеш по някой в няква тема ... па бъди малко поне пич ... и намери начин да пратиш линк към човека, който заплюваш ... добре, че ми се обади един познат да ми каже кви ги пише в дрифтинга ... че аз там не влизам точно заради това лице и малката групичка мажуретки.Влизам аз ... пиша квото си имам да пиша ... и хоп поста ми го няма после ... браво ... те така се прави ... те така ще го развиете и форума и спорта. :D Знаете ли колко хора не искат да ходят да карат на дрифт съборчетата точно заради такива лица ... заради това, че ще коментират после по видео клипчета с гнусен диалект ... заради хейтърските си постчета по форумите ... и прочие.
без реклами в подписа...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от agent_dust » 10 Мар 2009, 1:24

тука нали може да се пише малко по-свободно? искам да надера нисанистите :D

Махо, значи вие нисанистите сте най-обикновени пикльовци. някакви много надъхани и много наплашени лапетии. в момента има един единствен нисан в БГ, който може с достойнство да се покаже на пистата - и съвсем скоро ще го направи с целият блясък на марката. този на тошко дунев. ваште умрели курници си ги показвайте на бояна.

значи един път си спирам аз на бояна хачирокуто. и към мен в лек страхлив тръс се приближава силова нисанка групировка - максо, оямата и съмишленици. викат искаш ли да се дръпнеш с една ис-ка! викам бегайте оттук бе, тва е дрифтачка, ако ще караме добре - като казах каране те вкупом отстъпиха три метра назад замалко да побегнат!

... после ми предложиха още няколко старта с беемве - тактично с мек тон отказах, като каране не споменах да не земат да се разбягат панически по нощите...

тия двамцата са истинска трагедия. такива няма, страшен екип.

Максо, нека сега с няколко реда да ти обясня ситуацията. след това я обясни на оямски, направете бърза редакция, после ксерокопия и свободно разпространявайте сред нисанистите - може и брошурки с панделки и малко парфюм, действа успокояващо.

всеки път когато видиш беемве на улицата - да знаеш, че вътре евентуално има беемвист. беемве на пистата няма да видиш - по простата причина че ти по принцип писта няма да видиш както си я подкарал :D таванът на възможностите ви с оямата е дългата няколко километра и права като струна боянска отсечка. един завой да има и ще стоплите гащите.

беемвистите са като коне с капаци. вярват в марката. дрифтят по тъмни улички, мъчат се по витоша, беклемето и къде ли не. след това на всеки дрифт дей - на пистата. тормозят горките машини, пръскат маркучи, цепят шперове. ама са там.

с беемвистите в дрифтинга редовно се дерем, изпадат и свестни скандалчета. после на пистата дружно караме. а вечерта в кръчмите дружно се веселим и за две години сме прекарали много безценни уикенди. за дрифт феста на писта дунев мотор спорт бяха поканени най-вече беемвета - ако трябваше да разчитаме на нисани, трагедията е пълна. на беемвистите може да се има доверие, имат бензин в кръвта. на нисанистите е достатъчно да им видиш картата за градският транспорт и става ясно.

групата на дрифтърите в БГ в момента е около 150-200 човека. говоря за тези, които дружно ходят по пистите и правят пълноценни уикенди. тези като теб с оямата дето превъртат гума един път на три месеца се водят като спешъл клиенти на градският транспорт :D вие сте срам за марката нисан, и ми е чудно как изобщо си позволявате да пишете за нисани, като най-умрялото беемве на писта ще ви разкаже играта. пълни цървули. просто поне един път се покажете на писта и ще разберете думата срам.

и като си помисля какви закани отправяше към ангел с клиото! ангел е многократен шампион при любителите. времената му на писта са измерими с тези на добре подготвените състезателни автомобили. а максо тръгнал да му обяснява като се повози на нисана щял да разбере какво значи страх :D

Потребител
Аватар

Мнение от agent_dust » 10 Мар 2009, 1:30

та не е важна платформата. важни са хората. гадните беемвисти многокатно доказаха по пистите класа. а тези исполини от кръжока "тунер-спестовник" - яко спам по форумите, едно кюфте на писта не са изяли! абсолютни цървули :D

сега на калояново, понеже хич не ми се ставаше в 7.00, връчих ключовете на субаруто на беемвисти и им казах ако искат да се повозят. трябваше да изкарат колата от хангара и им дадох карт бланш да я покарат на пистата. на беемвисти максо! към вашият кръжок подобен жест би бил пълно безумие. на вас за думата писта ви трябва тълковен речник :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 10 Мар 2009, 1:52

Как да се чувствам добре дошъл на писта при наличието на такива хейтъри като тебе, явно българия е с най развития дрифтинг в света та да гоните новите хора :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bgflag: Не забравяйте следващия път да заредите пръскалките на задните гуми до горе с веро и грес профи мастъри. :mhihi: Иначе когато ти предлагахме старт с ис-ката беше само за фън, даже ти предложихме да се возиме с нисана по завоите на детелината и ти пак отказа така че реших че просто не си на кеф. А с ангел изобщо не знам кво недоразумение е станало, към него имам единствено респект, даже е работил по повечето ни коли докато работеше при владо.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от agent_dust » 10 Мар 2009, 2:14

Оямски, ние не сме хейтъри - просто вие с максо сте жалки цървули :D не помня да си ми предлагал да ме возиш на нисана - то бензина ебати скъпотията! а и имам дете, такъв нещастник като теб няма как да ме вози на магия. мога да ти предложа да те повозя на субаруто! хал хабер си нямам как да го карам, ама върви яко. един тойоткаджия вече има цицина на главата - щото се съгласи да го возя. а в дрисливият ти нисан ще се возя само ако го видя на състезателна писта. там има обезопасени зони и разни такива сложни думички - тълковните речници ги продават на площад славейков.

една кола докато не стъпи на състезателна писта - е просто фантазия на поредният малоумник. точно така - твоята на писта на е е стъпвала, значи си малоумник :D

на беемвисти връчих ключовете на адски подготвен и много силен автомобил, с който преди това за два дена направих две катастрофи и хал хабер си нямам как се кара. на темерути като теб и максимилиян не бих позволил дори да се облегнат на него! освен това другата ми кола - тойотата - доста пъти е карана по пистите, и то все от момчета с беемвета. сега на калояново врътна към 150 обиколки, без аз да я карам. кара я беевмист. а не цървул нисанист.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 10 Мар 2009, 2:21

Хуу , аз не рабирам ква логика имат отношенията между хората и тва дали няква кола е стъпвала на писта. :roll: И дали някой е бемвист нисанджия волгаджия и дали е карал на писта , витоша , луната...
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 10 Мар 2009, 2:24

Oyama написа:Хуу , аз не рабирам ква логика имат отношенията между хората и тва дали няква кола е стъпвала на писта. :roll: И дали някой е бемвист нисанджия волгаджия и дали е карал на писта , витоша , луната...
аве има щот,некой само си говорат без да покажат нещо,да защитят думите си
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от agent_dust » 10 Мар 2009, 2:27

Oyama написа:Хуу , аз не рабирам ква логика имат отношенията между хората и тва дали няква кола е стъпвала на писта. :roll: И дали някой е бемвист нисанджия волгаджия и дали е карал на писта , витоша , луната...
ми ако не беше жалък пикльо много неща щяха да са ти ясни :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 10 Мар 2009, 2:27

bavareca_86 написа:

Аха и конкретно аз кво съм говорил дето да не съм го защитил ? :roll: Например че съм с заварен диф ли - ето http://img27.imageshack.us/img27/3197/1 ... 002rb4.jpg :mhihi:
Други веществени доказателства трябват ли ?
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 10 Мар 2009, 2:31

Oyama написа:
bavareca_86 написа:

Аха и конкретно аз кво съм говорил дето да не съм го защитил ? :roll: Например че съм с заварен диф ли - ето http://img27.imageshack.us/img27/3197/1 ... 002rb4.jpg :mhihi:
Други веществени доказателства трябват ли ?
аве то с един линк ко доказваш,я ми кажи на бояна пък кво сцепление има 4е да сравняваш там коли,
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 10 Мар 2009, 2:35

Ми не решавам аз къде да са гонките, плюс тва сега има нов асвалт, а и липсата на сцепление се отнася и за двете коли така че ... не съм 4х4 или с сликове че да печеля от тва :confused:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от agent_dust » 10 Мар 2009, 2:35

към модераторите - докъде мога да си развявам байрака? максо и оямата сериозно ме вбесиха с тоталната си простотия. искам като видят беемве дори на картинка да търчат за хапчета

ебаси и залупените тъпанари!

дните в памет на ландикар им дадоха повод да пропишат насраните си умнотии. абсолютни посерковци! дори изроденият български манталитет не би допуснал такава кретения.

Следваща

Назад към Tuning