Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 2. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Колеги,някой с по набито око може ли да даде съвет за този автомобил.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11481552883407472&slink=19a7bs.
Преди известно време,колега беше питал,но само един човек се отзова.Ще бъда благодарен на компетентно мнение от хора,които са по навътре в нещата от мен.Сега карам Е46 320 -136к.с. и съм много доволен,но вече 9 година я търкалям колицата и викам да взема нещо малко по ново.[url][/url]
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11481552883407472&slink=19a7bs.
Преди известно време,колега беше питал,но само един човек се отзова.Ще бъда благодарен на компетентно мнение от хора,които са по навътре в нещата от мен.Сега карам Е46 320 -136к.с. и съм много доволен,но вече 9 година я търкалям колицата и викам да взема нещо малко по ново.[url][/url]
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
За тези някаква информация
http://m.mobile.bg/details/11477851549804481
http://m.mobile.bg/details/11484558172042623
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
някой ще пита ли за кола над 10 000лв, баси!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Взимай втората, но да знаеш, цената е много завишена! Тея 11 годишни коли макс 7-8 хиляди лева, 10-11 само за 3-литровите. Успех и да се похвалиш послеico83 написа:За тези някаква информация

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
и търси УНИКАТ
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
Alexi написа:и търси УНИКАТ
Това като някаква подигравка лида го разбирам?
Нали за това е тази тема да се пита и както казвате по-компитентните да кажат заслужава ли си или не
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
ico83 написа:Alexi написа:и търси УНИКАТ
Това като някаква подигравка лида го разбирам?
Нали за това е тази тема да се пита и както казвате по-компитентните да кажат заслужава ли си или не
Сакразъм е и си го заслужаваш - само метни един поглед две страници назад и ще разбереш какъв таралясник ще си купиш за тия пари. Може ли по автокъщите колите по 11к а съфорумни колие са на по 15к аре стягайте се вече АКО бюджета ви е 10-11к тая кола все още не е за вас ще си вкарате такъв автогол ,че после ще се чудите как да я продавате.
Напълни се форума с теми за "неоткриваеми" проблеми и все от хора от долния ценови диапазон. Единия вече даже се чуди дали да не продава.
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Ех значи и аз съм към балъците дето дават по 15к за кола без навигация дори 

Колеги, дано търговците не четат форума! Иначе да са почнали да пускат същите гробници по 15к, за да се продадат по-бързо
Нека колите се оценяват по това, което се вижда по снимки и описание и най-важното ако някой е ходил да ги гледа и има повече информация.
Цената сама по себе си няма много смисъл да се коментира. Естествено, че хората, които следят раздела имат наблюдение върху пазара и могат да преценят сравнително добре, когато една кола е надценена и не заслужава парите си. Но това с евтините коли да се игнорират само по цена.... ами ако една кола е на 400к магистрални километри с перфектна външност и интериор. Естествено 1/3 от агрегатите са на умиране и на този пробег цената от 10к лв изглежда разумно. Нима не си заслужава този иначе запазен автомобил да му се ремонтират турбо, дюзи, съединител и там каквото друго се налага за 4-5к лв и след това да се кара едни безпроблемни 70-80к км. Не съм убеден, че е по-лошо от да купиш кола на 200к км за 15к с шанса пак да ти се наложи да ги дадеш тези пари.
Естествено ако някой си мисли, че ще даде 10к и ще забрави.... сигурно има и такива... ако се чувствате късметлии.

Нека колите се оценяват по това, което се вижда по снимки и описание и най-важното ако някой е ходил да ги гледа и има повече информация.
Цената сама по себе си няма много смисъл да се коментира. Естествено, че хората, които следят раздела имат наблюдение върху пазара и могат да преценят сравнително добре, когато една кола е надценена и не заслужава парите си. Но това с евтините коли да се игнорират само по цена.... ами ако една кола е на 400к магистрални километри с перфектна външност и интериор. Естествено 1/3 от агрегатите са на умиране и на този пробег цената от 10к лв изглежда разумно. Нима не си заслужава този иначе запазен автомобил да му се ремонтират турбо, дюзи, съединител и там каквото друго се налага за 4-5к лв и след това да се кара едни безпроблемни 70-80к км. Не съм убеден, че е по-лошо от да купиш кола на 200к км за 15к с шанса пак да ти се наложи да ги дадеш тези пари.
Естествено ако някой си мисли, че ще даде 10к и ще забрави.... сигурно има и такива... ако се чувствате късметлии.
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
nero_ написа:Колеги, дано търговците не четат форума! Иначе да са почнали да пускат същите гробници по 15к, за да се продадат по-бързо![]()
Е колега ти ко каза ся?Разбира се че го четът форума та даже и пишат в него.Как да няма смисъл от коментар на цената като за 99% от хората тя е най-важна.Няма как кола за 10к да е в състоянието на такава за 15к.Но има разлика от смяна на дебитомер и ремонт на скорости.Особено ако си по бос с техниката(какъвто съм аз да речем)И ти трябва кола за каране не за ремонтиране.Само съм съгласен че може и 30к да дадеш и след два дена да ти излезне голямата червена чудинка на дисплея,но за това е втора ръка кола а не нова.Колкото може по на сигурно толкова по добре.
Аз и друг път съм го казвал, но ще се повторя - по-добре евтината да излезе скъпа, отколкото скъпата много скъпа.
Има хора взимат най-евтините в мобиле и само карат, има и такива взимат уж по-скъпи и хубави, пък само правят. Всеки с късмета си.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
то зависи и колко караш .. четох една тема в Е60 форума колега с 530ка минал 7000 км за 2г и маса неща сменил и сега я продава .. каране разбирам не да кажеш аз от 5г я карам без да пипам нищо ,ами примерно аз минах 100к км с тая кола и смених това и това ..
Имам един приятел, за 3 години смени 9 БМВ-та - 2 Е39 525Д, 2 Е46 320д 136кс, 4 Е46 330Д, 1 Е60 530Д, от всички 3 бяха автомат - еми нито на една не е пипал нищо по двигателя, а всички са купувани без да са закачани дори на диагностика. Отива, гледа, чува двигателя, пробва и преценява. Така по спимки и главно по цена дето ще се определя колата дали става, остави тая работа.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
то и баща ми на неговата 11 години нищо не е пипал и само кара и е горд че е перфектна, а тя е пред разпадане. Има хора и хора.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Nukem написа:то и баща ми на неговата 11 години нищо не е пипал и само кара и е горд че е перфектна, а тя е пред разпадане. Има хора и хора.
Точно поне трима такива приятели имам - те ми викат аз нищо не съм пипал 5 години, аз се качвам тя колата му хлопа, тропа, чука и накрая ще гръмне ама не много здрава УНИКАТ.