За БМВтата и Нисаните ...
Модератор: bum_bum
			63 мнения
			 • Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5

- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
За БМВтата и Нисаните ...
MaXo написа:Е къде в тая тема Оямата е хвалил Нисани? Вие го нападнахте за Нисана ... той просто сподели впечатления от неговия заварен диф... а дали е на Нисан или БМВ не е от значение ... писал е по темата.
И да добавя, че с такива хейтърчета дрифтинга нема да мръдне много ... ще си остане една групичка и до там ще си остане развитието ... Турбоделтата дето не съм видял некво кой знае какво каране ... той братче най-устат ... ебах от къде това самочувствие не знам... в неква махала със стари хора и инвалиди ли живее тоя човек? Само жигули и москвичи ли има на улицата там? Това ли искате да е лицето на дрифт клуба ... некво заблудено хейтърче ... гледам и доста хора се водят по акълчето му. На събираният си ще си ходите само вашата група ... и щото само вашите мутри ще си гледате ... ще имате още по-голямо самочувствие, че сте малкото истински дрифтъри хехе ... чак за профита се имате. Хейтърчетата трябва да са някъде назад в цялата работа щото иначе нищо няма да се получи!!! Аз знам, че има няква вражда в дрифтинга ... едни плюят по БМВтата ... други по японките ... а бе смех пълен ... мерене на пишоци нон стоп. И то турбоделтата е човека дето плюнчи по всичко и по всеки ... тоя човек иска да блесне с нещо ама и той още не е на ясно с кво би могло да се случи. Поне като си лайнар и плюеш по някой в няква тема ... па бъди малко поне пич ... и намери начин да пратиш линк към човека, който заплюваш ... добре, че ми се обади един познат да ми каже кви ги пише в дрифтинга ... че аз там не влизам точно заради това лице и малката групичка мажуретки.Влизам аз ... пиша квото си имам да пиша ... и хоп поста ми го няма после ... браво ... те така се прави ... те така ще го развиете и форума и спорта.Знаете ли колко хора не искат да ходят да карат на дрифт съборчетата точно заради такива лица ... заради това, че ще коментират после по видео клипчета с гнусен диалект ... заради хейтърските си постчета по форумите ... и прочие.
мисля че леко бъркаш,+ тва делтата кара нисан

ама щом си останал с такива впечатления,ок
- 75 turbodelta
- Потребител
- 

- Кара: е30 туринг + Saxo VTS +land Cruiser
- Мечтае да кара: м5 + ГТР
- MaXo
- ентусиаст
- 

- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
kirililiev написа:мисля че леко бъркаш,+ тва делтата кара нисан

Кое леко бъркам?Много добре знам кво кара ... нали ти казвам, че се плюнчи по всичко без значение какво кара ... и колко може да го кара.
без реклами в подписа...

- ///peter
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
 HX52 Holset
 MS 1 Extra - ECU
 Inovate wide band
Ха, Кирил Илиев и арабски дрифт, тц тц...
Аз също не го познавам, човека, но съм виждал няколко негови клипчета и смея да кажа, че ми хареса това което видях.
Докато от теб МаХо, нищо не видях. Чел съм твой мнения в тунинг-а преди доста време и честно да ти кажа, не знам ти с кои очи казваш за комплексарите и злобните хейтърчета...
Ояма пък хич го няма 

Та, прав ви път към дръпнатите форуми, остави хейтарите и самозабравилите се араби да си драскат тук, "капиш" (чеки и аз да са напраа на батка)

Аз също не го познавам, човека, но съм виждал няколко негови клипчета и смея да кажа, че ми хареса това което видях.
Докато от теб МаХо, нищо не видях. Чел съм твой мнения в тунинг-а преди доста време и честно да ти кажа, не знам ти с кои очи казваш за комплексарите и злобните хейтърчета...
Ояма пък хич го няма

Та, прав ви път към дръпнатите форуми, остави хейтарите и самозабравилите се араби да си драскат тук, "капиш" (чеки и аз да са напраа на батка)

- MaXo
- ентусиаст
- 

През кура ми е ти кво си видял от мен ... аз пък нищо не знам за теб ... аре ще си го преместя в другия крачол.  Успешно позиране по клипчетата момчета ...
 Успешно позиране по клипчетата момчета ...  
без реклами в подписа...

- ///peter
- старши ентусиаст
- 

HX52 Holset
 MS 1 Extra - ECU
 Inovate wide band
Е нищо не знаеш, но поне не съм седнал да пиша експертните си мнения на места които не разбирам, предлагам и ти да го направиш, щото двамката с оямката си ви спомням какви клоуни бяхте в тунинга   кога беше админче и говореше пълни глупости, кога стана големата батка в автомобилните спортове в България, че и определения ще даваш кой какъв бил
 кога беше админче и говореше пълни глупости, кога стана големата батка в автомобилните спортове в България, че и определения ще даваш кой какъв бил  

кога беше админче и говореше пълни глупости, кога стана големата батка в автомобилните спортове в България, че и определения ще даваш кой какъв бил
- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
MaXo написа:През кура ми е ти кво си видял от мен ... аз пък нищо не знам за теб ... аре ще си го преместя в другия крачол.Успешно позиране по клипчетата момчета ...
правилно решение,местиш го в другия и си свиркаш,остави на нас да позираме по клипчетата,ние тва можем,караме и ни снимат

мен лично мноо ме кефи да си лизгам,местя го в другия и пак с вратите напред,ей така за собствено удоволствие,нито мога да карам кой знае колко нито имам кой знае каква кола,важното е едно,чуствам се щаслив и си свиркам,реването и комплексите оставям на вас,трябва да има и хейтари щото няма да е интересно иначе,са и аз спирам да пиша във форума щото не искам да си говоря с хора на които единствения допир с марката бмв е това че я мразят
 мен лично мноо ме кефи да си лизгам,местя го в другия и пак с вратите напред,ей така за собствено удоволствие,нито мога да карам кой знае колко нито имам кой знае каква кола,важното е едно,чуствам се щаслив и си свиркам,реването и комплексите оставям на вас,трябва да има и хейтари щото няма да е интересно иначе,са и аз спирам да пиша във форума щото не искам да си говоря с хора на които единствения допир с марката бмв е това че я мразят 
- MaXo
- ентусиаст
- 

///peter написа:Е нищо не знаеш, но поне не съм седнал да пиша експертните си мнения на места които не разбирам, предлагам и ти да го направиш, щото двамката с оямката си ви спомням какви клоуни бяхте в тунингакога беше админче и говореше пълни глупости, кога стана големата батка в автомобилните спортове в България, че и определения ще даваш кой какъв бил
Превъзбудко я дай сега линкове към теми в които съм писал глупости ... чакам да видя. Къде видя да съм го играл голям батка в автомобилните спортове ... аз точно това обяснявам, че групичка хора се взимат за такива батки и почват да дават оценки и да се подиграват и коментират хора и коли, които не познават ... а общо взето не са нищо кой знае какво ... просто фигурират в няколко клипа във вбокс хехе ... нищо де ... и аз ще си купя камерка да съм модерен.

без реклами в подписа...

Абе и Ояма и Махо много говорят...Ма те кучетата дет лаят не хапят.За Кирил смея да кажа,че съм го виждал на живо поне на 4 5 състезания и такова каране от никой друг в неговия клас кола ( 5-цата си е доста голяма и тежка ) не съм виждал..Още при първото ми състезание окгато го видях изкарах отделна тема за него и найстина смея да кажа,че е адски добър...може би от най-добре подготвените 20-тина 30 човека в цяла БГ..

- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
MaXo написа:///peter написа:Е нищо не знаеш, но поне не съм седнал да пиша експертните си мнения на места които не разбирам, предлагам и ти да го направиш, щото двамката с оямката си ви спомням какви клоуни бяхте в тунингакога беше админче и говореше пълни глупости, кога стана големата батка в автомобилните спортове в България, че и определения ще даваш кой какъв бил
Превъзбудко я дай сега линкове към теми в които съм писал глупости ... чакам да видя. Къде видя да съм го играл голям батка в автомобилните спортове ... аз точно това обяснявам, че групичка хора се взимат за такива батки и почват да дават оценки и да се подиграват и коментират хора и коли, които не познават ... а общо взето не са нищо кой знае какво ... просто фигурират в няколко клипа във вбокс хехе ... нищо де ... и аз ще си купя камерка да съм модерен.
ориентираш ли се къде е бутона ИЗХОД горе в дясно???

- kiko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
TUZara` написа:Бе той се ориентира,но не мога да разбера вие защо не се ориентирате къде е бутона бан...плаща ли си за да го търпим всички бе ма**му стара
е споко бре,явно до скоро е бил в почивка,я гледаи колко пеня е насъбрал и хвърчи тука
 някои бъзнал оямата и гаджето скача кат ожилено
 някои бъзнал оямата и гаджето скача кат ожилено  ама споко с тва темпо скоро пак ще онемее
 ама споко с тва темпо скоро пак ще онемее  а за колегите по горе няма сми да спорят с махо то по дървен философ от него няма,все едно си спорят с монитора;)
 а за колегите по горе няма сми да спорят с махо то по дървен философ от него няма,все едно си спорят с монитора;)- (bubsa)
- старши ентусиаст
- 

- Кара: F10
Само да вметна да не взимате страна без да сте изчели темата!!!
Не стига че усрахте хубавата тема,а сега и се нахвърлихте срещу максо и оямата без да има защо!
Вижте началото на темата и ще видите,защо темата тръгна в тази насока и кои е виновен 

Аз не взимам позиция,а съм обективен.

Не стига че усрахте хубавата тема,а сега и се нахвърлихте срещу максо и оямата без да има защо!
Вижте началото на темата и ще видите,защо темата тръгна в тази насока и кои е виновен

Аз не взимам позиция,а съм обективен.
- ///peter
- старши ентусиаст
- 

HX52 Holset
 MS 1 Extra - ECU
 Inovate wide band
MaXo написа:///peter написа:Е нищо не знаеш, но поне не съм седнал да пиша експертните си мнения на места които не разбирам, предлагам и ти да го направиш, щото двамката с оямката си ви спомням какви клоуни бяхте в тунингакога беше админче и говореше пълни глупости, кога стана големата батка в автомобилните спортове в България, че и определения ще даваш кой какъв бил
Ха, преъзбудко
 Ти си превъзбудения джапан фен, дето явно търси признание по другите форуми
 Ти си превъзбудения джапан фен, дето явно търси признание по другите форуми   Мнения в които си изказвал експертните си мнения бол
  Мнения в които си изказвал експертните си мнения бол  Карай си нисанчето, нямаме нищо против, но не идвай да дразниш експертче
 Карай си нисанчето, нямаме нищо против, но не идвай да дразниш експертче 
			63 мнения
			 • Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5