Някой снимал ли е М3ката от Сандански вчера на Божура?
Модератор: bum_bum
73 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Някой снимал ли е М3ката от Сандански вчера на Божура?
И да знаете с кой мотор е случайно и каква терминална е давала при 11.8 времена?
Снамал съм я...но на видео, имам и интервю с младежа, печено момче ми се види
Терминалната беше 198км/ч , от което идва извода, че има добър старт благодарение на сликовете
Скоростната му кутия ме беше яд, че не питах каква е, защото с тая 1-ва направо изби рибата
Иначе двигателя е от Е46 М3, а мажду другото, момчето има още една гредска М3-ка Е36
Между другото - вчера на Божура пропуснах да му взема телефон или друг контакт
Ако някой може да ми помогне или ако самия той чете тук...имам желание да напиша една статия за колата

Терминалната беше 198км/ч , от което идва извода, че има добър старт благодарение на сликовете

Между другото - вчера на Божура пропуснах да му взема телефон или друг контакт

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
mafia написа:Терминалната беше 198км/ч , от което идва извода, че има добър старт благодарение на сликоветеСкоростната му кутия ме беше яд, че не питах каква е, защото с тая 1-ва направо изби рибата
Иначе двигателя е от Е46 М3, а мажду другото, момчето има още една гредска М3-ка Е36
![]()
![]()
Що правиш тоя извод ... 198км/ч не е ниска скорост за 11.8 ... явно колата просто си има сила и не е само в сликове и олекотяване както някои си мислят.В Сандански се носели слухове, че е 334 коня ... което ме кара да си мисля, че говорят за коне мерени на дино ... слагаме грубо едни 50тина коня загуби и става около 380-390 коня ... някой може ли да каже възможно ли е мотора на Е46 с дребни модове да стигне до тези коне? Тая терминална е подобна на тази на Ниссана на Ники ... сликовете не помагат на по-високата терминална ... точно обратното.Колата си е силна просто!

А пък може тия в Сандански да бъркат 343 с 334 коня ... ама може и сток да е щом и купето не е от Мка а е 4 врати ... сигурно не е било повече от 1100-1150кг след олекотяването. Дебиш ще се запалим за М-ка след време...

без реклами в подписа...

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
сток мотора европейския е 343 .. американския е 333 ...
този в колата незнам кой е на се сетих да питам за това .. но е премахнат вануса ..с оригинален кит . не с електрожена ... хаха
има карбонов еарбокс и електроника допълнителна ... скоростите мисля, че си бяха сток ...

този в колата незнам кой е на се сетих да питам за това .. но е премахнат вануса ..с оригинален кит . не с електрожена ... хаха
има карбонов еарбокс и електроника допълнителна ... скоростите мисля, че си бяха сток ...

Последна промяна Sharo на 04 Ное 2007, 12:50, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Bloodnoon написа:А ти що си мислиш, че няма М-кови купета с 4 вратидаже и кабриолети се намират
Знам, че има ама въпросното не е такова ...

без реклами в подписа...

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
mafia написа:
Между другото - вчера на Божура пропуснах да му взема телефон или друг контактАко някой може да ми помогне или ако самия той чете тук...имам желание да напиша една статия за колата
![]()
Ицето-BESSNIA му има тел.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тоя дзвер пръска ли нитро, че не разбрах

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
krika написа:Тоя дзвер пръска ли нитро, че не разбрах![]()
ами питах лудия и ми каза,че няма нитро........

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Мката и на мен ми хареса,супер изчистена стегната и като за първо появавяне ми направи супер приятно впечатление,и дано след ъпгреидите на следващото състезание да свали още 11ките че широкото на хеед и то е бая назобано дееба 

kiko написа:Мката и на мен ми хареса,супер изчистена стегната и като за първо появавяне ми направи супер приятно впечатление,и дано след ъпгреидите на следващото състезание да свали още 11ките че широкото на хеед и то е бая назобано дееба
Широкото е недостижимо

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
баси мамата, тва колко и да е олекнало е бая засилено щом е без нитро. Тоя двигател бая пари иска за засилка, не става по нашенскиБОРКО-ЧИПА написа:krika написа:Тоя дзвер пръска ли нитро, че не разбрах![]()
ами питах лудия и ми каза,че няма нитро........

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Мката няма нитро. Двигателят и е от Е46 М3 - 343к.с. Много добро представяне като за първо участие, в скоро време най-вероятно ще се разгърне пълния потенциал на този двигател и едва ли 10ките ще са недостижими за тази кола
Иначе собственика не влиза във форума, но е голям фен на марката - има и М3 Е36 (с 286к.с.) но с доста подобрения по електрониката

Иначе собственика не влиза във форума, но е голям фен на марката - има и М3 Е36 (с 286к.с.) но с доста подобрения по електрониката

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
колата е оригинална няма нищо няма носове няма добавки само спортни гърнета и аир бокса който е ОГРОМЕН ,
тлефона го имаш на лс
тлефона го имаш на лс
73 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5